Dişi Canların Güzellik Geyiği

Yapommm kankitomm doğumgünün kutlu olsun canım, eşinle nice mutlu senelere tatlım :KK70:

sağolll bacımmmm benim Aminnnnn
ay nasıl mutlunduruk oldum he kociş işyerime çiçek göndertmiş yaaaa nasul şaşırdım hiç beklemiyodum yaaa:98:
bi çiçek nasıl mutlu ediyo yaa işte pırlanta altın istemiyozki bi çiçeğe kanıyoz işteeeeeeee:KK1:

sağolll bacımmmm benim Aminnnnn
ay nasıl mutlunduruk oldum he kociş işyerime çiçek göndertmiş yaaaa nasul şaşırdım hiç beklemiyodum yaaa:98:
bi çiçek nasıl mutlu ediyo yaa işte pırlanta altın istemiyozki bi çiçeğe kanıyoz işteeeeeeee:KK1:

Aferin enişteye :KK1::KK1: akşama bi planınız var mı kız :KK23:

KISLARRR hiç görüşemiyoruz kapatılan topikdekı arkadaslarla görüşelim diye acmıstım burayı ama kımselerın ugradıgı yok o mahyosada kustum sen naptın kocayı gönderdınmı rusyaya paris nasıl bayagdır gdemedım

yok yavrucum kocam daha gitmedi haftaya pazar taşınıyoruz kısmetse ondan sonra belli olacak gideceği tarih :KK61:

burcu burda da yok....kıs bi sabit dur,topicler arasında koşturmaktan yoruldum sabah sabah....:KK55:

burcum,,

bence bu toipiği sadece sohbet-geyik topiği yapalım

ne dersin :KK34:

((( kimsenin güzellik sırlarını paylaşmaya niyeti yok )))

burcum,,

bence bu toipiği sadece sohbet-geyik topiği yapalım

ne dersin :KK34:

((( kimsenin güzellik sırlarını paylaşmaya niyeti yok )))

canım ben zaten bı başlığı olsun dıye ole yazdım aslında su eskı topıkdekı kapan arkadaslar sohbet ettcegımız bı yer olsun dedıler onun ıcın actım

X