Dışarıdan bakınca öyle görünüyor demek ki

Yazim tarzini begeniyorum,ismini gorunce hemen okumaya koyuldum :) uzunca ama yine akiciydi..
Konuya gelirsek ; "el alem" diye bisi var biliyorsun. Olmaz olasicalar..
Kendinlerine uygunsa yaptigin sey; onlara canim cicim sahtelikler yaparsan sayet senden iyisi yok..
Azicik farkli olursan tü kaka..
bebisini opuyorum

bosveeeeer iman herkes herseyi soyluyo sirf konusmak kulp takmak icin en iyi cevap susmaktir ben oyle yapiyorum butun annelere soyleniyo genelde bu cocuk ac sunu ver bunu ver bildigini yap

Üşenmedim okudum hepsini.Anlatımınız çok hoş

İnsanlar hayatım hakkında kendilerince yorumda bulunduklarında önce istemsiz bi kahkaha atarım sonra tatlı bi sinsilikle cevabını da veririm o ona yeter taktiği deneyin derim. ama çok ta fazla şey yapmayın sonuçta insanlar hep konuşur..

Sevgiler :)

Bunlar herkese söylenen şeyler gülüp geçmeyi öğrenmelisiniz siz kendinizi bildikten sonra başkalarının ne dediğinin ne önemi var öyle anlatmışsınız ki sanki herkes orada sana laf sokmak için toplanmış. Olabilir konuşabilirler diyebilirler bekarken olan durumunla kıyaslayabilirler her çocuk gittiği yerde farklı davranır tok bile olsa ister yani buraya destan yazacak bir dert değil ki o insanları nerede göreceksiniz öyle bir daha. Kafaya takmak için bahane ne insanları takıyorsunuz ki bu kadar önemsiyorsunuz.

ay çok tatlısınız. okurken gözümde canlandınız resmen. bence kimseyi takmayın. ağzı olan konuşuyor işte. sizede çocuğunuz ve eşinizle ömür boyu mutluluklar :)

Üst üste oldu mu genelde bu tür şeylere bnde takılıyorum hepimiz değişiyoruz hele anne olunca hiçbirimiz aynı insan olmuyoruz insanlarımız unutuyor yada kendilerindeki değişimi irdelemiyorlar bi insan 16sında neyse 25inde aynı olmuyor sonuçta o yüzden seni veya başkasını eski tanıdığı insanla karşılaştıran insanların senin hakkında hiç birşey bilmeyen insanlar olduğunu bil ve takma sen şu an kendinden memnunsan veya elinden geleni yapıyorsan sorun yok bnce ama kendinide suçlama niye bn bu insanlara prim veriyorum diye bazen olur her anımız aynı değil

Evin küçüğü müsünüz?
Evin küçüğü hep karşılaşır bunlarla.
Ama gerçekten dozaşımı olmuş ve o uykusuz hallerle küçük bir çocukla kalabalığa girmek gerçekten zor.
Kafayı toplayıp cevap verebilmenizi taktir ettim :)

Bir de sevdiğin biri söyleyince onunla gülüyorsun da gıcık olduğun biri söyleyince dünyayı iki dakika durdurup pataklama isteği geliyor insana.

Arada benim de götürüyor, şu an da biraz götürür gibi :))
İnsanlık hali napalım. Anneannem bile "Aç kalırlar" demiş birisi evleneceğimde. Yemek yapmayı bilmiyorum diye ki 2 sene tek başıma yaşadım. Aç da kalmadım. Her şey iş başa düşünce yapılıyor, öğreniliyor illa da işte, standartlar dediğiniz gibi sanırım, tam uymayınca olmaz sanıyorlar, doğru.

Gerçekten taktınız mi bunları? Yani cidden dert oldu mu size?

Kısmen.
Yani oturup karalar bağlamadım tabi ama dünden beri (Bi de dün çıkıp evime döndüm tek başıma oturdum oğlanla) düşüncelere salındım. Normalde çok sallamam, üzerinde durmam ama kalabalığın içinde 10-15 kişiden farklı farklı öyle laflar duyunca doz aşımı oldu sanırım. Yine geçer, anlık bir birikim gibi oldu.

Oy marjinalin kralı gelmiş hoş gelmiş
Aslında az bilirsin, konuşmuşluğumuz var bu konuları; ters çıktığım, itiraz ettiğim, bazı anlarda "Ama bak böyle de düşünülebilir" dediğim çok oldu aile içinde ama geneline bakarsan, ben yine de uyumlu kalmak için çaba da sarf ettim Kendinehas, biliyorsun. Tam bir kalıp istendi çoğu kez, eh ona da giremedim ne yapayım? Benim saçım dertti bir ara, morundan turuncusuna, sallamadım kimseyi annem de bir noktadan sonra "Varsın yapsın, normal renkleri de kullanacağı zaman olur" dedi. Oldu. Bunu da bir örnek diye söylüyorum. Uçarı kaçarı da olundu ama yaşları vardı, yaşandı.
Çok tören hazzeden bi insan değilim, ama düğündü, yemekli aşlı vb. itiraz etmedim, uydum. Yav salt annemlerin "Topuz yaptır lütfeennn" demesiyle gittim örgü saçtan caydım topuz yaptırdım gelin başımı Ha ama fotoğraf çekimlerinde örgü saç yaptırdım, o bana kalacak olan diye. Ne yardan ne serden gibi.

Bu kadarı haksızlık gibi geliyor bazen. Aslında herkes şahsına münhasır, kalıpların hiçbiri herkese cuk oturmuyor ama kimisi alışıyor ses etmiyor, kimisi sen gibi işte kalıbı kırıyor, kimisi de ben gibi az oturur gibi yapıp kalkıyor yani Çok irdelemesek ne var... Neyse, neticede el ağzı büzülmüyor, haklısın, aman zort tabi.

Ayyyyy çok tatlısınız sizzz :))

Pek girmem akraba buluşmalarına-ziyaretlere ama düğünlere vb. elimden geldiğince katılırım. Hani orada bulunmasam teyzem can sıkardı, beklerdi. Ha ama diğerleri belki "Aa Gangsta burada" demiş olabilir cidden bilmiyorum. Hamilelik ile işten de ayrıldım aslında 2 yıl olacak neredeyse. Bu bile mevzuydu bir ara Anlatmayayım da hani tahmin edilir zaten neler söylenebileceği, neyin nasıl tiye alındığı.Çocukla da en azından çocuk akraba vb. bilsin diye annemin günlere kadar girdiğim oldu ve aynı şekilde kaçtığım. :/ Bakarsan hayatım da değişti yani o marjinallikten (öyle algılanandan) eser de kalmadı ama işte yapışmış üzerime. Çok anlatılır daha daha da... Sonucu hep -boşver-e çıkacak.

Zaten giyim, saç rengi, yok yemek bilmezdin, yok oralarda gezerdin vb. çok eleştiri aldım tabi, bunlara kulak da tıkadım. Ama işte nerede denk gelinse bir bitmek bilmeyen çocuk üzerinden "Sen bile anne oldun" tavrı var; bu da fazla geldi dün, ondan öyle can sıktım az.

Çok içlerinde değilim ama işte düğün evi, dediğim gibi kuzenimi de severim, mecbur gidiliyor.
Umursamamak lazım, evet.

Bebem dokuz aylık doğduğu günden beri susmadılar susmayacaklar. Ben bittim çocuğuma geldi eleştiri sırası. Aç bu çocuk şunu yedir bunu yap diyenleri tiiye alıyorum hahaha evet aç açlığa ne kadar dayanabilecek onu test ediyorum yemek vermiyorum diyorum

Daha da hadsizleşirlerse ben biliyorum merak etme diyip surat sallıyorum. Hak ediyorlar canını sıkma ver cevabı geç

Bosverin desem de veremeyeceksjniz kendimden biliyorum ust uste gelince biraz sklmissiniz bu konusmalardan
Benim iki cocuk var hickimseyle gorusmuyorum bunlari duymamak icin :)

Yok her şeyi hoş karşılayan biri olmadım Goha, bazı yerlerde ters yaptığım da oldu da işte, hani büyükler diyorum, bi de ortam kalabalık, düğün evi, kaşımı çatasım gelmedi hani durduk yere gerilmeye gerek yok babında. Hoş o an sinirli bir laf etsem birbirlerine arka çıkacak teyze-abla dolu ortam "Sen de amma alıngansın"a dönerdi muhtemelen.
Bu kadınlar senede 2 kez belki karşılaştığım kadınlar, ondan, yumuşak yüz değil de, illa bi tebessümlü duruluyor. Daha sık görüşülenler de yapıyor, tadını kaçırıyorsun dediğim de olmuştur.

Sen de konularımı az biliyorsun Denasım, boşveriyorum zaten full mod boşver... İşte bazı bazı birikiyor, bazen aniden taarruz gibi oluyor, o an bile, eve geldiğimde düşündüğüm kadar sallamadım. Ama evde işte bi başıma oturunca "Ya neden benden olmayacağını umdular ki, bu kadar mı tek başımayım, bu kadar mı uzağım?" düşünceleri, işte öyle ya nasıl anlatılır, anladın sen biliyorum. İşe vurmak lazım o an kendimizi sanırım.

Yav bi şeye uyuz olunca kendini temizliğe veren insanlara hayranım ya vallahi hayranım.
Ben oturup kalıyorum, bi şeyleri temizlesem atmıştım kafamdan şimdiye :/
Geçer nasılsa, iyi geldi üzerine konuşmak da.

Bence sizin akrabalarda hiç az değil:))

Ayyyyyy.....Çok tatlısınız.Yazınızı keyifle ve gülümseyerek okudum.
İnsanlar,kendilerinin yapamadıkları şeyleri bir başkasında görünce bozuluyorlar.
Ve kendi yaşayamadıklarının,yapamadıklarının acısını o insandan çıkarıyorlar.
Boşverin,hayat sizin hayatınız.Başkalarının beklentilerini karşılayacak kadar uzun değil.
Keyfini çıkarın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…