Dışarıdan bakınca öyle görünüyor demek ki

Amaan kimin ne düşündüğü bizim yaşam kalitemizde ufacık bile ne pozitif ne negatif bir etki yapar aslında.
İnsanların fikirleri sadece siz takıldığınız kadar var.

Bunu nasıl başardınız ya?! Hani şu yurt dışına kaçıp konsoloslukda evlenen ünlüler gibi mi? Bizi aydınlatın lütfen! Merakla bekleyeceğim.

Banada hep erkek fatma bu evlenemez diyorlardi evlendim. Evini bok goturur yemek filan yapamaz derlerdi yapiyorum. Cocuk filan yapma gecimsizsin sen bosanirsiniz cocuk ortada kalir diyorlardı gul gibi geçinip gidiyoruz 2 si evli 6. Senemiz. Ustune hamileyim.

Demem o ki herkesin bir standarti var o standartin disindaysan sen marjinalsin senden bi halt olmaz saniyorlar. Ha kendileri nolmus dersen halt olmuslar..

Dip not : evi bok goturuyor..

Son düzenleme:

bu çocuk konusu hassas ama insanlar anlamıyor

ben bu cümleyi annesinin kızı hakkında dediğini duydum

bir çocuk yapmayı da beceremedi diye

hayatımın şokudur ki hala da tüylerim diken diken olur

Cok takiyorsun
Inadina he cocugu hep anneanneye atiyorum,ac da birakiyorum de gec. Manyak manyak insanlarin laflarina bakip da uzme kendini

Aslında takmam, cidden hani takarım da takmam; belki o an bozulurum en fazla ters bir şey söylenince. Ama işte fazla geldi dün sanırım.

onlara biraz fazla marjinal,relax gelmişsin zamanında. şimdi de inanamıyolar. hiç de kafana takma hem marji hem anne olmak kıskanılan bişey boşver

Eskisi kadar aykırı da değilim yani aslında. O zaman bile çok marjinal değildim belki, sadece değişime açık biriydim. İşte adımız çıkmış :/ Teşekkür ederim.

Aman sen bu kdr marjinal takıl gel burda konu komşu böyle diyor de hiç yakıştıramadım marjinal olmana boşversene be kuzum kim ne düşünürse düşünsün

Napam kız, içime dert oldu durduk yere, anlatmasam da takılıp kalacağım, iki döküleyim dedim :)
Boşvermek lazım evet, hep yaptığım gibi.
Ama bıkıyor da insan bazı bazı... Sonra işte "Aileden kopuksun" deniyor. Neden kopuğum acaba? kendilerine bi sorsalar :/

İnsanlar konuşurlar. Ben seviyorsam gülüp geçiyorum. Sevmiyorsam vay haline
Şu sen nasıl anne oldum diyenleri, nasıl yemek yapıyorsun diyenleri... anlamıyorum. Yani bunu herkes yapıyor yapmamak tuhaf bence

kusura bakma ıstemsız guldum sende gul cekemıyrlar ınsanlar fıtne fesat ya tum fesatlıkların ortaya cıkma yerı dugunler, bosver takma

Bazısı fesat galiba :/Çekilmeyecek bi şeyim olsa bari, dümdüz bi hayatım var.
Yok bakmam gül gül, ben de gülüyorum bazen hallerime :))
Gang harika bir çözüm önerim var

Bu tarafa taşın

Onu ben çocuğun doğumuna bir hafta kala yapacağdım Nam değil mi
Oyy oy... Bitmedi bi.

Ah canım, takılma sen bunlara.. Bana başladı sülale konuşmaya.. Hiç evleneceğini düşünmezdik bu fikre alışamamıştık bir de anne oldun, hayret edilesi.. diyorlar :) ama kimin umrundaa :) bende kendi cocuklarindan vuruyorum yani kuzenlerimden senin X dogurup baktiysa ben âlasını yaparım ki yaptım oldu diyorun gülüşüyoruz..
Tek sülale olsa iyi, çocuğum oldu annem diyor ki daha evlendiğine inanamıyorum boşver canımcım neler oluyor da şaşırmıyor insanoğlu..

Vaktinde marjinal olmayan ama dusuncelerimide patpat soyleyen bi insandim.kısmen azalttim.

3çocuklu 30 yaşında bir kadinim suan..
Davetlerde ev ziyaretlerinde görüştüğüm akrabamiz geçen bir düğünde sende anne oldun ya dedi.
Be kadın benim 9 senedir cocugum var.buda ucuncu neyin kafasindasin?

kendi kızı bir çocuğa ciddi anlamda bakamazken diyor bunu bide

Neyse bende anlattım rahatladım sagol
Heryerde var saçma insanlar.herkes kendine baksa sorun kalmayacak zaten

hiçbir vasfı olmayan milyonlarca kadın var kendini çocuk büyütmede profesör zannediyor , hayattaki tek başarısı Allah vergisi olan çocukları dizip büyütmek, eeee bu kadıncağızlar fırsat bulmuş gol atacak işte akıllarınca sana. niye ciddiye alıyorsun ki , ilk cevap çok güzelmiş , aynen öyle devam etseydin işte.

hayır sosyo ekonomik anlamda çok kötü yerlerde çalıştım, inan çocuklar baldır çıplak sokakta geziyor karın içinde kışın. onlar da büyüyor... çocuğu büyütmüş olmak marifet değil, de gel de bunu yurdum kadınına anlat... bırak işte egolarını tatmin edecek biricik konuyu kullansınlar... sen beceremezsin onlar becerir

Milana o "Tanıyamadım" diyen ablanın surat ifadesi filan.. Tövbe yarabbim hani mutfak lavabosunun giderindekileri almak için elini sokarsın ya suya, onun gibiydi ya. Ya asabım bozuldu
Boşveriyorum işte doğru, yapacak bir şey yok. Çok geldi bir anda herhalde, kalabalık içinde.

Aman boşver. Sen fazla hassasın. Muhtemelen onlar seni kendilerinden farklı görüyorlar. Bazısı da ortamda konuşmuş olmak için boş beleş konuşuyor. Başka konuşacak şey bulamıyorlar.

Biraz hassasım ne yalan söyleyeyim, hani her şeye incinen biri değilim, espri kaldırırım ama insanın anneliği vs. bu konular hassas, ondan herhalde; bi de dıdısının dıdısı çoğu, ne kadar biliyor da ne konuşuyor yani... Neyse. Konuşmak için konuşuluyor bazen doğru.

Teşekkür ederim yorumun için.
Ben de fazla uzatıyorum bazen, haksız da sayılmazlar. Ama dediğin gibi hani özetini geçsem de çok havada kalacaktı; "Nedendi niçindi" sorulurken karışmasın diye toptan yazıyorum öyle...
Öyle olacak galiba, şakayla karışık yuvarlanıp gideceğiz mecburi buluşmalarda.

İyi oldu böyle

Başkalarının söylediklerini takmayin duymazdan gelin

görüşmiyorum ki
yolda sağda solda denk gelince ilk lafları cocuk oluyor
hiç cevap vermıyorum zaten , ama içimden hem onlara acıyorum hem de üzüntü duyuyorum

Gül Denasım gül :))
Senin teyzeli ablalı hikayeler de fena ya
Ne bilem ya bi hallere girdim eve dönüp de bi başıma oturup kalınca dün. Rahvan gitsin, doğru ne diyeyim :/

Est. Ne diyeceğimi de bilemedim. Teşekkür ederim. Senin konunda da baya dökülmüştüm, gününe renk katabildiysem ne mutlu bana. Tez zamanda ayaklanırsın inşallah. Yapım biraz kendimi alaya almaya müsait, öyle katlanıyorum sanırım, savunma mekanizması gibi.

Aynen, anlayanlar yetiyor illa. Doğru.

O kadar değiller ya yine de; çok yargılamak da istemiyorum aslında haklısın, belki olayın öyle bir yüzü de var ama başarı mı başarı işte onlarınki de, düzgün çocuk yetiştirme gayretindelerse. Ah bi yarış gibi, yerme gibi olmasa, ya da ne bileyim kendi hayatlarına odaklı olsalar... Gülüp geçmeli evet, başka türlü olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…