Disari cikamaz oldum, bas agrisi!

Şikayetleriniz yüksek olasılıkla migrene benziyor daha dün acile gittim bu şikayetlerden senelerdir migren hastasıyım özellikle koku ses ışık bunun belirtisi acile gidip iğne olmadan geçmiyor benimki öncesinde hissedersem relpax çok çok iyi geliyor hemen nörolojiye gitmenizi tavsiye ederim

Birebir aynisini yasadim.bas agrisi nedir bilmeyen biriydim..bir iki derken mide bulantilariyla olmaya basladi.uyuyunca geciyor diye diye oteledim doktora gitmedim.ama bir gun uyuyamadim.saatlerce cektim o agriyi, ama ne agri.noroloji, testler, emar. Sonuc hic kabullenmedigim aileyi birak sulalede olmayan migren.

Son 3 gündür bende de bulantının eşlik ettiği feci bir baş ağrısı var. 3 gün önce üşümüştüm, ona bağlamak istiyorum ama...

Merhaba de migrene. .ne 25 i hanimefendi 16 yaşımdan beri çekiyorum 20 de teşhis konuldu 25 imde genelde Yaşlılar olur bu ameliyatı diye düşündüğüm bir ameliyat geçirip ömür boyu ilaca mahkum edildim ve migrenim tutunca ilaç bile alamıyorum maalesef. .bence yaşım genç diye diye o agrilari çekmek zorunda değilsiniz ilaçları var hatta iğnesi var saniyesinde agridan eser kalmıyor hafifliyorsunuz. .geçmiş olsun ama ihmal etmeyin

Migren genc yasta basliyo zaten,ilerki yaslarda baslarsa baska problem olmasindan suphe ediliyo.

18Yasimda migren teshisi koyuldu,mr,eeg ,kan testleri tum testler normal ama zaten migren de oyle bi hastalik ayirici bi testi yok.Benim kendimde gozlemledigim 24-25yaslarimda daha cok atak gecirdigim,yas ilerledikce ataklarin azaldigini soylemisti doktor.

Aclik,stres,lodos neredeyse tum migren hastalarinin dusmani,diger tetikleyicileri kendimiz zamanla anliyoruz.

Bu saydıklarınızın tek bir tanımı var : migren. Maalesef yaşa bakan bir hastalık değil bu.

Eğer migren teşhisi konuldu ise, basit bir ameliyatla kurtulan bir arkadaşım var. Bence ameliyatını araştırabilirsin. Arkadaşım komple kurtuldu migrenden.

Dr. Çetin DUYGU'yu araştırın. internette videoları açıklamaları vs var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…