• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Disari cikamaz oldum, bas agrisi!

Şikayetleriniz yüksek olasılıkla migrene benziyor daha dün acile gittim bu şikayetlerden senelerdir migren hastasıyım özellikle koku ses ışık bunun belirtisi acile gidip iğne olmadan geçmiyor benimki öncesinde hissedersem relpax çok çok iyi geliyor hemen nörolojiye gitmenizi tavsiye ederim

Birebir aynisini yasadim.bas agrisi nedir bilmeyen biriydim..bir iki derken mide bulantilariyla olmaya basladi.uyuyunca geciyor diye diye oteledim doktora gitmedim.ama bir gun uyuyamadim.saatlerce cektim o agriyi, ama ne agri.noroloji, testler, emar. Sonuc hic kabullenmedigim aileyi birak sulalede olmayan migren.

Son 3 gündür bende de bulantının eşlik ettiği feci bir baş ağrısı var. 3 gün önce üşümüştüm, ona bağlamak istiyorum ama...

Merhaba de migrene. .ne 25 i hanimefendi 16 yaşımdan beri çekiyorum 20 de teşhis konuldu 25 imde genelde Yaşlılar olur bu ameliyatı diye düşündüğüm bir ameliyat geçirip ömür boyu ilaca mahkum edildim ve migrenim tutunca ilaç bile alamıyorum maalesef. .bence yaşım genç diye diye o agrilari çekmek zorunda değilsiniz ilaçları var hatta iğnesi var saniyesinde agridan eser kalmıyor hafifliyorsunuz. .geçmiş olsun ama ihmal etmeyin

Migren genc yasta basliyo zaten,ilerki yaslarda baslarsa baska problem olmasindan suphe ediliyo.

18Yasimda migren teshisi koyuldu,mr,eeg ,kan testleri tum testler normal ama zaten migren de oyle bi hastalik ayirici bi testi yok.Benim kendimde gozlemledigim 24-25yaslarimda daha cok atak gecirdigim,yas ilerledikce ataklarin azaldigini soylemisti doktor.

Aclik,stres,lodos neredeyse tum migren hastalarinin dusmani,diger tetikleyicileri kendimiz zamanla anliyoruz.

Bu saydıklarınızın tek bir tanımı var : migren. Maalesef yaşa bakan bir hastalık değil bu.

Kizlar merhaba.

Normalde bas agrisi ceken biri degilim. Genel olaral bir yerimin agridigini bilmem. Agri kesici de kullanmam oyle.

Son 2 3 aydir baslikta bahsettigim sorunum var.
Disari cikip eve geldigimde bas agrim basliyor, midem bulaniyor ama kusamiyorum, isiga ve sese hicbir sekilde tahammul edemiyorum. Sanki kafa benim degil, oyle bir agirlik. Resmen kafamin tepesinde basinc var gibi. (Her disari ciktigimda da olmuyor ama evdeyken katiyyen tutmuyor o agri)

Esim her seferinde kavga kiyamet soguk dusa sokuyor da kendime geliyorum.

Migrenim oldugunu sanmiyorum. Yani daha yasim genc bir hastaligimin olduğunu da sanmiyorum aslinda.
Bugune kadar "nazar degiyor nazar" dediler paso okuyup uflediler ama dun alt tarafi arkadasimin evine gittim, sonuc ayni.
Sinuzit desem, islak sacla cikmadigimda da oluyor.

Agri kesici alinca gecer mi bilmiyorum, denemedim. (Pihtilasma bozuklugum var nadir ilac kullanabiliyorum ve kullanabildiklerimin hepsi bobrekten atiliyor, bobreklerim de cok nane molla diye sessizce olumu bekliyorum. )

Normalde en olmadi uyuyunca gecerdi. Bu sefer uyumak da kar etmedi. Yaklasik 20 saattir ayniyim. Kafam sismis gibi bir his, zorlaniyor gibi bir agri, mide bogazda ama cikan bir sey yok, isiga ve sese tekme atma istegi... ha bu sefer kokulara da uyuzum. Kolonya sisesini gormek bile istemiyorum.

Benim neyim var Allah askina kizlar ya, doktora gideyim desem valla konduramiyorum bu yasimda basim agriyor diye gitmeye. 65ten sonra gitmeliyim sanki bu sikayetle. Gitsem norolojiye gitmem gerekir onu biliyorum da.

Ne yapicam ben benimle?

Eğer migren teşhisi konuldu ise, basit bir ameliyatla kurtulan bir arkadaşım var. Bence ameliyatını araştırabilirsin. Arkadaşım komple kurtuldu migrenden.

Dr. Çetin DUYGU'yu araştırın. internette videoları açıklamaları vs var.

Back