Bana dahiç.bişey yapmadı direk taktı
Canım tellerin çıkınca zaten temizlenıyo dişler diş taşı falanda sonradan da yapılabilir o iş şart değil yanı genelde yapıoar bana da yapılmadı..
Merhaba, bende tel taktirmak istiyorum ama dr bulamiyorum İstanbul Avrupa yakasinda tavsiye edebileceğiniz bir dr varmi?
Çok güzel olmuşlar harika görünüyor ankaradami taktirdin ve toplam ne kadar tuttu
Saol canım bana bir bucuk sene demişti... Benim martın 28 inde 1sene olacak henüz...ne güzel erken çıkıyormuş gözün aydın:) ne kadar sürecek demişti an başta? bir de diş çekimi oldumu olduysa boşluklar ne kadar sürede kapandı? lasstik taktınmı? benim 9 ay oldu çekim boğluğum hala duruyor
ayy ne güzell:) darısı başımıza a benim doktorum bir enteresan:) yirmilikleri sorduğuumda ikisi çıkmış ikisi duruyor dedi peki onlar çıkarken dizilimi bozmaz mı dedim o zaman alırız dedi..ama diğer ikisi çıkarken ben hiiiiç hissetmemiştim bunları da hissetmeezsem ne olacakSaol canım bana bir bucuk sene demişti... Benim martın 28 inde 1sene olacak henüz...
Diş çekimi oldu 20 lik dişlerimin 4 üde çekildi hemde teller ağzımdayken ağzımın içinin rahatladığını hissettim resmen...
İki sefer lastık verdi 24 saatin 23 saati takacaksın dedi taktım doktorum zaten beni çok güzel.dinlediğin için çabuk ilerledik dedi
ayy ne güzell:) darısı başımıza a benim doktorum bir enteresan:) yirmilikleri sorduğuumda ikisi çıkmış ikisi duruyor dedi peki onlar çıkarken dizilimi bozmaz mı dedim o zaman alırız dedi..ama diğer ikisi çıkarken ben hiiiiç hissetmemiştim bunları da hissetmeezsem ne olacak
peki lastiklerin kullanımı zor mu tak çıkar- ağrı yapıyor mu? bu arada bende de çay kahve sigara hepsi bol bol mevcut lekeler oldu hep ne kadar fırçalasam dadr uum dan utanıyorum valla:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?