DİŞ TELİ TAKTIRIYORUMM!!

Bana dahiç.bişey yapmadı direk taktı
Canım tellerin çıkınca zaten temizlenıyo dişler diş taşı falanda sonradan da yapılabilir o iş şart değil yanı genelde yapıoar bana da yapılmadı..

anladım canım saol..bugün kontrolüm var bakalım :)[/QUOTE]

Gelişmeleri yaz burdan

dün randevum vardı sadece kontrol etti önümüxdeki ay değiştirecekmiş teli 4 ayda ikikez değiştimiş olacak önümüzdeki ayla beraber ..yani her gittiğimde değiştirmiyor..sizlerde de öylemi:) foto eklemeyi başarırsam ekleyeceğim:)

Merhaba, bende tel taktirmak istiyorum ama dr bulamiyorum İstanbul Avrupa yakasinda tavsiye edebileceğiniz bir dr varmi?

yeni tel taktıran arkadaşlara tavsiiyem doktorların vermiş olduğuı mumsu bişey var onun yerine sakız koyabilirler. evet sakız çiğnemeniz yasak ama elinizdde biraz ezebilirsiniz. hem gıda kullandığınız için rahatsız etmiyor hemde daha iyi yapışıyor. birde mutlaka ama mutlaka gece yatmadan sakız veya mumsu ilacı tellerinize koyun benim 5 ay oldu hala üstüne çok yatıpta baskı yaparsam yara oluyor. sonra geçmesi daha zor

Kızlar geçtiğimiz mart ayında başladığım diş teli maceramın 10.aydakı hali iyi ki taktırmışımm....

Dişlerimde kahve çay sigara dan dolayı kahverengi lekeler oluştu teller çıktığında onlar temizlenecek....

Bu arada normalde 2017 nın eylül Ekim ayı gibi çıkacaktı telim doktorum öyle demişti ama son 2 kontrolumde yaza doğru çıkmış olacak dedi çok mutluyum 1 sene 2. 3 ayda çıkacakkk....

Çok güzel olmuşlar harika görünüyor ankaradami taktirdin ve toplam ne kadar tuttu

ne güzel erken çıkıyormuş gözün aydın:) ne kadar sürecek demişti an başta? bir de diş çekimi oldumu olduysa boşluklar ne kadar sürede kapandı? lasstik taktınmı? benim 9 ay oldu çekim boğluğum hala duruyor

Saol canım bana bir bucuk sene demişti... Benim martın 28 inde 1sene olacak henüz...
Diş çekimi oldu 20 lik dişlerimin 4 üde çekildi hemde teller ağzımdayken ağzımın içinin rahatladığını hissettim resmen...
İki sefer lastık verdi 24 saatin 23 saati takacaksın dedi taktım doktorum zaten beni çok güzel.dinlediğin için çabuk ilerledik dedi

ayy ne güzell:) darısı başımıza a benim doktorum bir enteresan:) yirmilikleri sorduğuumda ikisi çıkmış ikisi duruyor dedi peki onlar çıkarken dizilimi bozmaz mı dedim o zaman alırız dedi..ama diğer ikisi çıkarken ben hiiiiç hissetmemiştim bunları da hissetmeezsem ne olacak
peki lastiklerin kullanımı zor mu tak çıkar- ağrı yapıyor mu? bu arada bende de çay kahve sigara hepsi bol bol mevcut lekeler oldu hep ne kadar fırçalasam dadr uum dan utanıyorum valla:))))

Canım benimde öyle fırçalamakla.çıkmıyor geçen tel takan başka bi arkadaşım temizletmiş 120 liraya bembeyazdı bende çok rahatsız oluyorum temizletmeyi düşünüyorum

Diş çekimi aslında telden önce yapılır yada telntakıldığında ben telleri taktırdım sonra hemen dişlerimi çektirmeye başladım 2 hafta aralıklarla

temizletmekle bitmiyor ki çay kahve sigara olduğu sürece bir iki hafta da aynı oluyor dişlerimin iç kısmını temizlemişti 2 hafta sonra yine leke ben ciddi ciddi sigarayı bırakmayı düşünüyorum :)))

BENde 4 diş çekimli ortodontik tedavi gördüm 26 yaşında başladım 18 ay sürdü ve sonuçtan memnunum ama telden sonra diş eti problemi çok çektim 3-4 ay oldu çıkaralı halada tam düzelmedi. Şuandada şeffaf plak takıyorum her gece bböyle 1 yıl falan takıcakmışım galiba

benim dişin nerdeyse aynısıydı ilk sayfaya yazmıştım. Ama altlar çok kötüydü benim aynı zamanda başladık tedaviye sen çıkartmışsın hayırlı olsun :)

teller çıktıktan sonra törpüleme yaptı mı doktor? alt dişlerin çok güzel olmuş ilk resimde çok kötüymüş.

O zaman bende paylaşayım öncesi sonrası hiç törpüleme yapılmadı 4 diş çekildi

Eklentiler

• IMG_2233.JPG
    51,2 KB · Görüntüleme: 359
Bende istiyorum. 20liklerin ikisi çekildi.
Yalnız bunların birde takilip cikarilani varmış tel olanından. Siz duydunuzmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…