hayır diş çekilmedi ama kendi ortodontistimden önce bir yere gitmiştim 4 dişimin çekilmesi gerektiğini söylemişti bende sağlam dişimi çektirmek istemedim vazgeçmiştim o ara.şu an ki dişçim dişimi çekmedi ve dişlerim dümdüz sıralandıDiş çekimi yaptılar mi tel takmadan önce? :)
hayır diş çekilmedi ama kendi ortodontistimden önce bir yere gitmiştim 4 dişimin çekilmesi gerektiğini söylemişti bende sağlam dişimi çektirmek istemedim vazgeçmiştim o ara.şu an ki dişçim dişimi çekmedi ve dişlerim dümdüz sıralandı
Hiç düşünme taktır canım çok çabuk düzeliyor erteleme bi an önce olsun bitsinAyy canım cok guzel olmuş.hızlı duzeliyor.bende taktırmak istiyorum.biran evvel.gaza geldim.bnmde üst dişlerimin arası ayrık.diğer tüm dişlerim sıralı.
Antalyada doktor tavsiyesi veren var mı
2.haftam bu ay verdiNe zaman lastik taktılar acaba size
2 gun once tel taktirdim . Lastik kismi en zor diyorlar2.haftam bu ay verdi
Hayır canım hiç bi sıkıntısı yok dişlerde biraz hassasiyet hafif ağrı oluo o kadar ben teli taktırdığım ilk günden itibaren dayanılmaz.bi ağrı.çekmedim günlük.uaşantımı etkılemedi...2 gun once tel taktirdim . Lastik kismi en zor diyorlar
merhaba arkadaşlar telleriniz takılmadan önce dt unuz diş taşı temizliği vs yaptımı...bana hiç bir şey yapmadan direk tel takıldı da merak ettim..
Evet Can'ım diş taşı temizliği yapılması gerekiyor
Bende yeni taktırdım 1,5 ay oluyor.Antalyada lara yaşam hastanesinin orda Sayın Ortodontiye gittim.Ayy canım cok guzel olmuş.hızlı duzeliyor.bende taktırmak istiyorum.biran evvel.gaza geldim.bnmde üst dişlerimin arası ayrık.diğer tüm dişlerim sıralı.
Antalyada doktor tavsiyesi veren var mı
canım maşallah çok iyi görünüyorlar. benim 1,5 ay oldu hiç düzelme yok
Bende taktırmak istiyorum ama doktor bulamadım böyle değişimleri görünce içim gidiyo çok güzel olmuş çıkınca nasıl güzel durur kimbilirr :))
Aynı anda başlamışız. Senin üst telleri kaç kere değiştirdi yada sıktılar?
Aynı senin gibi 1 tane dişim gerideydi diş yapımızda baya benziyor o yüzden sordum. Benim teli sadece 1 kez değiştirdiler. Normal mi bu merak ediyorum.
merhaba arkadaşlar telleriniz takılmadan önce dt unuz diş taşı temizliği vs yaptımı...bana hiç bir şey yapmadan direk tel takıldı da merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?