C canozumm Guru Kayıtlı Üye 29 Aralık 2010 326 21 318 Sakarya 25 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi canozumm #81 braces0054 .!.: benim dişin nerdeyse aynısıydı ilk sayfaya yazmıştım. Ama altlar çok kötüydü benim aynı zamanda başladık tedaviye sen çıkartmışsın hayırlı olsun :) Genişletmek için tıkla... Sağol canımm... Evet erken çıktı çok şükür ben 2 seneye hazırlamıştm kendimi çok mutluyum
braces0054 .!.: benim dişin nerdeyse aynısıydı ilk sayfaya yazmıştım. Ama altlar çok kötüydü benim aynı zamanda başladık tedaviye sen çıkartmışsın hayırlı olsun :) Genişletmek için tıkla... Sağol canımm... Evet erken çıktı çok şükür ben 2 seneye hazırlamıştm kendimi çok mutluyum
C canozumm Guru Kayıtlı Üye 29 Aralık 2010 326 21 318 Sakarya 25 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi canozumm #82 braces0054 .!.: teller çıktıktan sonra törpüleme yaptı mı doktor? alt dişlerin çok güzel olmuş ilk resimde çok kötüymüş. Genişletmek için tıkla... Evet yaptı köpek dişlerimi yumuşattı biraz sivriliğini aldı... Güzel oldu gerçekten insanın özgüvenini ne kadar etkiliyormuş
braces0054 .!.: teller çıktıktan sonra törpüleme yaptı mı doktor? alt dişlerin çok güzel olmuş ilk resimde çok kötüymüş. Genişletmek için tıkla... Evet yaptı köpek dişlerimi yumuşattı biraz sivriliğini aldı... Güzel oldu gerçekten insanın özgüvenini ne kadar etkiliyormuş
C canozumm Guru Kayıtlı Üye 29 Aralık 2010 326 21 318 Sakarya 25 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi canozumm #83 Sinem0609 .!.: O zaman bende paylaşayım öncesi sonrası hiç törpüleme yapılmadı 4 diş çekildi Genişletmek için tıkla... Senınde çok güzel olmuş dişlerinn canım kötüymüş baya benimde 4 tane çekildi hepsi yirmilik diş
Sinem0609 .!.: O zaman bende paylaşayım öncesi sonrası hiç törpüleme yapılmadı 4 diş çekildi Genişletmek için tıkla... Senınde çok güzel olmuş dişlerinn canım kötüymüş baya benimde 4 tane çekildi hepsi yirmilik diş
C canozumm Guru Kayıtlı Üye 29 Aralık 2010 326 21 318 Sakarya 25 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi canozumm #84 minekosan .!.: Bende istiyorum. 20liklerin ikisi çekildi. Yalnız bunların birde takilip cikarilani varmış tel olanından. Siz duydunuzmu Genişletmek için tıkla... Canım duydum ama ayrıntısını bilmiyorum... Bence doktoruna bırak kararı onlar en iyisini söyluyolar bende şeffaf istemiştim iyiki yaptırmamışım en iyi çabuk olanı metal teller
minekosan .!.: Bende istiyorum. 20liklerin ikisi çekildi. Yalnız bunların birde takilip cikarilani varmış tel olanından. Siz duydunuzmu Genişletmek için tıkla... Canım duydum ama ayrıntısını bilmiyorum... Bence doktoruna bırak kararı onlar en iyisini söyluyolar bende şeffaf istemiştim iyiki yaptırmamışım en iyi çabuk olanı metal teller