• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİŞ TELİ TAKTIRIYORUMM!!

Merhaba arkadaslar

Ben de tel taktirmayi dusunuyorum.bir sey sorucam.peki bu dislerin arkasinda bir sey var mi?yoksa sadece bu resminde gordugumuz ondeki o teller mi?yani damakda falan bir sey var mi?

Bir de senin mesela duzenli yaptigin ne bileyim vida sikma vb seyler var mi yoksa hicbir sey yapmiyoruz ayda bir doktora mi gidiyoruz kontrole?

Merhaba arkadaslar

Ben de tel taktirmayi dusunuyorum.bir sey sorucam.peki bu dislerin arkasinda bir sey var mi?yoksa sadece bu resminde gordugumuz ondeki o teller mi?yani damakda falan bir sey var mi?

Bir de senin mesela duzenli yaptigin ne bileyim vida sikma vb seyler var mi yoksa hicbir sey yapmiyoruz ayda bir doktora mi gidiyoruz kontrole?

Sadece öndeki teller var canım tedavi şekline göre zamanla damaklık lastık vs. Bişeyler verıo henüz ben kullanmıyorum benim bir ay oldu geçen hafta kontrole gittim ilk vida sıkma falan yok vida gibi bişey yok zaten :) sadece tellerimi çıkartıp bıraz daha kalınını taktı sıkma dedikleri sanırım bu bende henüz çok tecrübeli değilim

Diş teli bu yaştan sonra işe yarıyormuki? Ben hep küçük yaştaki çocuklarda diş teli görüyorum :)

merhabalar ben de 31 yaşında tel taktırdım:)) 15gün oldu daha, benim köpek dişlerim yukarıdan çıkmıştı... bir dişim çekildi yer açılması için..şimdilik tellerle bir sıkıntım yok ara sıra yara yapıyor sadece...umarım en yakın zamanda düzelir inci gb olur dişlerimiz:))

Bende şuan diş teli var 1,5 sene önce taktırmıştım.25 yaşındayım keşke daha önce taktırsaydım.hep erteledim.dümdüz şu an aynaya baktıkça seviniyorum teller olmasına rağmen :) 5000 tl ye yaptırdık.
umarım sizde memnun kalırsınız

Diş çekimi yaptılar mi tel takmadan önce? :)

ben de geçen hafta taktırdım 24 yaşındayım
ben de daha önceden taktırsaydım diyorum
şu an benim sadece üst dişlerimde var 3 ay sonra alt dişlere takılcak
bende sadece köpek dişi tarafında küçük bir yara oldu
hala çiğneme yapamıyorum ya da ben yapmıyorum bilmiyorum
beslenmem hala sıvı yiyecekler üzerine

ben de geçen hafta taktırdım 24 yaşındayım
ben de daha önceden taktırsaydım diyorum
şu an benim sadece üst dişlerimde var 3 ay sonra alt dişlere takılcak
bende sadece köpek dişi tarafında küçük bir yara oldu
hala çiğneme yapamıyorum ya da ben yapmıyorum bilmiyorum
beslenmem hala sıvı yiyecekler üzerine

Diş çekimi yaptılar mi tel takmadan önce?:)

Kızlar randevum öne alındı ve tellerim takıldı bugun 3.günüm dha iyiyim ilk gün hiç bişey hissetmedim dün çok ağrıdı ve dudaklarım yara oldu bugun gayet iyiyim yara bıraz rahatsız edıo hiç korkacak vişey yok görüntü bile rahatsız etmıyo çünkü çok motive etmiştim kendimi Hazırdım...
Diş cekiminiz oldumu tel takmadan önce

Mrblar bnde 26 yasindayim dun taktirdim. Metal degil benimkiler. Beyaz renkte dikkat ceksin istemedim. 2 .gunum ve cok agrim var birsey isirdigimda elektrik verilmis gibi aciyor. :( diyarbakirda yaptrdim 1 yil surecek dedi doktorum. Alt cenem ust ceneme gore cok az ilerde. Ust cenemde ust dislerimden biri eksik ve bu yuzden ust cenem dar. Ama bosluk yok acilip arasina dis eklemem imkansiz. Amacim kapanisimin iyi olmasi. Umarim iyi olur. Sizede cok gecmis olsun

Mrblar bnde 26 yasindayim dun taktirdim. Metal degil benimkiler. Beyaz renkte dikkat ceksin istemedim. 2 .gunum ve cok agrim var birsey isirdigimda elektrik verilmis gibi aciyor. :KK43: diyarbakirda yaptrdim 1 yil surecek dedi doktorum. Alt cenem ust ceneme gore cok az ilerde. Ust cenemde ust dislerimden biri eksik ve bu yuzden ust cenem dar. Ama bosluk yok acilip arasina dis eklemem imkansiz. Amacim kapanisimin iyi olmasi. Umarim iyi olur. Sizede cok gecmis olsun
Hayırlı olsun. Ücret ne kadar?

Mutlaka taktir doktorum ust dislerime takti sadece ayin 23 de burun ameliyati olcam cok yuklenmeyelim dedi disine. Gelecek ay alt dislerimede takilacak .

Doktor bana bi sekilde kamufle edicez ameliyata gerek klmiycak dedi. Pek inanmiyorum ama gorucem 1 yil icinde.

Back