DİŞ TELİ TAKTIRIYORUMM!!

Merhaba arkadaslar

Ben de tel taktirmayi dusunuyorum.bir sey sorucam.peki bu dislerin arkasinda bir sey var mi?yoksa sadece bu resminde gordugumuz ondeki o teller mi?yani damakda falan bir sey var mi?

Bir de senin mesela duzenli yaptigin ne bileyim vida sikma vb seyler var mi yoksa hicbir sey yapmiyoruz ayda bir doktora mi gidiyoruz kontrole?

Sadece öndeki teller var canım tedavi şekline göre zamanla damaklık lastık vs. Bişeyler verıo henüz ben kullanmıyorum benim bir ay oldu geçen hafta kontrole gittim ilk vida sıkma falan yok vida gibi bişey yok zaten :) sadece tellerimi çıkartıp bıraz daha kalınını taktı sıkma dedikleri sanırım bu bende henüz çok tecrübeli değilim

Diş teli bu yaştan sonra işe yarıyormuki? Ben hep küçük yaştaki çocuklarda diş teli görüyorum :)

merhabalar ben de 31 yaşında tel taktırdım:)) 15gün oldu daha, benim köpek dişlerim yukarıdan çıkmıştı... bir dişim çekildi yer açılması için..şimdilik tellerle bir sıkıntım yok ara sıra yara yapıyor sadece...umarım en yakın zamanda düzelir inci gb olur dişlerimiz:))

Diş çekimi yaptılar mi tel takmadan önce? :)

Diş çekimi yaptılar mi tel takmadan önce?:)

Diş cekiminiz oldumu tel takmadan önce

Mrblar bnde 26 yasindayim dun taktirdim. Metal degil benimkiler. Beyaz renkte dikkat ceksin istemedim. 2 .gunum ve cok agrim var birsey isirdigimda elektrik verilmis gibi aciyor. diyarbakirda yaptrdim 1 yil surecek dedi doktorum. Alt cenem ust ceneme gore cok az ilerde. Ust cenemde ust dislerimden biri eksik ve bu yuzden ust cenem dar. Ama bosluk yok acilip arasina dis eklemem imkansiz. Amacim kapanisimin iyi olmasi. Umarim iyi olur. Sizede cok gecmis olsun

Hayırlı olsun. Ücret ne kadar?

Mutlaka taktir doktorum ust dislerime takti sadece ayin 23 de burun ameliyati olcam cok yuklenmeyelim dedi disine. Gelecek ay alt dislerimede takilacak .

Doktor bana bi sekilde kamufle edicez ameliyata gerek klmiycak dedi. Pek inanmiyorum ama gorucem 1 yil icinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…