DİŞ TELİ TAKTIRIYORUMM!!

canozumm

Guru
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
326
21
318
Sakarya

Merhaba arkadaşlar 25 yaşındayım evliyim 3 bucuk yaşında kızım var..

Bir doktor müşterimin tavsiyesiyle diş teli kullanmaya karar verdimm.. Şu görüntü beni o kadar rahatsız edıyokii inşallah pişman olmam...

Aranızda yaptırıp pişman olan varmı??

Fiyat ne dediki benim de dislerim benziyom sizinkine sonuçları buraya yazarsanız sevinirim inşallah düzelir ip gibi dizilirler

tamam müşteri tavsiye ettide. Sen genede başka doktora görün. Tel takmaya karar vermen önemli bi etken fiyat araştırması yap. Bu arada üst taraf tamamen aynı 1 tane senin gibi dişim geride.

tamam müşteri tavsiye ettide. Sen genede başka doktora görün. Tel takmaya karar vermen önemli bi etken fiyat araştırması yap. Bu arada üst taraf tamamen aynı 1 tane senin gibi dişim geride.
Müşterim diş doktoru ben yapmıyorum dedi sadece taktırmamı önerdi çabuk düzelir dedi başka bi ortodonti doktoru arkadaşını önerdi gittim ama ayda bir istanbuldan gelıyomuş yoktu bende başka yerlere gittim araştırdım sordum... öyle karar verdim inşallah iyi olur

Bende şuan diş teli var 1,5 sene önce taktırmıştım.25 yaşındayım keşke daha önce taktırsaydım.hep erteledim.dümdüz şu an aynaya baktıkça seviniyorum teller olmasına rağmen :) 5000 tl ye yaptırdık.
umarım sizde memnun kalırsınız

Kızlar randevum öne alındı ve tellerim takıldı bugun 3.günüm dha iyiyim ilk gün hiç bişey hissetmedim dün çok ağrıdı ve dudaklarım yara oldu bugun gayet iyiyim yara bıraz rahatsız edıo hiç korkacak vişey yok görüntü bile rahatsız etmıyo çünkü çok motive etmiştim kendimi Hazırdım...

değişiklik ne kadar zaman sonra başladı?? en çok onu merak edıyorum :) :) dişlerimi dümdüz hayal bile edemiyorum suan :)

ben de geçen hafta taktırdım 24 yaşındayım
ben de daha önceden taktırsaydım diyorum
şu an benim sadece üst dişlerimde var 3 ay sonra alt dişlere takılcak
bende sadece köpek dişi tarafında küçük bir yara oldu
hala çiğneme yapamıyorum ya da ben yapmıyorum bilmiyorum
beslenmem hala sıvı yiyecekler üzerine

Canım biraz sabır edecez yapacak bişey yok 3.günüm benım de daha çok yenıyız bende yara ve çiziklerden zorlanıyorum suan ama dayanılmmayacak bi durum yok

değişiklik ne kadar zaman sonra başladı?? en çok onu merak edıyorum :) :) dişlerimi dümdüz hayal bile edemiyorum suan :)

aslında 2 haftada ben farkı anlamaya başlamıştım ama 2 ayda tamamen düzleşmişlerdi diyebilirim.birde ben biraz korktuğum için azar azar sıkıyor dişçim.en fazla 3 aya sizde görürsünüz aynada :) insanın gerçekten ifadesi değişiyor :)

Heyecanla beklıyorum o günleri günler geçmiyo suan bana daha 4. Günüm yaa

Ya tellerim aşağı indi gibi hissedıyorum patronumda az önce dişlerin uzadı sanki dedi emın değilim ama banada teller aşağı kaydı gibi gelıyo normalmi acaba bu durum??

1.5 sene olmuş ne zaman çıkacak pekii?

1.5 sene olmuş ne zaman çıkacak pekii?
benim ön dişlerim çarpıktı dişlerim ilk yerine oturduğunda bir dişim diğerinden uzun görünüyordu sonra düzeldi bence normal ama doktora sormakta fayda var tabi.
bana 1,5 2 yıl denmişti zaten bir arada aksama oldu yaza hazırlıycam seni diyor dişçim ama tam 2 yılı da bulabilir.baya alıştım zaten tedavi tam olsun da bi 6 ay daha takarım :)

benimde ön 2 dişimden 1 tanesi daha uzun. Ne kadar sürede düzeliyo bu sorun?

benimde ön 2 dişimden 1 tanesi daha uzun. Ne kadar sürede düzeliyo bu sorun?
dişçinizin telleri ne kadar sıktığıyla da alakalı sanırım.uzun zaman geçti tam hatırlamıyorum ilk taktırdığım 2-3 aylık süreçte çarpıklık düzelirken bir dişim öne geldi ve diğerinden uzun oldu toplamda 2-3 ayın hatta iki ayın sonunda tamamen düzleşmişti.bu tabi dişlerin çarpıklığıyla da alakalı sanırım benim ön iki dişim baya üst üsteydi.

resim görünmüyo. İlk sayfada attığın resimle benim dişim aynıydı. 45 Gün oldu öne doğru geldi eşitlendi diğer dişlerimle ama ön 2 dişim bozuldu. Zamanla olacak herhalde her şey.

yanlış anlaşılmasın bozuldu derken ön 2 dişimden 1 tanesi daha erken düzeldi diğeri düzelmedi 2 side kötüydü yani 1 i düzeldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…