bence 6 ayda düzelmez ama her insanın diş yapısı faklı doktorların uyguladıkları tedavi yöntemleride farklı belki düzelir diycem ama ben tedaviye başlamadan önce internetten araştırmıştım en az 1.5 - 2 yıl tedavi süresi deniyo doktorunda çelişkili konuşmuş önce 6 ay sonra 1 yıl falan...
benimde sadece bir dişimde sorun olmasına rağmen şuan 10 ay oldu tedavim başlayalı doktorum 7 ay daha sürecek dedi ..
merak etme tellere alışılıyo hatta zamanla ağzında olduklarını bile unutur hale geliyosun :))
zaten sen en büyük sorunu halletmişsin tedaviye başlamayı düşünmüşsün bundan sonrası çabuk geçiyo sonunda istediğin dişlere kavuşacağını düşün .
takıldı 1 gün taktım geri çıkarmıştım bugün geri taktım.damaklı tel benimki.sizlerinde öylemi
mrb arkadaşlar yaklaşık 1.5 sene önce size yazmıştım bende dişlerime tel taktırmıştım. ve artık onlardan kurtuldum doktorum artık çıkartabiliriz tamamen düzeldi dedi. teller çıktıktan sonra sanki tüm dişleriniz yokmuş gibi hissediyosunuz, sertliğe alıştığınız için. tellerden sonra dişlerin geri eski haline dönmemesi için pekiştirme apareyi takıyo şeffaf öle çok belli olmuyo fakat dudaklarınız biraz şişikmiş gibi duruyo. darısı tüm tel takan arkadaşlarımızın başına hihoyyyt hihoyyyt
mrb arkadaşlar yaklaşık 1.5 sene önce size yazmıştım bende dişlerime tel taktırmıştım. ve artık onlardan kurtuldum doktorum artık çıkartabiliriz tamamen düzeldi dedi. teller çıktıktan sonra sanki tüm dişleriniz yokmuş gibi hissediyosunuz, sertliğe alıştığınız için. tellerden sonra dişlerin geri eski haline dönmemesi için pekiştirme apareyi takıyo şeffaf öle çok belli olmuyo fakat dudaklarınız biraz şişikmiş gibi duruyo. darısı tüm tel takan arkadaşlarımızın başına hihoyyyt hihoyyyt
onu sadece gece takmıyor musun ?
bir de hani zaten braketlerden dudaklar biraz şiş görünüyor...
bu daha mı fazla şiş gösteriyor ?
kızlar peki tellerin takıldığı ilk hafta nasıl fırcaliosunuz dişlerime dokunmayınca problem yok da dokununca fırcalerken ağriyo
Ben dişlerimi ilk gün fırçalayamadım sadece çok bastırmadan hafif hafif dairesel olarak fırçalayın kızlar benim dişlerimin ön taraflarında sararma olmadı ama arka yüzlerinde sararma oldu düzenli olarak fırçaladığım halde mesela her yemekten sonra şekerli şeyler yedikten sonra özenle fırçalıyorum hemen.. Neden oluyor anlam veremiyorum
Ebru benım de ole ,doktoruma soracam h.sonu....karbonat + limon karısımı ıle fırcalamadan bahsetmıs burdakı arkadaslar beyazlatma ıcın aynı.onu uygulamak sıtıyorum ama acaba tellere zarar verırmı dıye dusunuyorum
Ebru benım de ole ,doktoruma soracam h.sonu....karbonat + limon karısımı ıle fırcalamadan bahsetmıs burdakı arkadaslar beyazlatma ıcın aynı.onu uygulamak sıtıyorum ama acaba tellere zarar verırmı dıye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?