Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bende taktirmak istiyorum ama yazda taktiririm herhalde
okul baslayinca da cikartirim cunki biliyorum sinifta dalga gecicekler
ilk bikaç gün o pişmanlık oluyor canım... ama geçiyor sonra merak etme ... sonra çok güzel dişlerin olacak yerimseniben
Yazın taktırıp okul başlayınca çıkartacağına sen karar veremezsin ki.ya bende taktirmak istiyorum ama yazda taktiririm herhalde
Tabi zorla takılması doğru bir davranış değil ama katlanmak zorundaymışsın gibi hissetme kendini.cnmlarım benm acılarım geçti şimdi çok rahat yiyip içiyorum çok şükür.ama taktırmak istemiodm işte o pişmanlık var zorla taktılar annem babam karşı çıkma dedi doktor takıcaz dedi taktılar bnde katlanıyorum maalesef..
cnmlarım benm acılarım geçti şimdi çok rahat yiyip içiyorum çok şükür.ama taktırmak istemiodm işte o pişmanlık var zorla taktılar annem babam karşı çıkma dedi doktor takıcaz dedi taktılar bnde katlanıyorum maalesef..
bende 28 yaşındayım doktor 6 ayda düzelir dedi doğrumu kzlar
sorunum 2 tane dışa doğru dişim var.doktor biz muaneye gittiğimizde 6 ay demişti sonrada 1 yıl demezmi ben tedaviye başlayıp parayı verinceklava:ben hani bir yıl demiştiniz dedim öyle deyince 6 ayda düzelir dedi hangisine inanayım
ama bana 6 ay demeseydi ben bu işe hiç başlamazdım o tele alışabilirmiyim bilmiyorum.
ama bana 6 ay demeseydi ben bu işe hiç başlamazdım o tele alışabilirmiyim bilmiyorum.
alışırsın canım... takılmadı galiba henüz ?