Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 3 yıl taktım arkadaşlar geçiyo zaman a.s.
arkadaşlar ben biraz geç kaldım galiba bu tel işine. ünv. 3. sınıfta takıldı 1 sene kaldı,4.sınıfın sonunda çıkarıldı, şeffaf sabitleyici verdiler.dişlerim çok düzgündü bu arada,bu şeffaf aparat kırıldı,ben de tekrar kontrollere gidemedim çünkü başka bi ilde çalışmaya başladım.Teller çıkalı 4 yıl oldu ve malesef dişlerim eskiye döndü ben de çektiğim acılarla ve tellerde geçirdiğim zamanlarla kaldım.. tabi bir de o zaman düzgün dişlerimle çekilmiş fotolar:) tedaviden sonrasını sakın gözardı etmeyin..
arkadaşlar ben biraz geç kaldım galiba bu tel işine. ünv. 3. sınıfta takıldı 1 sene kaldı,4.sınıfın sonunda çıkarıldı, şeffaf sabitleyici verdiler.dişlerim çok düzgündü bu arada,bu şeffaf aparat kırıldı,ben de tekrar kontrollere gidemedim çünkü başka bi ilde çalışmaya başladım.Teller çıkalı 4 yıl oldu ve malesef dişlerim eskiye döndü ben de çektiğim acılarla ve tellerde geçirdiğim zamanlarla kaldım.. tabi bir de o zaman düzgün dişlerimle çekilmiş fotolar:) tedaviden sonrasını sakın gözardı etmeyin..
muhtemelen benimde dişlerime tel dicek doktor ama okadar korkuyorumki doktora gitmektensenağlama sürekli erteledim halada erteliyorum.
siz nası yendiniz korkunuzu
yoksa böle bi korkunuz yokmuydu
jeyloo'cum geçen yıl biz yazıyorduk buraya,birçok farklı kişi katılınca kimseden ses seda çıkmaz olmuştu senin mesajını görünce bende yazmak istedim. :)Arkadaslar bende 1 senedir tel takiyorum, bu hayatimdaki 2 teli, cocukken taktigim tel pek birseye yaramadi , yada dislerim geri gitti falan,
Su anki tel tedavim biraz sorunlu,
gecen sene ocakda damak genisletici bir ameliyat gecirdim sonra mayisda tellerim takildi,
simdi de bu mayis da ameliyatim var, cenem amelyiat ediylecek oldukca zor bir ameliyat, alt cenem biraz arkada kaldiig icin önü öne cekecekler falan, baya birsey yapilacak:))))
Bu karari cok zor vermistim, verdim ve bugüne geldigim icin cok mutluyum.
Ama simdi korku basladi.
Bana lütfen dua edin.
Sag olun arkadaslar,
kesinlikle sizi haberdar edecegim, ameliyatim daha var, sonrasinda buraya gelismeleri yazcagim size, umarim hersey süper yolunda gider.
Cene ameliyatinda yüz de degisitigi icin, yeni yüzüme alisa bilecekmiyim falan endiseleride var tabii, hayirlisi artik , ben herseyin iyi yönde gececeginden eminim ama iste insan korkuyor.
Iremcigim, senin damaginimi genisletecekler, yani amelyiatsizmi nasil yapcaklarmis bana anlatirmisin bi?
Senin su an telin varmi?
Dis neden gömüldü? Aciklarsan belki yardimci ola bilirim.
tellerin üzerine yapistirmak icin birsey vermedimi dr.?
iyi geliyor baya azaltiyor acisini ve batmasini önlüyor.
ara sıra olan diş ağrıları sorun değil de tellerim zaman zaman diş etlerimi kesiyor bununla ilgili yapabiliceğim bişey var mı?
kızlar ben geldim bugun tel taktırdım.ne iğrenç bir şey ya.midem kalkıyor takarken.konuşamıyorum valla şimdiden sanki pişman oldum.hem dişim düzgün olsun diyorum hem tel çok gıcık birşey yasenağlamasenağlama