Olsun üzülme 7 ay çabuk geçiyo. Tam 7 aydır bu metal şeyler dişlerimde nasıl geçtiğini anlamadım, şimdi aynaya bakınca inanılmaz geliyo 7 aydır bunların ağzımda olduğu..
ya bana da doktor lastik verdi.bu lastikleri her gün tak filan dedi.yemek yerken cıkartıorum ama cok zor oluo.sürekli bişiler yediğim için tak cıkart zor gelio.ya teller cıkınca leke filan kalıo mu??cok korkuorum kalacak die.benim de bir ayım var inş. bitecek.
arkadaşlar benim de 2 köpek dişim normalden üstte. tel taktıracağım ama fiyat konusunda bi fikir verebilir misiniz? yeni taktıranlar ne kadara taktırdılar. önerebileceğiniz doktor veya hastane varsa özelden ulaşırsanız sevinirim
arkadaşlar bana yardımcı olabilicek kimse yok mu
Ben yeni taktırdım 2500 tl tabi dolgu çekim derken 2 katı fiyat çıktı :teselli:
ebrucum sen nerde yaptırdın? istanbul anadolu yakası ise bize de tavsiye eder misin? kaydirigubbakcemile5
ya arkadaşlar ben korkuyorum bişeyi ısırmaya( ..hamburger filan rahat rahat yiyor musunuz???????yani ısırırsam bişeyleri yumuşak da olsa sanki dişlerin o geriye çekilmesi bozulacak tedavi boşa gidecekmiş gibi gelio (ne dersiniz??bişey yiyemiyorum çorbadan da şimdiden bıktım..zaten çok çabuk kilo veriyorum.iki ayda alırım iki günde filan dveririrm kilo....zor zahmet aldım bikaç kilo..onlarda iki günde gidecek ((
üsküdarda aile dişçimiz var ortodontist oraya geliyor ben konuşmak için gitmiştim ve o gün randevu aldım çok memnunum acayip iyi bi bayan hem insana güven veriyor hemde işini çok iyi yapıyor fiyat konusunda ben türk parasıyla anlaştım hemde saolsun taksit yaptı çok daha iyi oldu benim için bitene kadar ödicem oraya gelen hastalarıda çok memnun konuşmuştum hiç kötü sonuç duymadım ben çok severek gidiyorum siz nerde oturuyorsunuz ?
Şeniz
Evet kimse bakmıyo başlığa :1no2: 1 hafta önce falan bi srou sordum hala cevabını bilmiyorum senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?