• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

ya bana da doktor lastik verdi.bu lastikleri her gün tak filan dedi.yemek yerken cıkartıorum ama cok zor oluo.sürekli bişiler yediğim için tak cıkart zor gelio.ya teller cıkınca leke filan kalıo mu??cok korkuorum kalacak die.benim de bir ayım var inş. bitecek.

kızlar ya moral olsun size... 28 yaşındayım ... 1 yılı geçti tel takıyorum hem de sadece tek bir diş için...
7-8 yaşımda çıkması gereken köpek dişimin yerinde hala süt dişim olduğu içindi...

şimdi köpek dişim iyice yükseldi... 3 aydır filan da takılıp ; çıkarılanlardan da kullanıyorum... benim daha 4-5 ayım var gibi... ama sonra çok güzel olacak ...

sonra da üst ön ayrık dişlerim için üstlere taktıracağım...

sonrası güzel olacak ; o yüzden bozmayın moralleri :))

arkadaşlar benim de 2 köpek dişim normalden üstte. tel taktıracağım ama fiyat konusunda bi fikir verebilir misiniz? yeni taktıranlar ne kadara taktırdılar. önerebileceğiniz doktor veya hastane varsa özelden ulaşırsanız sevinirim

ya arkadaşlar ben korkuyorum bişeyi ısırmaya:(( ..hamburger filan rahat rahat yiyor musunuz???????yani ısırırsam bişeyleri yumuşak da olsa sanki dişlerin o geriye çekilmesi bozulacak tedavi boşa gidecekmiş gibi gelio:((ne dersiniz??bişey yiyemiyorum çorbadan da şimdiden bıktım..zaten çok çabuk kilo veriyorum.iki ayda alırım iki günde filan dveririrm kilo....zor zahmet aldım bikaç kilo..onlarda iki günde gidecek:(((

ya bana da doktor lastik verdi.bu lastikleri her gün tak filan dedi.yemek yerken cıkartıorum ama cok zor oluo.sürekli bişiler yediğim için tak cıkart zor gelio.ya teller cıkınca leke filan kalıo mu??cok korkuorum kalacak die.benim de bir ayım var inş. bitecek.

Hmm, benim daha önce 1,5 - 2 yıl kadar tel takan bir arkadaşım vardı. Dişlerine gerekli özeni göstermişti ve tellerinin çıktığı günü hatırlıyorum dişleri gerçekten çok güzeldi yani leke falan hiç bir şekilde yoktu süprizzzzz O yüzden güzel güzel dişlerinde ilgilendiğin sürece leke kalcağını sanmıyorum , hadi bakalım umarım ikimizin telleride 1 ay sonra çıkarda güzel güzel güleriz kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar benim de 2 köpek dişim normalden üstte. tel taktıracağım ama fiyat konusunda bi fikir verebilir misiniz? yeni taktıranlar ne kadara taktırdılar. önerebileceğiniz doktor veya hastane varsa özelden ulaşırsanız sevinirim

Ben yeni taktırdım 2500 tl tabi dolgu çekim derken 2 katı fiyat çıktı :teselli:

türk parası olarak mı ödedin ben dolar üzerinden alıyolar diye biliyorum da isterse 10 milyar olsun inşallah bu sene atanayım ilk işim dişçiye gitmek olacak ALLAH herkese nasip etsin diyorum inanın o günü iple çekiyorum

evet ben türk parasıyla anlaştım zaten konuşmaya gitmiştim o günde randevu aldım :)
bende sizin gibi telin takılcağı günü iple çekiyodum takıldıktan sonra inanki daha da güç veriyo insana aynen devam :)

arkadaşlar bana yardımcı olabilicek kimse yok mu :(

neşeli kız selam ,

doktor istiyorsan mutlaka ataşehir deki barış ünlü ye git, ben araştırmalarım sırasında gittim gördüm harika bi yeri var, çok temiz çok özenli çok dikkatli, aşamaların similasyonunu gösterdi, saçma sapan sorularıma sabbırla cevap verdi.. :)

imkanı olan varsa mutlaka ataşehir deki ortodontist barış ünlü 'ye gidin, benim imkanım yetmedi ve çok üzüldüm.. imkanım olsa ordan başkasına gitmezdim ama daha uygun bi yer armak zorundayım :a015:

hastayı görmeden fiyat veremiyor ama 3000 den başladığını söyleyebilrim, fikir olsun diye söyledim siz yine de gidin :1hug:

Son düzenleme:
Arkadaşlar tellerimin çıkması 12 yaş dişimin çıkmasına bağlı , yardım edebilecek yokmu :uhm: bu 12 yaş dişi 1 ayda tamamen çıkarmı? :uhm:

ebrucum sen nerde yaptırdın? istanbul anadolu yakası ise bize de tavsiye eder misin? kaydirigubbakcemile5

üsküdarda aile dişçimiz var ortodontist oraya geliyor ben konuşmak için gitmiştim ve o gün randevu aldım çok memnunum acayip iyi bi bayan hem insana güven veriyor hemde işini çok iyi yapıyor fiyat konusunda ben türk parasıyla anlaştım hemde saolsun taksit yaptı çok daha iyi oldu benim için bitene kadar ödicem oraya gelen hastalarıda çok memnun konuşmuştum hiç kötü sonuç duymadım ben çok severek gidiyorum siz nerde oturuyorsunuz ?
Şeniz

ya arkadaşlar ben korkuyorum bişeyi ısırmaya:(( ..hamburger filan rahat rahat yiyor musunuz???????yani ısırırsam bişeyleri yumuşak da olsa sanki dişlerin o geriye çekilmesi bozulacak tedavi boşa gidecekmiş gibi gelio:((ne dersiniz??bişey yiyemiyorum çorbadan da şimdiden bıktım..zaten çok çabuk kilo veriyorum.iki ayda alırım iki günde filan dveririrm kilo....zor zahmet aldım bikaç kilo..onlarda iki günde gidecek:(((

sedna cım benim duyduğum ısırarak bişey yememek gerektiği, sen "ben şunu ısırıyorum bunu kemiriyorum" diyenlere bakıpda öyle bi hata yapma, çünkü en ufak bir kaymayı bile sen fark etmeden o dişleri abuk sabuk bi yöne doğru gün gün ilerletir, tedavini bile geciktirir.. birkaç aylık zevk için çabalarımızı heba etmyelim değil mi? bikaç ay hamburger yemesek ölmeyiz :teytey:

yumuşak şeyler yemeye özen göster bence emeklerin ziyan olmasın...

üsküdarda aile dişçimiz var ortodontist oraya geliyor ben konuşmak için gitmiştim ve o gün randevu aldım çok memnunum acayip iyi bi bayan hem insana güven veriyor hemde işini çok iyi yapıyor fiyat konusunda ben türk parasıyla anlaştım hemde saolsun taksit yaptı çok daha iyi oldu benim için bitene kadar ödicem oraya gelen hastalarıda çok memnun konuşmuştum hiç kötü sonuç duymadım ben çok severek gidiyorum siz nerde oturuyorsunuz ?
Şeniz

ben pendikte oturuyorum, rica etsem bana doktorun adını ve telefon numarasını yazar mısın ? forumda yasaksa mesaj atsan çok sevinirim hihoyyyt
diş çekimi ve dolgu ücretleride baya katlıycak galiba :S

bende biran önce tedavime başlanmasını istiyorum.. çok vakit kaybettim sositososito

Evet kimse bakmıyo başlığa :1no2: 1 hafta önce falan bi srou sordum hala cevabını bilmiyorum senağlama

canım sorun ne ki ; belki araya kaynamıştır ... bir daha sor...
hem bir soru sormuşsun ona da cevap almışsın gibi gördüm bir önceki sayfada... :uhm:

Back