Sizin yazdiklariniza baktimda ben herseyi yiyorum valla doktor birsey demedi bunu yeme diye.Zeytinide, elmayida, hatta ayva bile yiyorum ben, hic telim kopmadi 1 sene oldu yaklasik. Sakizda cigniyorumBazen sakiz agzimda bölünüyor ama braketlere takilarak Elma disleri beyazlatiyor hem :)
Benim dislerim düzeliyor hizla, onlari hic dert etmiyorum kafami hic takmiyorum birgün bile. Gülerken eskisinden daha rahatim, onlara cok alistim cikinca eminim cok bosluk hissedicem
1 sene bitmek üzere benim ve senelik paramin kalaninida ödedim gecen gün, toplam 1 senede 1500 euro ödedim. Senelik aliyor doktorum ama istedigim zaman istedigim miktar ödüyorum sene icinde bitsin yeterki ödeme.
Herkese kolayliklar diliyorum tedavisinde :)
a.s.
bunlarda benım tel takmadan önceki ve sonmra resmim...
http://img258.imageshack.
sağdaki benim ve ortodonti görmeden önceki halim ...
[IMG]http://img368.imageshack.us/img368/656/user64503pic11609121405hh5.jpg
bu da sonraki halim
Bunun kararını ortodontist verebilir.ben de tel taktırmayı düşünüyorum,öndeki 2 dişimde azıcık bir çarpıklık var,fakat yazın sadece 3 ay zamanım var ve ben 3 ay taktırarak bu düzelmeyi sağlayabilir miyim?:1rolleyes:
dün tellerim 4 sularında çıktııı :)) ilk aynaya baktıımda çok kötü oldm hiç istediğim gibi gözükmüyodu ama bugün baktığımdaa dişlerim düzgün gözüküyoduu.doktorda öle dedi damakların şiş olduğundan daha neyin ne oldunu anlamazssın 1 hafta sonra daha düzgün gözükücekler emin ol deddi.14 ayın sonnda kurtuldum tellerden.herkese inci gibi dişlerr inş arkadaşlarr :)
saol.1 ay çabucak geçicektir emin ol.
hiç acımıyo.yani bnmkisi acımadı.ama insanın biraz sinirleri bozuluyo tek tek söküyo.sonra tektek dişlerdeki o yapıştırıcı maddeyi temizliyo.sivri uçlu dönen bi makine varya işte onla:)en son kahverengi bişy sürdü dişlerime fırçalama işiyle bittii :))
----------
benim daha 7 ayım var
Hayırlısı olsun canım. :içelim:dün tellerim 4 sularında çıktııı :)) ilk aynaya baktıımda çok kötü oldm hiç istediğim gibi gözükmüyodu ama bugün baktığımdaa dişlerim düzgün gözüküyoduu.doktorda öle dedi damakların şiş olduğundan daha neyin ne oldunu anlamazssın 1 hafta sonra daha düzgün gözükücekler emin ol deddi.14 ayın sonnda kurtuldum tellerden.herkese inci gibi dişlerr inş arkadaşlarr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?