Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin yazdiklariniza baktimda ben herseyi yiyorum valla doktor birsey demedi bunu yeme diye.Zeytinide, elmayida, hatta ayva bile yiyorum ben, hic telim kopmadi 1 sene oldu yaklasik. Sakizda cigniyorum Bazen sakiz agzimda bölünüyor ama braketlere takilarak Elma disleri beyazlatiyor hem :)
Benim dislerim düzeliyor hizla, onlari hic dert etmiyorum kafami hic takmiyorum birgün bile. Gülerken eskisinden daha rahatim, onlara cok alistim cikinca eminim cok bosluk hissedicem
1 sene bitmek üzere benim ve senelik paramin kalaninida ödedim gecen gün, toplam 1 senede 1500 euro ödedim. Senelik aliyor doktorum ama istedigim zaman istedigim miktar ödüyorum sene icinde bitsin yeterki ödeme.
Herkese kolayliklar diliyorum tedavisinde :)
a.s.
bunlarda benım tel takmadan önceki ve sonmra resmim...
http://img258.imageshack.
sağdaki benim ve ortodonti görmeden önceki halim ...
[IMG]http://img368.imageshack.us/img368/656/user64503pic11609121405hh5.jpg
bu da sonraki halim
Bunun kararını ortodontist verebilir.ben de tel taktırmayı düşünüyorum,öndeki 2 dişimde azıcık bir çarpıklık var,fakat yazın sadece 3 ay zamanım var ve ben 3 ay taktırarak bu düzelmeyi sağlayabilir miyim?:1rolleyes:
dün tellerim 4 sularında çıktııı :)) ilk aynaya baktıımda çok kötü oldm hiç istediğim gibi gözükmüyodu ama bugün baktığımdaa dişlerim düzgün gözüküyoduu.doktorda öle dedi damakların şiş olduğundan daha neyin ne oldunu anlamazssın 1 hafta sonra daha düzgün gözükücekler emin ol deddi.14 ayın sonnda kurtuldum tellerden.herkese inci gibi dişlerr inş arkadaşlarr :)
saol.1 ay çabucak geçicektir emin ol.
hiç acımıyo.yani bnmkisi acımadı.ama insanın biraz sinirleri bozuluyo tek tek söküyo.sonra tektek dişlerdeki o yapıştırıcı maddeyi temizliyo.sivri uçlu dönen bi makine varya işte onla:)en son kahverengi bişy sürdü dişlerime fırçalama işiyle bittii :))
----------
benim daha 7 ayım var
Hayırlısı olsun canım. :içelim:dün tellerim 4 sularında çıktııı :)) ilk aynaya baktıımda çok kötü oldm hiç istediğim gibi gözükmüyodu ama bugün baktığımdaa dişlerim düzgün gözüküyoduu.doktorda öle dedi damakların şiş olduğundan daha neyin ne oldunu anlamazssın 1 hafta sonra daha düzgün gözükücekler emin ol deddi.14 ayın sonnda kurtuldum tellerden.herkese inci gibi dişlerr inş arkadaşlarr :)