- 22 Mayıs 2007
- 939
- 153
- 658
- 43
hayırlı olsun :) çıkartırken acıyor mu*ve dün itibari ile diş teli maceram bitti.. darısı butün teldaşlarıma :) 3 yıl sımdı ne cok gıbı gelsede başlayınca bitiyor :)
tesekkurler canım.. agrı değil ama temızleme makınası korkunc ses yapıor sanıorsun agzımda hıltı calışıor yol calışması var. alt dişlerde o ses yarı yarıya az ama :)hayırlı olsun :) çıkartırken acıyor mu*
Çok güzel olmuş dişleriniz bleacing yapıldı mı dişlerinize ??epey durmuştu sizde braketler sararma olmuştur..güle güle kullanın retainer varmı dişlerinizin arkasında yoksa sadece şeffaf apareymi kullanıcaksınız??buda 3 yıl sonundakı dişlerim :)
valla sen otuuysun doktorun sökup temızlıyo ama ektra bişi yapmıoo..Çok güzel olmuş dişleriniz bleacing yapıldı mı dişlerinize ??epey durmuştu sizde braketler sararma olmuştur..güle güle kullanın retainer varmı dişlerinizin arkasında yoksa sadece şeffaf apareymi kullanıcaksınız??
Gözünüz aydın, darısı başıma :) Aparat geceleri ne zamana kadar takılacak? Bir de neden 3 yıl sürdü çok mu bozukluk vardı?valla sen otuuysun doktorun sökup temızlıyo ama ektra bişi yapmıoo..
arkadakı retaineri tel cıkmadan takıyor misal..
cıktıktan sonra üst dişler için ölcü alındı kalıp 1 gun sonra alınıor ve gecelerı takmak için hayat boyu yanımda artık :)
selam arkadaşlar bugün itibari ile dişlerimdeki tellerden kurtuldum plağa merhaba dedim.
inanamadım çıktığına, sökene kadar da doktoruma ''gerçekten''mi diye sordum
bazı yorumları okudum geri dönüş yaşamışlar umarım ben yaşamam..
inşallah darısı size :)Hayırlı Olsun, Darısı Biz Diğer Tellilere Artık.. Bu Arada Senin Ne Kadar Süre Dişinde Kaldı Teller ☺
inşallah darısı size :)
2.5 sene kaldı, gömülü köpek dişim vardı, ona yer açıp sürdürme işlemi yaptı doktorum
Alınabilir ama sağlamsa sürdürmekten yanalar. Ağzımızda en sağlam ve kalıcı dişimiz köpek dişimiz çünkü..Günaydın canım aynı sorun bende de var üst daağımda gömülü diş vardı ama ucu çıkmaya başladı şimdi ameliyatla alınmıyor mu illa ki tel mi takmak gerekiyor .s
Sağlam canım benim kaç seneden beri vardı rda ama önemsemedim nedense. 15 gün içinde ucu çıkmaya başlayınca tedirgin oldum randevu aldım hemen yarın randevum var.Alınabilir ama sağlamsa sürdürmekten yanalar. Ağzımızda en sağlam ve kalıcı dişimiz köpek dişimiz çünkü..
Ben ameliyat oldum oraya tel takıldı damak içine yani. Öyle sürdürüldü
Damağında yeteri kadar boş yer varsa çekim olmaz. Şart değilMerhaba kızlar. Bir sorum olacaktı, belki daha önce de sorulmuş ya da paylaşılmıştır, çok fazla sayfa olunca okumak da zor oluyor...
Ben 32 yaşındayım ve diş teli taktırma ihtimalim var. Ama duyduğuma göre ben yaşlardakilere tel takılmadan önce 2 tane arka diş çekiliyormuş yani bu dişleri kaybediyormuşuz.
Bu konuda bilginiz var mı?
Merhaba kızlar. Bir sorum olacaktı, belki daha önce de sorulmuş ya da paylaşılmıştır, çok fazla sayfa olunca okumak da zor oluyor...
Ben 32 yaşındayım ve diş teli taktırma ihtimalim var. Ama duyduğuma göre ben yaşlardakilere tel takılmadan önce 2 tane arka diş çekiliyormuş yani bu dişleri kaybediyormuşuz.
Bu konuda bilginiz var mı?
merhaba siz buraya yazalı çok olmuş ama merak ettim tedavi oldunuz mu? benim de alt çenem önde henüz ortadontiye muayene olmadım 28 yaşındayım bira geç kaldım galiba. İşin aslı görsellikle problemim yok ama bu aralar çenem ağrıyor bundan dolayıda endişelendim. bi kaç mesajınızda kırıkkaleden bahsetmişsiniz de merak ettim. Bende kırıkkale diş hek. fak. has. gitmeyi düşünüyorum.çok şanslısın çok erken yaşta halletmişsin bu problemleri :) bana da dr üst çenem için önce ameliyat olman lazım demişti hiç damaklık seçeneğinden bahsetmedi. başka dr lara da danışmak en doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?