- 19 Haziran 2009
- 519
- 13
- 643
hayır bir tanıdığım tel taktırdıktan sonra hamile kaldı sadece diş etleri şişiyordu hormonal değişikliğe bağlı olarak. ama doğum öncesi çıkardılar hem düzelmişti zaten hemde sezeryanda ağza konulan bir alet varmış galiba o sıkıntı oluşturabilirmiş , tabi anestezi uzmanına soralım demiş galiba doktor ama gerek kalmadı çıktı zsten...İnci gibi dizilmişler güzel olmuş:)
ben de hamilelik olabilir ilerleyen dönemlerde hamilelik için bir sakıncası olmuyor değil mi ?
Arkadaşlar benim ön dişim darbe aldı iki defa. aydır tel takılı sanırım ilk ilk 3. ayımdaydım karanlıkta dişimi kapıya çarpmıştım bide sonra gene darbe almıştı aynı dış ama ozaman nasıl olmuştu hatırlamıyorum. ben ısırma hareketi yapmıorm. cok nadiren de olsa ısırınca o dişim iki gün ağrıypr korkuyorm diş kökü zarar görmüşse diye.
Hamilelik şüphesi olan panaromik vey a nrmal diş rontgeni çekebilri mi?
eğer dişimde sıkıntı varsa mesela kanal tedavisi dolgu yapılır mı telli iken. veya çıktıktan sonra olsa hemen bozulur . zaten telli bile olsa dişe dolgu yapılsa hemen bozulur dr tel değişirken bile hemen yerinden oynuyor cünkü.
en kötü ihtimal dişimi çekip porselen taksalar tel takılır mı üzerine