- 23 Mart 2015
- 29
- 13
- 38
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Istanbul, Acibadem hastanesi bunyesindeki bir ortodontist doktorum. 27 yasindayim, telden sonra herhangi bir sey yapacagini soylememisti zaten, sadece kopek dislerine ek dolgu vs yaparsak daha guzel gorunebilir filan demisti. Evet ne yazik ki sikayetci oldugum sey tam olarak sizin de dediginiz gibi arka kapanisin karanlik kalmasi.Merhaba, çene darlığı olan hastalar için yaş çok önemli,yaşınız kaç???çeneyi genişletmek için braketler takılmadan ortodontistiniz damakla çeneyi genişletmeliydi..dişleriniz düzeldikten sonra çene genişletme hiç duymadım..küçük yaştayken ameliyatla gerçekleşebiliyor ancak 25 yaş sonrası pek mümkün değil..dişleriniz düzelecektir ancak arka kapanış karanlık kalacaktır gülerken...hangi ildesiniz ortodontistiniz adı???
Ewet çene darlığı 20-22 yaştan sonra tedavisi zor..ancak tedavi sonrası bukkal yani arkadaki karanlık koridor laminalarla aydınlanabiliyor..tedaviniz bittiyse arka kapanışı paylaşırmısınızIstanbul, Acibadem hastanesi bunyesindeki bir ortodontist doktorum. 27 yasindayim, telden sonra herhangi bir sey yapacagini soylememisti zaten, sadece kopek dislerine ek dolgu vs yaparsak daha guzel gorunebilir filan demisti. Evet ne yazik ki sikayetci oldugum sey tam olarak sizin de dediginiz gibi arka kapanisin karanlik kalmasi.
törpüleme işlemi yapıldı fakat benim hayal ettiğim gibi dişler çıkmayacak ortaya sanırım. yani gülüş estetiğimin olmadığını düşünüyorum :)) dişlerimin dokusu güzel ama üçgen oluşundan rahatsızım hepsinin aynı boy olmasını istiyorum :/Selam..köpek dişleri çok sivriyse ortodontistiniz törpüleyerek ya da kompozit dolguyla şekillendirebilir, dişlerinizin rengi dokusu güzelse lamina yaptırmayın derim, hangi ildesiniz ortodontistinizin adı nedir???
Ama törpülendiğinde en doğal görüntüyü alıcaktır,köpek dişleri sivri durduğundan max törpülendikten sonra komposit dolgu(bonding) le çok güzel yumuşatılıp estetik görüntü elde edilebiliyor,bonding işini ortodontist bilmez estetik diş hekimleri yapıcaktır..ayy mesela Bensu Soral(içerde dizisinde oynayan)telleri çıktıktan sonra lamina yaptırdı sanırım inci gibi oldu..tel kullananlara dikkat eder oldum:)))törpüleme işlemi yapıldı fakat benim hayal ettiğim gibi dişler çıkmayacak ortaya sanırım. yani gülüş estetiğimin olmadığını düşünüyorum :)) dişlerimin dokusu güzel ama üçgen oluşundan rahatsızım hepsinin aynı boy olmasını istiyorum :/
bursadayım. ortodontistim özlem bilgili
Ortahatta kayma yaşanıyosa lastiği sonlandırması doğru kapanış önemli ,,yemek yerken arka diş kapanışı nasıl??hangi ildesiniz ortodontistiniz kim??lastik işi bittiğine göre tedavinizin sonuna geliyosunuz sanırımKızlar merhaba iki buçuk yıldır diş teli kullanıyorum, birkaç aya çıkartıcam ama aklıma bir şey takıldı.
Ben iki ay lastik kullandım, daha kullanmam gerekiyordu ama ara verdik. Bu kontrolümde doktor sadece 0.2lik bir kayma olduğunu,yemek yememde problem olmadığı için ve dişler tekrar eski pozisyonunu aldığı için lastik kullanmamamı söyledi. Lastik kullanmamak doğru mu?
Merhaba, ankaradayım.Ortahatta kayma yaşanıyosa lastiği sonlandırması doğru kapanış önemli ,,yemek yerken arka diş kapanışı nasıl??hangi ildesiniz ortodontistiniz kim??lastik işi bittiğine göre tedavinizin sonuna geliyosunuz sanırım
Çok iyi...ortahatlar çakışıyosa arka dişler o kadarda sorun değil:))))Merhaba, ankaradayım.
Evet tedavi sonuna geldim sayılır. Diş etlerimden dolayı bir ay lastik takamadım, bu ay kullandırtmamaya karar verdi doktorum. Sol arka dişte 0.2 lik kayma var sadece, sürekli geri dönüş olduğu için yemek yememde problem yaşamadığım için lastik kullanmayacağım fakat tedirgin oldum size sormak istedim..
Dr adı nedir??fotolarını paylaşırsan dişler nasıl kapanıyorBuarada köpek dişimi sürdürdük, yeni gelen dişim çok sivri oldugu için törpüledi doktorum gayet iyi oldu:)
Özelden atayım size olur mu?Çok iyi...ortahatlar çakışıyosa arka dişler o kadarda sorun değil:))))
Tabiki..Özelden atayım size olur mu?
diş tellerini çıkarttıktan sonra diş törpüleme yapan var mı? bu işlem dişlere zarar verir mi?
bide benim gibi üst ön dişleri aynı boyda olmayıpta diş törpüleden var mı? sonuç güzel oluyor mu?
Muhakkak hepsini eşitlerler merak etmeyin sonuç kesinlikle güzel olurdiş tellerini çıkarttıktan sonra diş törpüleme yapan var mı? bu işlem dişlere zarar verir mi?
bide benim gibi üst ön dişleri aynı boyda olmayıpta diş törpüleden var mı? sonuç güzel oluyor mu?
ona ek dolgu yapıoar harıka oluyo anlaşılmıor iş arkadasım yaptırdı :)aynı durum bende de var. ben telleri yeni taktırdım 2 ay oldu, teller çıkınca ön dişlerimi törpületmek istiyorum. dişimin biri köşeden kırık