- 16 Mayıs 2016
- 643
- 941
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar. Aslında takip ettiğim bir konu değildi ama dün 29 ay taktığım diş tellerimle vedalaştım ve taktırmayı düşünen arkadaşlara fikir olsun diye fotoğraf atmak istedim. Tel taktırdıktan 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim ve bu süreçte 9 aylık gebeliğinde içinde.
Benim sadece çarpıklık vardı. Bu yüzden lastik tedavisi görmedim. Üstteki dişi aşağıya indirmeye öalıştılar. Birde hamileliğin son ayı ve doğumdan sonra kontrole gitmedim 5 ay. O da tedaviyi yavaşlattı. Düzenli kontrole gidersen ve doktoru dinlersen daha erken bitiyorHayırlı Olsun Canım Gayet Güzel Bir Sonuca Ulaşmışsın. Peki Senin Dişlerinde Genel Sorunun Neydi ? Ben de 4 Aydır Tel Takıyorum, Daha Önümde 20 Ay Daha Var. Acaba Daha Kısa Süre De Bitme İhtimali Var Mıdır ?
Merhaba güzel olmuş dişleriniz ama köpek dişinizdeki dişeti hep öyle mi kalacak yoksa dişeti takviyesimi yapılacak,hangi ortodontistle çalıştınız??Merhabalar. Aslında takip ettiğim bir konu değildi ama dün 29 ay taktığım diş tellerimle vedalaştım ve taktırmayı düşünen arkadaşlara fikir olsun diye fotoğraf atmak istedim. Tel taktırdıktan 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim ve bu süreçte 9 aylık gebeliğinde içinde.
Kağıthanede eorudent resai beydi doktorum. Diş eti estetiğini bana bırakıyor. Tercihine kalmış dedi. Ben yakın dönemde artık yeni bir müdahale istemiyorum ama ilerde amalgam dolgularımı beyaz dolguya çevirttirmeyi ve diş eti estetiğini yaptırmayı düşünüyorum. Dokgularım tedavi öncesi yıllardan kalma.Merhaba güzel olmuş dişleriniz ama köpek dişinizdeki dişeti hep öyle mi kalacak yoksa dişeti takviyesimi yapılacak,hangi ortodontistle çalıştınız??
hayırlı olsun tedaviniz. ben de geçen sene martta başladım. ağustosta hamile kaldım. aksatmadan 3 haftada bir gidiyorum hala. doğumdan sonra ne olur bilmiyorum. bir sene daha devam edecek herhalde benim de tedavim. hiç çıkmayacakmış gibi geliyor bazen.Merhabalar. Aslında takip ettiğim bir konu değildi ama dün 29 ay taktığım diş tellerimle vedalaştım ve taktırmayı düşünen arkadaşlara fikir olsun diye fotoğraf atmak istedim. Tel taktırdıktan 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim ve bu süreçte 9 aylık gebeliğinde içinde.
Ooo konu çoktan açılmış ve siz bunu yazalı 10 sene olmuş hesabınız aktifse cevap verirseniz sevinirimbiz askeri hastanede yaptırdık sadece malzemesine para verdik 275 milyon
oo ıyo barı :) ama aparayde cok sıkıntılı bişi degılk onada alışıor insan bir süre sonra :)
illaki alışılır ama ben bi an önce takılsın bi an önce cıkın zmaan gecsin die bakıyorumda :)))
Cila yapmıştı. Arkadan takmıştım ben.Merhaba benim diş tellerim dün çıktı ama doktorum beyazlatma yapmadı sadece yapışkanları temizledi haftaya plak vereceğini söyledi yaşım 18 yirmilikler çıkınca bozulur mu diye sorduğumda ise röntgen çektir baktır bozulursa aldırırsın 20likleri dedi arkaya diş çok istiosan takarız ama onlada uğraşırsın diş telleri için geçerli her kural onda da geçerli dedi
Arkaya diş taktırayım mı?
Doktorun röntgen çekip bakması gerekmez miydi sizin teller çıktıktan sonra doktorunuz byazlatma yapmış mıydı arkadaşlar?
Evt istersen sadece üste oluyor.İsteğe göre sadece üst dişlere tel uygulanıyor mu?
İnci gibi dizilmişler güzel olmuş:)Merhabalar. Aslında takip ettiğim bir konu değildi ama dün 29 ay taktığım diş tellerimle vedalaştım ve taktırmayı düşünen arkadaşlara fikir olsun diye fotoğraf atmak istedim. Tel taktırdıktan 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim ve bu süreçte 9 aylık gebeliğinde içinde.