Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

en arka dişlere diş teli takılıyor mu bilen var mı? 1 sene oldu hala takmadı ve en arka dişlerim çok yamuklar galiba 20lik diş ittirdi onları. Takmama ihtimali var mı? takmasa daha iyi gibi geldi bana.

senin hala duruyor mu ya. İlk taktırma zamanlarımda acemi dönemlerimde görüyordum seni :)

niye çıkmadı hala?

Kizlar ben de besinci ayimdayim. Bugun on disimde egrilik vardi ve yandaki dis yanasamiyordu altta cikinti oldugu icin, o cikintiyi ve alttan da egrilik vardi orayi dr kesti konturledi. Gerekli oldgunu soyledi. Size yapildi mi bu ? Dis minesine zarari var diye biliorm dis kesmenin?

Antalya da dis teli taktiranlar bana yardimci olabilirler mi nerede ne kadar fiyata taktirdiniz ? 2bin liraya falan bulabilir miyim ? 2-3disimde bozukluk var sadece ? yardimci olursaniz sevinirimm

bende bursada arıyorum ya murat seleki aradım sadece üst yapmıyor doktor alt üst takıyo 6000 tl den dedi şok oldum yok mu maksimum 3ooo tlden yapan

Benım üst yan kesici dişlerim eksik Ortodonti ile köpek dişlerini öne alıp o boşluğu kapattık a ma ben memnun değilim götüntüden tedavi biteli 1 yıl oluyor 2.bir tedavi yöntemi daha vardı bu boslugu Ortodonti ile acıp 2tane implant yaptırmak ti ama ben bunu istemedim suan memnun değilim ama sizce ne yapmalıyım

Eklentiler

• 20170128_160812.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 283
Merhaba,yaşınız kaç??tekrar tel takıp en az 2 yıl daha beklersiniz yeraçmak için sanırım..üstte ön iki dişin yanında dişler olsa görüntü daha güzel olur sanki..ortodontistiniz kim? Tekrar tedavi için para ödeyecekmisiniz??

Aydan vatansever konuşmadım doktorum la bu konuyu cunku gerek yok böyle iyi diyecek bence tabi cok ısrar edersem ücret öderim yine kabul etmez gibi geliyor offf ya kafam cok karışık

Yasım 23 tekrar tedavi olmak konusunda emin degilim bana akıl verin diye yazdım zaten buraya

Aydan vatansever konuşmadım doktorum la bu konuyu cunku gerek yok böyle iyi diyecek bence tabi cok ısrar edersem ücret öderim yine kabul etmez gibi geliyor offf ya kafam cok karışık

Bence böyle kalsın epey masraflı olacak ve zaman da alacak 2 implant en iyi marka olacaksa 3000+3000=6000₺ yeniden tedavi nerden baksanız 5000₺ toplam 11.000₺ hem implant kendi dişiniz gibi olacak mı?? Dişleriniz böyle de idare eder:))))

Bİlmıyorum ki olur mu deneyimli biri yok mu aramızda

çok bilmiş gibi sanmayın hiç bir bilgim yok sadece bir şey söylemek istiyorum. O köpek dişlerine kaplama falan yapılabilir belki.

Kaplamayı dişi törpüleyip öyle yapıyorlar sadece ordan aklıma geldi. Yanlış yönlendirmek istemiyorum ama bi araştırın dediğimi.

Kaplama yapmak için dişlerini küçültüyor ve yapanlar cok pişman yorumları okudum yine saol

Kaplama yapmak için dişlerini küçültüyor ve yapanlar cok pişman yorumları okudum yine saol
Köpek dişinize kaplama değil lamina yaptırılabilir, dişler küçültülmüyor diş yüzeyi hafifçe törpülenip tırnak gibi yapışıyor üzerine...kompozit dolguyla şekilde verilip köpek diş şekli normale dönebilir..siz estetik diş hekimiyle görüşün bence:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…