benim 1 2 ayda tamamen kapanmıştı ama sadece boşlukların olduğu yere takmıştı. Her yere takınca o boşluklar tekrar açıldı şuan toplam 8 ay geçti yarım diş boşluk var.Arkadaşlar çekimli diş teli uygulaması goren varmı Çekimden sonra bu disleri geriye dogru nasl bi islemle alicaklar..bilgisi olan yardım etsin lutfenn ve kaç ayda dolar boşluklar acill bilgiii
Sadece boslularn oldugu yere ne taktı acaba anlamadm tam olark orayi ve bu herksn alt ve ust ceneyi hizalamak için lastik kullanimina basladnmibenim 1 2 ayda tamamen kapanmıştı ama sadece boşlukların olduğu yere takmıştı. Her yere takınca o boşluklar tekrar açıldı şuan toplam 8 ay geçti yarım diş boşluk var.
Sadece boslularn oldugu yere ne taktı acaba anlamadm tam olark orayi ve bu herksn alt ve ust ceneyi hizalamak için lastik kullanimina basladnmi
sadece boşluk olan yere 2 ay diş teli takmıştı her yere takmadı yani aynı anda. Lastik takmadım dahaSadece boslularn oldugu yere ne taktı acaba anlamadm tam olark orayi ve bu herksn alt ve ust ceneyi hizalamak için lastik kullanimina basladnmi
bence değer o diş bütün ağzını etkiliyor sonuçta gülüşünü tamamen etkiliyor. Yan profilden gülecek halin yok. Köpek dişi en kolay hizaya gelen diş gibi geldi bana benim tepede ki kazma köpek dişi bile 2 haftada dümdüz olmuştu. Ama 1 sene kalması lazım en az galiba diş telinin.kızlar şimdi size bir sorum olacak aşağıya dişlerimin fotosunu ekleyecegim..gördüğünüz gibi sol köpek dişim dışarda...ama ben rahatsız oluyorum ondan..o diş için diş teli taktırmaya değer mi? taktırmak istesem o dişi normal sıraya sokmak cok uzun süreli bir tedavi gerektirir mi sizce? yoksa tele hiç bulaşmayıp yaptırsam mı onu?
Eki Görüntüle 1912186
hadi ya iki haftada mııbence değer o diş bütün ağzını etkiliyor sonuçta gülüşünü tamamen etkiliyor. Yan profilden gülecek halin yok. Köpek dişi en kolay hizaya gelen diş gibi geldi bana benim tepede ki kazma köpek dişi bile 2 haftada dümdüz olmuştu. Ama 1 sene kalması lazım en az galiba diş telinin.
Şeffaf önermiyorum diyormuş çoğu doktor ne kadar araştırma yaptıysam. Niye böyle diyorlar bilmem vardır bir sebebi. Yada kırılınca tekrar uğraşmak istemiyorlar.hadi ya iki haftada mıı
gerci evet kuzeniminde dişleri baya bozuktu 3 ayda olması gereken düzlüğe kavuştu düzeldi hemen ama üzerine biraz daha tel takılıyor düzelse bile dimi...
şeffaf braketler varmış onlarda tel niyetine kullanılıyormuş sanırım dimi öyle birşeyler uygun olursa benim diş yapıma az görünen bişey olsun bari..1 yıl cok fazlaymış cünkü...bende duymadım hiç 2 yıldan az takanını
Bora Arifoğlu canm tavsiye ederm siddetleKAYSERİ de bana önerebileceğiniz bir doktor var mı arkadaşlar...şimdiden teşekkürlerrr
aa hangi hastane deBora Arifoğlu canm tavsiye ederm siddetle
bir de fiyat olarak nasılaa hangi hastane de
Canim 5000 tl gni bi fiyatı var özelde kendisi hastanede çalışmıyorbir de fiyat olarak nasıl
Benim üstten iki alttan iki dişim çekildi tedavi için. Valla şu sürede kapanıyor diyemem artık nasıl oluyorsa 3 ayda kapandı ama tedavi ilerledikçe tekrar açıldı yine kapandı yine açıldı..Arkadaşlar çekimli diş teli uygulaması goren varmı Çekimden sonra bu disleri geriye dogru nasl bi islemle alicaklar..bilgisi olan yardım etsin lutfenn ve kaç ayda dolar boşluklar acill bilgiii
ve sonunda 12 aralıkta benimde tellerim çıkacak çok şükür 2 sene sürdü güzel sonuçlanacak telle çıktıktan sonra 2 yan kesici dişimede lamine porsenel dişler yapılacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?