çok sevindikSağol canım bakalım inşallah çabuk geçicek :) Sorularınız varsa sorun her türlü baya araştırdım da bu konuyu :)
Saol EFREN:içelim:kurban bayramına kadar telleri çıkacakl arkadaş için sevindim darısı diğer arkadaşların başına
pardon arkadaslar bu sabitlestirme aparatı dediginiz seyi nekadar kullanıyorsunuz? bende tel taktırmayı düsünüyorumda
Canım geçmiş olsun çok sevindim senin için...Tellerin çıktıktan sonra takılan aparatın nasıl bişey olduğunu yazarsan sevinirim...Yukarıda resimde koyduğum gibi mi merak ettim de...Bunu 24 saat takıyormuşsun sadece yemek yerken çıkarıyormuşsun en az 6 ay boyunca...Merak ediyorum zor olmıcak mı öyle yemek yemeden çıkarmak falan hele dışarda...Bir de tam dişlerim düzeldi derken geri dönme ihtimali olması da çok kötü...Doktorum ilk gittiğim gün bu sabitleşme aparatından sonra dişlerin arkasına incecik takılan tellerin resimlerini göstermişti,bunlar 5 yıl sonra çıkabiliyomuş ama istersen ömür boyu kalıyor dedi...Valla benim de kafam karıştı,çektiğimiz bu kadar eziyete değer umarım...:1no2:
2 buçuk senedir bende tel kullanıyorum arkadaşlar.we artık gerçekten sıkıldım.daha ne zaman çıkacağıda belli değil.we ben tam 1 sene sonra ewleniyorum.görünüşe bakılırsa bu tellerle ewlenicem.zaten nişanımıda onlarla yaptım.ben onları bırakmak istiyorum ama onların beni bırakmaya niyeti yok sanırım.tel hakkında öğrenmek istediğiniz bişeyler olursa da sizleri aydınlatmaya hazırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?