Aynı yerde yaptırmışız..bende hiç memnun kalmadımPeki neden öyle birine dişinizi yaptırdınız ?
Lekeler için temizleme yapılıyor, doktorunuza söylerseniz yapacaktır :) Ben yaptırıyorum bembeyaz oluyor :)Benim tel olmayan dişimde de leke oluştu macunu değiştikten sonra. Eski macunumla fırçalasam bi süre, geçer mi acaba
Ne sıklıkla yaptırıyorsunuz sizin de sık sık oluyor mu? Baktım bugün çoğalmış lekeler.. Sinir etmeye başladı. Tel varken temizleniyor mu?Lekeler için temizleme yapılıyor, doktorunuza söylerseniz yapacaktır :) Ben yaptırıyorum bembeyaz oluyor :)
Ben çay ve kahve çok tüketiyorum ondan dolayı lekelenmeler oluyor. Ne kadar dikkat etsem de önüne geçemiyorum ne yazık ki sadece süreyi uzatabiliyorum. Çay keyfi yaparken kalkıp diş fırçalamaya gidemiyorum ne yazık ki :) Ben 4 5 ayda bir yaptırıyorum, doktorum çok anlayışlı bu konuda kendisi teklif etti ilk bana yoksa ben böyle bir durumu bilmiyordum :) Evet teller varken yapıyorlar tam beyazlatma gibi değil de lekeleri temizleme gibi düşün. İsmini bilmiyorum fakat sert bir şekilde suyla beraber tuz parçacıkları gibi birşeyle temizleniyor, hatta meyveli olanları bile var :) İyi bir şey mi bilmiyorum fakat açıkçası çokta umursamıyorum. 23 yaşında telle gezmek yeterince moral bozuyor zaten bir de lekelerle dolaşamam :)Ne sıklıkla yaptırıyorsunuz sizin de sık sık oluyor mu? Baktım bugün çoğalmış lekeler.. Sinir etmeye başladı. Tel varken temizleniyor mu?
Mide bulandırıcı bi şey değilse ben de yaptırmak istiyorum :)Ben çay ve kahve çok tüketiyorum ondan dolayı lekelenmeler oluyor. Ne kadar dikkat etsem de önüne geçemiyorum ne yazık ki sadece süreyi uzatabiliyorum. Çay keyfi yaparken kalkıp diş fırçalamaya gidemiyorum ne yazık ki :) Ben 4 5 ayda bir yaptırıyorum, doktorum çok anlayışlı bu konuda kendisi teklif etti ilk bana yoksa ben böyle bir durumu bilmiyordum :) Evet teller varken yapıyorlar tam beyazlatma gibi değil de lekeleri temizleme gibi düşün. İsmini bilmiyorum fakat sert bir şekilde suyla beraber tuz parçacıkları gibi birşeyle temizleniyor, hatta meyveli olanları bile var :) İyi bir şey mi bilmiyorum fakat açıkçası çokta umursamıyorum. 23 yaşında telle gezmek yeterince moral bozuyor zaten bir de lekelerle dolaşamam :)
Mide bulandırmıyor fakat biraz kanaması oluyor diş etlerinin.. Bana öyle söyledi doktorum çay kahve sigara yapar demişti. Zaten benim kemik rengim de beyaz değil bu yöntem işe yarıyor :) Teller çıkınca da beyazlatacağım :)Mide bulandırıcı bi şey değilse ben de yaptırmak istiyorum :)
Demek çay kahveden oluyormuş. Ben de tiryakiyim..
Aynen benimki de sarı ya.. Temiz olmasına rağmen beyaz değil.. beyaz olanlar nasıl beyaz anlamıyorum sürekli beyazlatıyorlar mıMide bulandırmıyor fakat biraz kanaması oluyor diş etlerinin.. Bana öyle söyledi doktorum çay kahve sigara yapar demişti. Zaten benim kemik rengim de beyaz değil bu yöntem işe yarıyor :) Teller çıkınca da beyazlatacağım :)
Ben 3 4 günde bir fırçalamasına rağmen bembeyaz dişlerle gezenler tanıyorum ne yazık ki :) Hiç adil değil oysaAynen benimki de sarı ya.. Temiz olmasına rağmen beyaz değil.. beyaz olanlar nasıl beyaz anlamıyorum sürekli beyazlatıyorlar mı
Benim diş taşı temizliğinde bile midem bulanmadı gerçi, bunda da bulanmaz heraldeDiş taşı temizliği daha kanlı bi işlemdi..
Aynen diş aralarını taş bağlıyor onları kazıyor iğrenç bi ses çıkıyor tabi kazırken.. işkence yöntemiBen 3 4 günde bir fırçalamasına rağmen bembeyaz dişlerle gezenler tanıyorum ne yazık ki :) Hiç adil değil oysaDiş taşı şey demi dişin minesini kazıyor gibi bir işlem vardı braket takarken falan o mu acaba :)
O benim de işkencem.. Nasıl sinri bozucu durumdur o ya sanki beynimi kazıyorlar gibiAynen diş aralarını taş bağlıyor onları kazıyor iğrenç bi ses çıkıyor tabi kazırken.. işkence yöntemi
Braketlerim takılmadan önce yaptırmıştım ben de. Dişlerimin arasında boşluk oluştu resmen taşlar gidince..
O benim de işkencem.. Nasıl sinri bozucu durumdur o ya sanki beynimi kazıyorlar gibiSenin ne zamandır telin var ne zaman çıkacak ?
Gerçekten öyle zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun :) Benim de şubat ayında 3 sene olacak ama ne zaman çıkacak belli değil..
8 aydan fazla oldu. 3 yıla yakın sürecek benimki. Daha çok yolum var ama 8 ayın bile nasıl geçtiğini anlamadım.
Seninkilere ne kadar oldu?
Bizimkiler neden böyle uzun sürüyor anlamıyorum. 1 yılda biten bile var. Kesin tarih de vermiyor doktorlar..Gerçekten öyle zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun :) Benim de şubat ayında 3 sene olacak ama ne zaman çıkacak belli değil..
Sen umudunu yitirme :) Bana 1.5 sene dedi doktorum 3 sene olacak daha çıkmadı ama kuzenime tarih bile vermedi 3 4 sene rahat sürer diye 1.5 senede çıktı :) Biraz da dişin yapısı hareket etme hızıyla alakalı bu.. Ben artık bunalma dönemine girdim umarım sonu iyi biter ikimizinde :) Teller çıktıktan sonra tekrar bozulanlar doktoru dinlemeyenler ve damaklıklarını takmayanlar. O yüzden sen modunu düşürme hiç.. O aşamaya gelelim de seve seve takarız biz :)Bizimkiler neden böyle uzun sürüyor anlamıyorum. 1 yılda biten bile var. Kesin tarih de vermiyor doktorlar..
Ama sen sona yaklaşmış gibi görünüyorsun. İnşallah istediğin sonuçla karşılaşırsın.
Telleri çıktıktan sonra tekrar bozulanları görünce de hevesim kırılıyor.
Benim daha alt dişlere takılmadı onlar var.. O yüzden uzun süreceğini tahmin ediyorum. Sonucu güzel olsun da süre o kadar da önemli değil aslında..Sen umudunu yitirme :) Bana 1.5 sene dedi doktorum 3 sene olacak daha çıkmadı ama kuzenime tarih bile vermedi 3 4 sene rahat sürer diye 1.5 senede çıktı :) Biraz da dişin yapısı hareket etme hızıyla alakalı bu.. Ben artık bunalma dönemine girdim umarım sonu iyi biter ikimizinde :) Teller çıktıktan sonra tekrar bozulanlar doktoru dinlemeyenler ve damaklıklarını takmayanlar. O yüzden sen modunu düşürme hiç.. O aşamaya gelelim de seve seve takarız biz :)
O zaman 3 sene sürebilir ama olsun benim öyle şuan inan nasıl geçti anlamadım :) Sadece artık çıksın istiyorum sıkıldımBenim daha alt dişlere takılmadı onlar var.. O yüzden uzun süreceğini tahmin ediyorum. Sonucu güzel olsun da süre o kadar da önemli değil aslında..
Benim en çok istediğim şey dişlerimin simetrik olması.. Şuan öyle değil çünkü. Görüntüsü rahatsız ediyor. Ayar çekilir mi acabaBi de pürüzsüz olmasını istiyorum hani çizgiler falan var ya aşınmış gibi duruyor biraz. bilmem anlatabildim mi ama.. Mümkün müdür acaba?
Ben bile şimdiden sıkıldım haklısınO zaman 3 sene sürebilir ama olsun benim öyle şuan inan nasıl geçti anlamadım :) Sadece artık çıksın istiyorum sıkıldımBen şuanki halinden çok memnunum sadece çekilen dişlerin boşluklarının kapanması kaldı o epey sürdü onu bekliyorum Eminim inci gibi olacaktır :) Teller çıkınca konuşursunuz doktorunuzla eminim herşeyin bir çözümü vardır yoksa bile çok sorun yapılacak bir durum değil ama bana göre beyaz ve düz olmaları yeterli :)
Çok hoşşunuz yaBen bile şimdiden sıkıldım haklısın
Ya konuyla alakasız olacak ama çok merak ettiğim bi şey var sormak istiyorum
Senin doktorun da çok kısık sesle konuşuyor muanlamak için ekstra güç harcıyorum.. gittiğim tüm dişçiler kısık sesle konuşuyorlardı bana mı denk geldi acaba
Ahhhaaha benimki ağzımın içindeyken soru sormuyor AllahtanÇok hoşşunuz yaBenim doktorum erkek sesi de epey gür fısıltıyla konuşsa bile diğer kliniklerden duyuluyor Ben en çok şeyde rahatsız oluyorum ağzımın içinde birşeyler yaparken soru soruyor ya hani acaba cevap vermelimiyim yoksa oyalamak için mi yapıyor onu bir türlü kestiremiyorum
Asıl ben teşekkür ederimAhhhaaha benimki ağzımın içindeyken soru sormuyor Allahtan
ay muhabbet çok tatlıydı sorularımın cevabını aldım teşekkür ederim
Çok uykum geldi yatıyorum ben iyi gecelerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?