- 11 Şubat 2014
- 3.656
- 1.188
- 148
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
skızlar maden suyu ya da meyveli gazoz falan içiyor musunuz bana doktorum herhangi birşey söylemedi de
İcebilirsinizkızlar maden suyu ya da meyveli gazoz falan içiyor musunuz bana doktorum herhangi birşey söylemedi de
Evet gitmeniz gerekir telin yenilenmesi lzmm yoksa zamanla dişleri bozulacaktirjelibon25 .!.:ya kızlar benim 13 yaşında kızım var. 2014 temmuzda tel tedavisi bitti ama dişlerin iç tarafına gtel taktılar ama gtelinden biraz yani1 cm kadar kırılt. doktora gitmemiz gerek mi acaba? rahatsız edici değil diyor ama korktuk şimdi acil lütfen bilgi si olan.
son güncel hali dişlerin :) 19 ay oldu :)
vayy harıka arkadasım ya cok guzel :) ya nekadar dişlerin beyaz ben fırcalamayı bırak ara fırca ile ne kadar fırcalarsam fırcalayayım braket yanları hep lekelı sankı fırcalamıyorum gibi .. nasıl fırcalıyorsun yada neyle ne bilim püfü varmı .. benım dişim kısa ya ara fırca ile cok youn olmuyo diş etımı acıtıor ne olur bu konuda uyguladıklarını paylaş benımlee :)Sizi tebrik ediyorum bende 32 yaşındayım bende telli bir bayanım benimde 12 ay oldu Eki Görüntüle 1664097 dislerim bu halde
selam teldaş:) canım benım cenem cok dardı onu acmak için kullanmıştık .. bıraz konusurken sıkıntı idi ama guzeldi ya cıkınca arıyacaksın dedığinde doktora bunumu ya asla demiştim ama özlüyosun gercekten bi boşluk oluyo :) yanı dişleri kaydırmakta doğru cunku gecen hafta bana damaklık ile ilğili ya onu takmalı yada mini vıda ekleyebiliriz demişti :)mrb şuanda bende senin üst çenendeki aparattan kullanıyorum daha 1 hafta oldu acaba sizinkini ne amaçla verdi . bana soldaki dişleri sağa kaydırmak için daha hızlı bir yöntem dedi sorduğumda :) ve 10 aydır telliyim sanki dün gibi :)
Canım süper ya :)son güncel hali dişlerin :) 19 ay oldu :)
cok tesekkur canıkmmmm :) ipana alıodum ama bıde onu denıyım :)Merhaba paradondax dış macunu kullanıyorum tek iyi gelen macun o bana diğerleri yeterince beyazlatamadi hemde bitkisel şekerim
Istanbuldami tedavi görüyorsun ne kadar ödeyeceksin toplam ben 5,500 odeyecegim 22 ay dedi Dr umarım 10 ay sonra biter tedavim şimdi bir aydır lastik kullaniyorumcok tesekkur canıkmmmm :) ipana alıodum ama bıde onu denıyım :)
Istanbuldami tedavi görüyorsun ne kadar ödeyeceksin toplam ben 5,500 odeyecegim 22 ay dedi Dr umarım 10 ay sonra biter tedavim şimdi bir aydır lastik kullaniyorum
ewetya dedıklerınden daha uzun sürüyor kullanan herkes aynı şeyi söylüyor :)Genelde söylenen ayda bitmiyormus zaten bide çalışınca daha zor oluyor o yüzden hemen bitmesini istiyorum.
Benimde drum yilbasina biter demisti basta ama bitmiycek sanirimdislerim kahverengi oldu,boyle kalacak diye cok korkuyorumewetya dedıklerınden daha uzun sürüyor kullanan herkes aynı şeyi söylüyor :)
paradondax iyi mi gerçekten bir de onu deniyeyimMerhaba paradondax dış macunu kullanıyorum tek iyi gelen macun o bana diğerleri yeterince beyazlatamadi hemde bitkisel şekerim