Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Yahu kızlar gerilmeye başladım benim dişlerimde de kahverengi lekeler oluşmaya başladı. Normalde çay kahve içince falan oluyor fırçalayınca geçiyor ama fırçalıyorum geçmiyor. Nedir bunun sebebi?

benim de diş aralarımda var
Bi arkadaşımda da çok var kahverengi leke o takmıyor fırçalayınca geçtiğini söylüyor ama ne zaman baksam var onda da.
Heralde kafaya takmamamız gereken bi şey.. belki bi kaç fırçalamada geçiyordur. En kötü ihtimalle tel çıktıktan sonra diş taşı temizliği işleminde falan onlar da gider heralde..

teller çıktığında temizliyorlar zaten de ben rahatsz oluyorum yine de.
diş macunu alıyorum beyazlatıcı etkili ama yine tık yok.. paradontax alicam şimdi de

teller çıktığında temizliyorlar zaten de ben rahatsz oluyorum yine de.
diş macunu alıyorum beyazlatıcı etkili ama yine tık yok.. paradontax alicam şimdi de
Bende signal white now vardı cok memnundum şimdi koyu mavi&altın sarısı renkli karışımlı olanını almışlar hangisi bilmiyorum. Onu kullanıyorum ondan sonra oldu sanırım. White now kullanırken problem yoktu.. Bitse de yenisini alsam.
Paradontax ı hiç denemedim white now dan daha iyiyse onu alayım. Denersen söyler misin canım

tabi söylerim burda kullanan birisi memnunmuş

ben de dişimde kahverengi leke gördüm, sonra farkettimki çarpık olan dişim düzelmeye başlayınca arkada kalan lekelenmiş kısım öne gelmiş : ) Kazıdım çıktı. Düzelse de tamamen dişler temizlense ohh mis gibi başlasak inci dişlerle

bu arada zaman ne çabuk geçiyor 4 ayı devirmişim :) baya düzeldi dişlerim, öndeki 1 dişim inatla tam oturmuyor, doktor 4lü zincir taktı, o kadar hassaslaştı ki dişim soğuk su değdiğinde bayılacak gibi oluyorum böyle bir sızı görmedim ben

Benim o paradontax kullanan memnunum bence en iyisi o hemde bitkisel

paradontax bitrkisel değil. Diş macunlarının üzerinde yeşil, kırmızı ve koyu mavi renk olur. Bunlar bitkisel, yarı kimyasal ve tamamen kimyasal olduğunu belirtir.
Kırmızı: Doğal ve kimyasal malzeme karışımı
Siyah: Tamamen kimyasal
Mavi: Doğal ve tıbbi ürün karışımı
Yeşil: Tamamen doğal

paradontax da koyu mavi yada siyahtı, almıştım ben de beğenmedim.

Merhaba arkadaşlar. Diş teli kullananlardan bir fikre ihtiyacim oldu. Burda buldum kendimi. Lutfen bilen varsa cevap versin :)
Ben 13 aydır diş teli kullanıyorum. Arka azı dişlerimden sondan üçüncüsü tel takmadn önce çekilmişti diş çok fena çürümüş kirilmisti. Simdiiii Yaklaşık 1 hafta önce de o bosluk kapansın diye azı dişe tel takti doktorum. Sorum şudur 1 dişlik yerin boşluğu ne kadar zamanda kapanır. Kac ay sürer ? Şimdiden teşekkür ederim

aramıza hoşğeldin öncelikle...
benımde 4 dişim cekıldi sağ ve soldan ve 1 yıl gectı tamamen kapanmadı.. :) birazda tabi tedavının ilerleme proğramına bağlı bir durum :) benım teller takıldığında cekılmıstı :) belki biraz fazla baskı ile daha hızlı olur ama öle3-4 ay die bekleme :)(

Yahu kızlar gerilmeye başladım benim dişlerimde de kahverengi lekeler oluşmaya başladı. Normalde çay kahve içince falan oluyor fırçalayınca geçiyor ama fırçalıyorum geçmiyor. Nedir bunun sebebi?
Benim üst dişlerimde porselen, altta metal braket var. Alt dişlerimde hiçbir şey yok, ama üstte braketlerin diplerinde diş aralarında lekeler oldu. Doktora bir kere söyledim, şeffaf braketler her şeyi toplar üstüne dedi Geçende tedavisi bitmiş bir arkadaşımla konuştuk. Şeffaf braketleri vardı, onda da lekeler olmuş, telleri çıkarınca doktor temizlemiş tabi. Görüntüsü çok rahatsız ediyor evet, ama katlanacağız sanırım

Benim de üstten 1, alttan 1 dişim çekildi. İkisi de teller takılmadan çekilmişti, 5 buçuk ay oldu takılalı. Alttaki dişimin boşluğu kapandı, ama üstteki boşluğun yarısı bile kapanmadı. Boşluğun yanındaki dişlere lastik taktılar geçen ay, artık burası da kapanacak dediler, bakalım bekliyorum :)

Cevap icin cok tesekkur ederim. Doktor da en az 6 ay dedi ama umarim gercektrn 6 ay gibi bisey sürer cunku genelde dediklerinin iki kati gibi bisey oluyo :) umarim hepimiz tez zamanda en sagliklisindan inci gibi dislerle gulumseriz

Benim tel olmayan dişimde de leke oluştu macunu değiştikten sonra. Eski macunumla fırçalasam bi süre, geçer mi acaba

metroda yenisahrada iniyosun dimi.peki orda yaninda bilindik nereler var.binayi bulabilmem icin?

Peki neden öyle birine dişinizi yaptırdınız ?
Selam,aynı yerde yaptırdık sanırım ortodontik tedavimizi benim dişlerim mahvoldu..2 alt dişimde aşırı kuvvetten kanal tedavisi ve rezeksiyon var..şu an kesme-koparma yeteneğimi kaybettim..yüzüm çöktü ve kusursuz bakmama rağmen düzelmeyen dişlerim daha da bozuldu(Bknz.Başdent eryaman-Kızılay ortodonti şikayetvar.com)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…