- 11 Kasım 2012
- 6
- 5
- 36
- 41
paradondax iyi mi gerçekten bir de onu deniyeyim
Bence deneyin memnun kalirsinixparadondax iyi mi gerçekten bir de onu deniyeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
paradondax iyi mi gerçekten bir de onu deniyeyim
Bence deneyin memnun kalirsinixparadondax iyi mi gerçekten bir de onu deniyeyim
benim de diş aralarımda varYahu kızlar gerilmeye başladım benim dişlerimde de kahverengi lekeler oluşmaya başladı. Normalde çay kahve içince falan oluyor fırçalayınca geçiyor ama fırçalıyorum geçmiyor. Nedir bunun sebebi?
Bi arkadaşımda da çok var kahverengi leke o takmıyor fırçalayınca geçtiğini söylüyor ama ne zaman baksam var onda da.benim de diş aralarımda var
teller çıktığında temizliyorlar zaten de ben rahatsz oluyorum yine de.Bi arkadaşımda da çok var kahverengi leke o takmıyor fırçalayınca geçtiğini söylüyor ama ne zaman baksam var onda da.
Heralde kafaya takmamamız gereken bi şey.. belki bi kaç fırçalamada geçiyordur. En kötü ihtimalle tel çıktıktan sonra diş taşı temizliği işleminde falan onlar da gider heralde..
Bende signal white now vardı cok memnundum şimdi koyu mavi&altın sarısı renkli karışımlı olanını almışlar hangisi bilmiyorum. Onu kullanıyorum ondan sonra oldu sanırım. White now kullanırken problem yoktu.. Bitse de yenisini alsam.teller çıktığında temizliyorlar zaten de ben rahatsz oluyorum yine de.
diş macunu alıyorum beyazlatıcı etkili ama yine tık yok.. paradontax alicam şimdi de
tabi söylerim burda kullanan birisi memnunmuşBende signal white now vardı cok memnundum şimdi koyu mavi&altın sarısı renkli karışımlı olanını almışlar hangisi bilmiyorum. Onu kullanıyorum ondan sonra oldu sanırım. White now kullanırken problem yoktu.. Bitse de yenisini alsam.
Paradontax ı hiç denemedim white now dan daha iyiyse onu alayım. Denersen söyler misin canım
Benim o paradontax kullanan memnunum bence en iyisi o hemde bitkiseltabi söylerim burda kullanan birisi memnunmuş
Benim o paradontax kullanan memnunum bence en iyisi o hemde bitkisel
aramıza hoşğeldin öncelikle...Merhaba arkadaşlar. Diş teli kullananlardan bir fikre ihtiyacim oldu. Burda buldum kendimi. Lutfen bilen varsa cevap versin :)
Ben 13 aydır diş teli kullanıyorum. Arka azı dişlerimden sondan üçüncüsü tel takmadn önce çekilmişti diş çok fena çürümüş kirilmisti. Simdiiii Yaklaşık 1 hafta önce de o bosluk kapansın diye azı dişe tel takti doktorum. Sorum şudur 1 dişlik yerin boşluğu ne kadar zamanda kapanır. Kac ay sürer ? Şimdiden teşekkür ederim
Benim üst dişlerimde porselen, altta metal braket var. Alt dişlerimde hiçbir şey yok, ama üstte braketlerin diplerinde diş aralarında lekeler oldu. Doktora bir kere söyledim, şeffaf braketler her şeyi toplar üstüne dedi Geçende tedavisi bitmiş bir arkadaşımla konuştuk. Şeffaf braketleri vardı, onda da lekeler olmuş, telleri çıkarınca doktor temizlemiş tabi. Görüntüsü çok rahatsız ediyor evet, ama katlanacağız sanırımYahu kızlar gerilmeye başladım benim dişlerimde de kahverengi lekeler oluşmaya başladı. Normalde çay kahve içince falan oluyor fırçalayınca geçiyor ama fırçalıyorum geçmiyor. Nedir bunun sebebi?
Benim de üstten 1, alttan 1 dişim çekildi. İkisi de teller takılmadan çekilmişti, 5 buçuk ay oldu takılalı. Alttaki dişimin boşluğu kapandı, ama üstteki boşluğun yarısı bile kapanmadı. Boşluğun yanındaki dişlere lastik taktılar geçen ay, artık burası da kapanacak dediler, bakalım bekliyorum :)Merhaba arkadaşlar. Diş teli kullananlardan bir fikre ihtiyacim oldu. Burda buldum kendimi. Lutfen bilen varsa cevap versin :)
Ben 13 aydır diş teli kullanıyorum. Arka azı dişlerimden sondan üçüncüsü tel takmadn önce çekilmişti diş çok fena çürümüş kirilmisti. Simdiiii Yaklaşık 1 hafta önce de o bosluk kapansın diye azı dişe tel takti doktorum. Sorum şudur 1 dişlik yerin boşluğu ne kadar zamanda kapanır. Kac ay sürer ? Şimdiden teşekkür ederim
Benim tel olmayan dişimde de leke oluştu macunu değiştikten sonra. Eski macunumla fırçalasam bi süre, geçer mi acabaBenim üst dişlerimde porselen, altta metal braket var. Alt dişlerimde hiçbir şey yok, ama üstte braketlerin diplerinde diş aralarında lekeler oldu. Doktora bir kere söyledim, şeffaf braketler her şeyi toplar üstüne dedi Geçende tedavisi bitmiş bir arkadaşımla konuştuk. Şeffaf braketleri vardı, onda da lekeler olmuş, telleri çıkarınca doktor temizlemiş tabi. Görüntüsü çok rahatsız ediyor evet, ama katlanacağız sanırım
Benim de üstten 1, alttan 1 dişim çekildi. İkisi de teller takılmadan çekilmişti, 5 buçuk ay oldu takılalı. Alttaki dişimin boşluğu kapandı, ama üstteki boşluğun yarısı bile kapanmadı. Boşluğun yanındaki dişlere lastik taktılar geçen ay, artık burası da kapanacak dediler, bakalım bekliyorum :)
Fırçalamayla geçeceğini sanmıyorum, yani benimkiler geçmiyor. Doktorunuza bir sorun isterseniz.Benim tel olmayan dişimde de leke oluştu macunu değiştikten sonra. Eski macunumla fırçalasam bi süre, geçer mi acaba
Randevum yakında. sorucam mutlaka ama tel takan çoğu kişide var önemli bi şey olmadığını söyler muhtemelen..Fırçalamayla geçeceğini sanmıyorum, yani benimkiler geçmiyor. Doktorunuza bir sorun isterseniz.
metroda yenisahrada iniyosun dimi.peki orda yaninda bilindik nereler var.binayi bulabilmem icin?merhaba benım cene darlığı ile başladı diş teli maceram.. damagına dişlerle ilğili bir aparey takılıor kesınlıkle acılıor ben 32 yasında taktırdım :) sonra o cıkıyor ama dişlerdekı tellerle yola dewam edilıyor. ben optımumum caprazında dr ortodontis ' e gidiyorum. kur üzerinden geliyor malzemeler sanırım .. ama en az 5 nın tl .. yapılacak işleme gore değişiyor netıcede .. taksıttte hemen hemen her klınık zaten yapıyor.
ben MUSTAFA USTA VE BERRİN USTA 'ya gidiyorum karı koca zaten. ben cok memnunum ..EE sanada yakınmıs metroda ınıp 20 adım yuruceksın :)
Selam,aynı yerde yaptırdık sanırım ortodontik tedavimizi benim dişlerim mahvoldu..2 alt dişimde aşırı kuvvetten kanal tedavisi ve rezeksiyon var..şu an kesme-koparma yeteneğimi kaybettim..yüzüm çöktü ve kusursuz bakmama rağmen düzelmeyen dişlerim daha da bozuldu(Bknz.Başdent eryaman-Kızılay ortodonti şikayetvar.com)Peki neden öyle birine dişinizi yaptırdınız ?