- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gercekten o dişler böyle inci gibi sıralandımı harikaaa olmus ne kadar durdu diş teli
Benimde tedavimin baslarinda oldukca faylazdi.Doktor mum vermistir buyuk ihtimal.Oraya yerlestir o et parcasina degmesin dis teli daha kotu yapar.Mum koyunca bir kac gune geciyordu benim ve mum koydugun surectede rahatsiz olmuyorsun o et parcasindanDiş telleri yanağımda bir et parçası kaldırdı ve yanağımdan kopuk bir parça var ağzımın içinde ne yapıcam ben
ayy bayıldım valla banada takılcak 1 aya korkuyorum cok agrı sızı olurmu diyeeÇook teşekkür ederim çok mutlu oldum şimdi Dis telim 10eylul 2013de takildi yani 2yili geçti.Doktor son aylar diyo bakalım
Yok yok zaten takarken hiçbirsey hissetmiyorsunda ne yalan soyleyeyim hersey eve gelince basliyor soyle 2 hafta kadar ısırarak birsey yiyemezsin sulu şeylerle idare edersin.Cok ağridigi zamanlarda agri kesici tamamdir.Yani oyle aman aman altından kalkilamayacak birsey degil merak etme hem degisimleri gordukce mutluluktan agri sizi fln kalmiyor O zaman simdiden hayirli olsun dis tellerin ve yepyeni dislerinayy bayıldım valla banada takılcak 1 aya korkuyorum cok agrı sızı olurmu diyee
ayy sagolasın canım benim biraz gec kaldık diş teli icin yas oldu 30 ama bende doyasıya gülerek poz vermek istiyorum bu yamuk dişlerime elvada demek istiyorum insallah.Korku konusunda icimi rahatlattın cok tesekkür ederim.Calıstıgım için cok agrı sızı olur die korkuyorum açıkçasıYok yok zaten takarken hiçbirsey hissetmiyorsunda ne yalan soyleyeyim hersey eve gelince basliyor soyle 2 hafta kadar ısırarak birsey yiyemezsin sulu şeylerle idare edersin.Cok ağridigi zamanlarda agri kesici tamamdir.Yani oyle aman aman altından kalkilamayacak birsey degil merak etme hem degisimleri gordukce mutluluktan agri sizi fln kalmiyor O zaman simdiden hayirli olsun dis tellerin ve yepyeni dislerin
ayy sagolasın canım benim biraz gec kaldık diş teli icin yas oldu 30 ama bende doyasıya gülerek poz vermek istiyorum bu yamuk dişlerime elvada demek istiyorum insallah.Korku konusunda icimi rahatlattın cok tesekkür ederim.Calıstıgım için cok agrı sızı olur die korkuyorum açıkçası
ayy valla bana nasıl cesaret ve moral verdin tatlım anlatamam cok coookkk tesekkür ederimBenimde yaş 25 ama olsun ki doyasiya gulmek icin hicde gec kalmadik Bende ogretmenim devamli konusmamı gerektiren bir meslek fakat bu surecte ne kadar zorlansamda beni hiç pisman ettirmedi tatlim merak etmeyesin
Meraba hayırli olsun dis tellerin benimde ayni yerden dislerim cekim olup seffaf tel takildi dislerime.2 Haftada gozle gorulebilecek kadar degisim olmamasi cok normal merak etme sen hissetmesende dis koklerinden oynama vardir zamanlar farkedeceksin.Fakat benim ilk takildiginda dislerim cok hassasti.O zaman sen sanslisin ya ilk haftadan yeme icmede zorluk yasamiyorsan buna uzulme doktor kontrulunde farkederse bir sıkıntı oldugunu hemen mudahale edip baski uygular zaten :)merhaba arkadaşlar ben iki hafta önce şeffaf tel taktırdım. çekimli tedavi oldu köpek dişlerimin yanlarındaki diş çekildi. iki hafta geçmesine rağmen köpek dişlerim milim oynamadı dişimde hassasiyet falan da yok o sanki lastikler çekmiyormuş gibi geliyor. çekimli tedavi olan arkadaşlar sizde nasıl oldu ne zaman diş kaymaya başladı
Meraba hayırli olsun dis tellerin benimde ayni yerden dislerim cekim olup seffaf tel takildi dislerime.2 Haftada gozle gorulebilecek kadar degisim olmamasi cok normal merak etme sen hissetmesende dis koklerinden oynama vardir zamanlar farkedeceksin.Fakat benim ilk takildiginda dislerim cok hassasti.O zaman sen sanslisin ya ilk haftadan yeme icmede zorluk yasamiyorsan buna uzulme doktor kontrulunde farkederse bir sıkıntı oldugunu hemen mudahale edip baski uygular zaten :)
teşekkür ederim canım :) ilk günler ön dişlerim çok hassastı ağzım da yara olmuştu ama geçti şimdi hiç bir şeyim kalmadı. ama dediğim gibi bir tek köpek dişlerim hiç sızlamadı. senin teller takılalı ne kadar oldu ne zaman harekete geçti dişler :)
Canım ben de yaklaşık 1.5 yıldır tel kullanıyorum ve bazen 6 haftada bazen 4 haftada bir kontrole gidiyorum bunu doktorun söylüyo zaten her kontrolde Benim de 4 dişim çekildi ama henüz 20'lik dişlerim çıkmadığı için bilemiyorumBen de haftaya tel taktırıyorum. 4 tane dişimin çekilmesi gerekiyormuş 2sini çektirdim. Diğer 2sini pazartesi çektiricem. 1.5 sene sürücek dedi doktorum. Kontrollerim olacakmış her ay. 1.5 sene boyunca her ay kontrole mi gitmem gerekiyor? Bir de 20lik dişlerimin çekilmesi gerekiyor. 1inde baya bi sıkıntı yaşadım teller takıldıktan sonra çektiren oldu mu zor mu oluyor?
Peki bu kontroller tedavi bitene kadar sürüyor mu?Canım ben de yaklaşık 1.5 yıldır tel kullanıyorum ve bazen 6 haftada bazen 4 haftada bir kontrole gidiyorum bunu doktorun söylüyo zaten her kontrolde Benim de 4 dişim çekildi ama henüz 20'lik dişlerim çıkmadığı için bilemiyorum
Benim sürüyor canıım hatta perşembe günü randevum var Her kontrolde bir işlem yaptığı için düzenli gidiyosun kontrollere yani sana söylüyo şu kadar hafta sonra gel diyePeki bu kontroller tedavi bitene kadar sürüyor mu?
Peki bu kontroller tedavi bitene kadar sürüyor mu?
Kızlar bu arada bugün 1 yıldır görüşmediğim bir arkadaşımı gördüm. Yaa dişlerin düzelmiş, çok fark var dediii çok mutlu oldum
Aynen canım kendim de fark ediyorum ama başkaları söyleyince daha güzel oluyo tabii İnşallah çabucak biter tedavilerimiiz inci gibi olur dişlerimizYaaa bazen sen farkedemiyosun ama dışardan bir göz daha iyi gòrüyor degısimleri dahada harika olucak inşallahh