Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Ben aslında direk diş teli taktırmak niyetiyle gitmemiştim. mevcut kanal tedavisi yapılan dişim apse yapınca muayene/tedavi niyetiyle gitmiştim özel polikliniğe... Onu muayene edince alt çenemdeki düzensiz dizilişten bahsedip konuyu açtım, diş hekimi o zaman ortodontist arkadaş da görsün öyle başlayalım dedi... Muayene sonrası ödemelerle ilgilenen personel tel tedavisi için dediğim fiyatları verdi... Ankara'dayım bu arada... Çevremdekiler farklı farklı şeyler önerince iyice kafam karıştı... Gittiğim poliklinikte endodonti, ortodonti, çene cerrahisi gibi uzmanlar var ve film çekimi de yapılıyor, tüm tedavilerin aynı yerde yapılması daha sağlıklı olur diye düşünmüştüm.

aynı yerde yapılıor ama fıyat yuksek olabilior bazen .. benımde fontgen işlerim vardı ıstersen burda yaptır ıstersen dısarda da yaptırabılırsın demıstı.. daha ıyı demıssın fontgen rontgendır arada cok buyuk farklar yok ıse tabıkı oraya buraya gıtmenden ıyıdır ..benım dişci arkadasım vardı ben ona yaptırdım dolguyu cekımı cunku ondan baskasına guvenemezdım :) bır bak fıyat al dısı kaca cekıolar ne bılım dolguyu ne kadara yapıolar ayıp değil yaa netıcede para senden cıkıcaaak :)

kızlarrrrr çekmli tedavi görmem gerekio 2 azı dişm çeklcek dedi doktr tedavm baslaadı 1. ayım btmek üzree yaaaa şu dişler nezaman ceklcek.. çekmli tedavi görenler yardmcı olrmu ?

kızlarrrrr çekmli tedavi görmem gerekio 2 azı dişm çeklcek dedi doktr tedavm baslaadı 1. ayım btmek üzree yaaaa şu dişler nezaman ceklcek.. çekmli tedavi görenler yardmcı olrmu ?
bıkac ay sonra cekende var başlamadan cekende sanırım vakaya göre değişiyor :) diş cekılince 10 gun ara verılıor cekilen dişin yerı toparlansın diye :) en azından bende öle olmustu :)

merhabalar.
1 sene oldu diş tellerim takılalı. 4250.
üst 20lik dişlerim çekildi.
köpek dişimin bir tanesi yer bulamadığından çıkamamış garibim
şimdi yer açıldı kapalı sürdürme uygulanıyor umarım gelir dişim

senin dişler nezmn cekldi cnm .ya herksn dişlernde düzlmelr var ilk ayda benm birnci ay btmek üzre ama hçbişey yok ve üst cenm dar dişlerde ceklmedi dha acaba o yzdenmi dişler düzelmio yetrli yer olmadgı içn

birde ilk günlerde yoktu ama son günlerde arkada telin bittiği aparattn tel çıkmaya basladı ve beni cok rhtsz edio batıyo gbi ?

senin dişler nezmn cekldi cnm .ya herksn dişlernde düzlmelr var ilk ayda benm birnci ay btmek üzre ama hçbişey yok ve üst cenm dar dişlerde ceklmedi dha acaba o yzdenmi dişler düzelmio yetrli yer olmadgı içn
benim dişlerim de ilk aydan farketti. fotoğrafını yüklerim görmek isterseniz :)
benim dişlerim tedaviye başlandıktan birkaç ay sonra çekildi.
korkma eğer yer sıkıntısını doktor farkederse ki kesinlikle farkeder ve çekerler dişlerini. benim de hemen çekilmedi çünkü.

aa cnm foto atarsn cokk sevnrm bakym bii

Canim umarım çok geç kalmamisimdir. Ben de cem baykan a tedavi olmayı düşünüyorum. Doktor bey size ne kadar ücret verdi ve ne kadar sürede iyileştiniz bir de önceki sonraki fotoğrafı görmem mümkün mü çok rica etsem

Canim ben çenem için tel tedavisi düşünüyorum o konu hakkinda bilgin var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…