Canim çenen için bi şey yaptın mı
Ne kadar sürdü peki ve doktor kimdi fiyat neydi ☺☺ya ben 32 yasındaydım ve cenemde acılma oldu nasıl ya 20 yasında sana gec kaldın der.. banada ya uzun suren bır tedavı surecı yada amelıyat dedı
ben uzunda olsa telı tercıh ettım :)
Yok ya çay kahve içmeyin falan hikaye onlar. Bi şey olmaz ben her gün çay kahve içiyorum. Ama fırçalamaya dikkat et sararmasın.Merhaba kızlar, bu sabah alt dişlerime tel takıldı. Dişlerim birbirine girmiş durumdaydı. Midem çok bulandı kendimle uğraşırken soramadım, üst dişlerime tel takmadı. Neden acaba? Bilenler varmı? Birde kahve, Çay, şarap falan içmeyin dedi
suan 1,5 yıl olucak .. 5 bın odedım ama tedavı dewam edıyor. ıst anadolu yakası BERRİN USTA doktorum .. hersey yolunda cok şükürrrNe kadar sürdü peki ve doktor kimdi fiyat neydi ☺☺
Anladim canım. Ödeme nasıl oldu peki ben öğrenciyim kendi imkanlarımla ödemeye çakışıcam doktorlar yardimci olur mu bilmiorumsuan 1,5 yıl olucak .. 5 bın odedım ama tedavı dewam edıyor. ıst anadolu yakası BERRİN USTA doktorum .. hersey yolunda cok şükürrr
canım onu zaten bölüyor 9 aya .. yada 10 ay .. yardımcı oldular cok sağolsunlar zaten 5 haftada bir gidiyosun gıttıkce ödemeyı yapıyosun :)Anladim canım. Ödeme nasıl oldu peki ben öğrenciyim kendi imkanlarımla ödemeye çakışıcam doktorlar yardimci olur mu bilmiorum
Teşekkür ederim inşallah ☺canım onu zaten bölüyor 9 aya .. yada 10 ay .. yardımcı oldular cok sağolsunlar zaten 5 haftada bir gidiyosun gıttıkce ödemeyı yapıyosun :)
Umarım bir sakıncası yoktur. Bende içiyorum bilmiyorum artık daha dün takıldı tellerim, deneyip görecez. Sanırım midemi teller bulandırdı dilim deydikçe ve konuştukça çok kötü oldum. Bulantı konusunda bugün daha iyiyim. Dilimi ve dudak içimi birkaç saat içerisinde yaralamayı başardı. Resmen gece söküp atmak istedim, Acemilikte var. Mum aklıma geç geldi sabah batan yerleri mumla kapattım. Şimdi daha iyiyim. Umarım daha fazla yara olmazlar sen nezaman yaptırdın? Tedavin devam ediyormu? Nerede kime gidiyorsun?Yok ya çay kahve içmeyin falan hikaye onlar. Bi şey olmaz ben her gün çay kahve içiyorum. Ama fırçalamaya dikkat et sararmasın.
Benim bi arkadaşıma da kahve içmeyin demişti doktoru ama benimkine sordum sorun olmaz dedi. Tedaviden tedaviye değişir mi bilmiyorum ama sanmıyorum.
Miden neden bulandı?
Üste neden takmadığını bilmiyorum ama benim de alta takılmadı henüz. Bildiği vardır heralde.
Ben Malatya'dayım burda özel bi klinikte tedavi görüyorum adını vermeyeyim canım. Çünkü sitedeki kimliğim gizli pek bilgi vermek istemiyorumUmarım bir sakıncası yoktur. Bende içiyorum bilmiyorum artık daha dün takıldı tellerim, deneyip görecez. Sanırım midemi teller bulandırdı dilim deydikçe ve konuştukça çok kötü oldum. Bulantı konusunda bugün daha iyiyim. Dilimi ve dudak içimi birkaç saat içerisinde yaralamayı başardı. Resmen gece söküp atmak istedim, Acemilikte var. Mum aklıma geç geldi sabah batan yerleri mumla kapattım. Şimdi daha iyiyim. Umarım daha fazla yara olmazlar sen nezaman yaptırdın? Tedavin devam ediyormu? Nerede kime gidiyorsun?
mum eczanelerde değil de diş gereçleri satan yerlerde satılıyor canım benim de 1 senedir takılı.Ben Malatya'dayım burda özel bi klinikte tedavi görüyorum adını vermeyeyim canım. Çünkü sitedeki kimliğim gizli pek bilgi vermek istemiyorum
Benim ağzımın içi kalıcı yara oldu resmen 2 aydır geçmek bilmiyor. Artık alıştım bu yaralarla yaşamaya. Canımı eskisi kadar yakmıyor. Mide bulantının kaynağı braket yapışkanı olabilir. Yapışkanın tadı biraz geliyor ilk takıldığında. Ya da başka bi şeyin tadıysa bilmiyorum ama galiba ben de yaşamıştım.
Tedavim başlayalı 6 ay oldu daha uzun bi zaman kalıcak..
Bu arada mumu nerden buldun? Ben eczanelerde bulamadım..
Tuz çok yakıyo ya böğürtlen ve kara dut falan basmıştım o da yakıyo biraz işe yarıyo amamum eczanelerde değil de diş gereçleri satan yerlerde satılıyor canım benim de 1 senedir takılı.
tuzlu su yap ağzına tansiyonla ilgili sorunun yoksa.
bir de gargara andorex miydi neydi iyi gelir :)
benim yanağım delindi, damağıma dikişler atıldı neler neler keşke telden dolayı olsa acı sadece inan en hafifi oymuşTuz çok yakıyo ya böğürtlen ve kara dut falan basmıştım o da yakıyo biraz işe yarıyo ama
Tamamen geçmesini istiyorum geçmiyor
Hadi ya süpermiş..benim yanağım delindi, damağıma dikişler atıldı neler neler keşke telden dolayı olsa acı sadece inan en hafifi oymuş
bence tuzlu suyu sabah akşam yap 2 3 gün çok acır ben yerimde duramıyordum ama tamamen geçiren de o oldu:)
Hadi ya süpermiş..
yanağın nasıl delindi yaa? Ağzın mı küçük canım
aa yay nasılmış ki apareyden mi bahsediyorsun?hayır küçük değil de diş teli harici yay takıldı
aa yay nasılmış ki apareyden mi bahsediyorsun?
böyle :)adını bilmiyorum ama bu yayın ucu yanağıma baskı yaptı delindi apse yaptı neler neler
aaa bu ne ya ilk kez gördüm ne içinmiş bu?adını bilmiyorum ama bu yayın ucu yanağıma baskı yaptı delindi apse yaptı neler neler
ben benden başka uygulanan görmedim pilot hasta mıyım neyimaaa bu ne ya ilk kez gördüm ne içinmiş bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?