Merhaba canım hayırlısı olsun. kaydirigubbakcemile5slm arkadaşlar tellerm takıldı ama bgn yemek yerken arkada küçük bir parça tel koptu. bişe olr mu acaba? dktrda yarn yrtdşına ckacak napablrm?
Ortodontistinle görüşmen doğru olurdu,çıkan parçalar önemlidir tedavi süresince.sağolun arkadaslar, ama bir parça krldı bende attm senağlama şuanda dişlerim çk ağrıyr ne zmn btcek bu ağrılaroffffffff :uhm: :çok üzgünüm:
Bu siteden yapabilirsin.charming cnm şu profilinin altındaki çiçekli ay yıl gün fln yazan şeyi nasıl yapıyrsnz ? a.s.
Bak şimdi,aşağıdaki bir dişim sallanıyr gbi sanki senağlama bşe var mıdır sence cnm:uhm:
bde yapamadm nasıl yapcm brz bahsedeblr misin acaba
Teller değiştirildiği zaman ağrı olması normal tabi sıkıştırıldığı için.Benim dün kontrolüm vardı. Doktor telleri sıktı biraz ve bayramın ilk gününe kadar çok ağrıycak dişlerin fln dedi ama benim şuana kadar hiç bi ağrım olmadı :1no2: Bu normal mi yoksa bi sorun mu var acaba fisfisfis
arkadaşlar konuyu tam olarak okuyamadım ama benimde dişlerimde yamukluk var bebeklikten kalma:1closedeyes: yalancı meme uzun süre emmişimde kaydirigubbakcemile3
şimdi bende tel taktırmak istiyorum ama 3,4 sene kalıyor diyorsunuz tırsıyorum öyle çok tarpuk çurpuk degil ama hiç agzımı açıp gülemiyorum bile millet hemen dişlerime bakıyor ve rahatsız oluyorum:bbo: acaba daha kısa sürede telin çıkma imkanı varmıdır bunu merak ediyorum dediğim gibi çok yamuk değil öfff kafam allak bullak oldubenneyaptımki
arkadaşlar konuyu tam olarak okuyamadım ama benimde dişlerimde yamukluk var bebeklikten kalma:1closedeyes: yalancı meme uzun süre emmişimde kaydirigubbakcemile3
şimdi bende tel taktırmak istiyorum ama 3,4 sene kalıyor diyorsunuz tırsıyorum öyle çok tarpuk çurpuk degil ama hiç agzımı açıp gülemiyorum bile millet hemen dişlerime bakıyor ve rahatsız oluyorum:bbo: acaba daha kısa sürede telin çıkma imkanı varmıdır bunu merak ediyorum dediğim gibi çok yamuk değil öfff kafam allak bullak oldubenneyaptımki
Normal tabiki canım.slm arkadaşlr bnm telleri takalı 10 gn oldu ama nedense aşağıdaki dşlerm sallanmaya başladı bu normal mi?
canımcım dikkatli olsaydın keşke :teselli:Kızlarrrr
Dün noldu bilin..elma yiyordum sonra bir baktım alt tarafta böyle boru gibi bir telim var en arka dişten biyere kadar uzanıyo o yamulmuş!!!! şuan tüm alt dişlerim inanılmaz ağrıyo napmalıyım dişçiyi aricam ama o da tatilde offfffffffffffffff
Benimde salı günü randevum.teşekkrler :) bnmde 1 hft snra telleri skcak dktr cok acı yapar mı ki :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?