Allah Allah nasıl kırıldı o çengel ya. CADIARZUarkadaslar benim üstte lastık takmak için olan cengelim vardı ucu altın rengi dün o kırıldı ve sol tarafıma taktıgım lastıgı takamıorum . doktora da gidemem cunku mesafe uzak yanı haftaya salıya kadar sola lastık takamıcam zaten geceleri takıodum bide son lastık demişti doktorum insallah diledigimniz gibi ve onun istedigi gibi olurda artık finale geceriz. 29 ayımıza girdik
arkadaslar benim üstte lastık takmak için olan cengelim vardı ucu altın rengi dün o kırıldı ve sol tarafıma taktıgım lastıgı takamıorum . doktora da gidemem cunku mesafe uzak yanı haftaya salıya kadar sola lastık takamıcam zaten geceleri takıodum bide son lastık demişti doktorum insallah diledigimniz gibi ve onun istedigi gibi olurda artık finale geceriz. 29 ayımıza girdik
Yarım tedavi için nekadar ücret istedi Ortodontistin :uhm:
cnm yarım tedavi diye bişey yok. ortodontik tedavi bir bütündür. sadece üst dişler çapraşıksa bile üst dişlerin alt dişlerle uyumunu sağlamak için alt dişlerede braket takılması gerekir
arkadaslar benim üstte lastık takmak için olan cengelim vardı ucu altın rengi dün o kırıldı ve sol tarafıma taktıgım lastıgı takamıorum . doktora da gidemem cunku mesafe uzak yanı haftaya salıya kadar sola lastık takamıcam zaten geceleri takıodum bide son lastık demişti doktorum insallah diledigimniz gibi ve onun istedigi gibi olurda artık finale geceriz. 29 ayımıza girdik
aranızda muayene ücreti ödeyen varmı her randevuda. sabit ücret bittikten sonra.
Gittim bugün...
Telimi değiştirdi...
Bir sabah kalkacaksın ve dişin öne atlamış olacak dedi...
Hangi sabah, hangi sabah dedim
1 - 1,5 ay sonra bir sabahmış pehhh
Anlayacağınız benim tellerimin çıkması ömrümü yiyecek neyse sabır sabıırr :teselli:
canım yarım tedavi için 2500ytl vercem. tam için de 3500 istiyo
Muayene ücreti diye birşey yok ki.aranızda muayene ücreti ödeyen varmı her randevuda. sabit ücret bittikten sonra.
Canım 1000YTL için bence hiç yarım olsun deme. Bende asıl üst dişlerimden şikayetçiydim ama şuan üst dişler düzeldikçe alt dişlerim(de) ne kadar berbatmış diyorum kendime halbuki onlarada tel taktırdım ve düzeliyorlar. Kusursuz bir diş yapısına sahip olmuş olacağım inş. :asigim:
Üst dişlerin düzeldikçe alt dişlerin daha çok gözüne batacak ve tekrar aynı sıkıntıyı çekmek zorunda kalacaksın, hem alt braketler neredeyse hiç görünmüyor varlığını anlamazsın bile yerimseniben
Yarısı ütülenmiş pantolon giymeyi kimse istemez bence buda ona benziyor ömür boyu rahat edebilmen için bence bütün yaptır pişman olmazsın :teselli:
Canım zaten bunun kararını ortodontist verir,yani sana sormaz,gerekiyorsa hem alta hem üste takar zaten.canım doktor bana hiç sormadı ki yarım mı tam mı istiyosun fln diye. üst dişlerinde problem var şu tedaviyi uygulycaz ücretide şu dedi. yoksa tabi ben de okadar para vermişken 1000 lira daha verip tam olsun isterim a.s
Canım zaten bunun kararını ortodontist verir,yani sana sormaz,gerekiyorsa hem alta hem üste takar zaten.
Genelde uyum açısından üst dişlerede alt dişlerede takılıyor duruma göre.
Mesela ben alt ve üst olarak kullanıyorum ama kimisin önce üste takılıp daha sonra alta takılabiliyor.
Ayrıca önceki sayfada bir diş hekimide cevap yazmış tam yada yarım tedavi diye birşey olmaz konusunda.
Bende hiç duymamıştım öyle birşey.
Randevu tarihin ne zaman bilmiyorum ama aklındaki soru işaretlerini bir bir sormanı öneririm sana.
Merak ettiklerini öğren ki içinde şüphe kalmasın.
canım doktorun bana sormayacağını biliyorum zaten. etomidate neden sadece üste taktırdın teli demiş onun için söyledim. Randevum 27sinde. Haklısın ben aklımdaki soruları sorayım doktora çünkü iyice karıştı kafam :sm_confused:
cnm yarım tedavi diye bişey yok. ortodontik tedavi bir bütündür. sadece üst dişler çapraşıksa bile üst dişlerin alt dişlerle uyumunu sağlamak için alt dişlerede braket takılması gerekir
slm arkadaslar yarn tellerm takılıyr ck hycanlym... şakkıdı ilk gnler ck agrı olyr mu :uhm:
arkadaşlar avrupa yakasında iyi bir ortodontist tavsiye eder misiniz lütfen ben bi türlü içime sinen birini bulamadım tavsiyeleriniz benim için çok önemli bu zaten çok zor bi tedavi bari içim doktordan yana rahat olsun
Aramızda istanbul'da tedavi yaptıran var mı hatırlamıyorum. fisfisfisilginize çok teşekkür ederim!!!!!!!!! demek ki sadece telini taktırabilenle ilgileniyosunuz tedavi öncesi kimse umrunuzda değil hayal kırıklığına uğradım dördüncü mesajım olumlu ya da olumsuz bi cevap beklerdim!!!!!!!!!!!!!!!
Hoşbldk cnmkaydirigubbakcemile5 bgn taklck saat 2 de randwm wr... nasıl alışcm hç blmyrm... :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?