Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbul da onerebileceginiz ortodontist var midir? Mümkünse anadolu yakasında:)
Doktorum bana geçen ki muayene de köpek dişiyle yanında ki dişle bağlantılı o iki diş arasına çok değişik bi tel yerleştirdi böyle çengel gibi. Burda yazmıştım ama anlatamamıştım galiba kimseden ses çıkmadı :) Boşlukları kapatmaya yarıyormuş hiç kullanan oldu mu bundan ?
Evet arkadaşlar bahsettiğim tel bu işte internette bulamadım kendim fotoğraf çektim :)
canım selamarkadaşlar 23 yaşındayım ve porselen braket kullanıyorum. henüz 5.günümdeyim :) ilk gün biraz ağrıdı ve nerdeyse bir şey yiyemedim. ama ağrı kesici kullanacak kadar da ağrı hissetmedim. ve giderek ağrım azaldı şuan gayet iyiyim. porselen braket kullanan arkadaşlara sormak istiyorum gerçekten tedavi çok yavaş mı ilerliyor ve brakette sararma kısa sürede gerçekleşiyor mu .s
Bende hiç boşluk yoktu ki işin ilginç tarafı :) yani diş çekimi yapılmadı hiç sadece ön 4 dişe zincir lastik takmıştı doktorum o zincir lastik bir ay kaldı o 4 dişi birleştirdi tamamen ve sonra köpek dişiyle o yanındaki dişte çok çok ufak bi aralık kalmıştı galiba onun için bu teli taktı doktorum :) Sizin ki çekimli tedaviyse lastikleri ihmal etmeyin çok işe yarıyor onlar yemekten hemen sonra takın :)ewet bende nette ğörmüştüm .. benımki vidalı işlem .. bu arada diş boşluğun ne kdar sürede kapandı 2 ila 4 ay dıyorlar :)
Bende hiç boşluk yoktu ki işin ilginç tarafı :) yani diş çekimi yapılmadı hiç sadece ön 4 dişe zincir lastik takmıştı doktorum o zincir lastik bir ay kaldı o 4 dişi birleştirdi tamamen ve sonra köpek dişiyle o yanındaki dişte çok çok ufak bi aralık kalmıştı galiba onun için bu teli taktı doktorum :) Sizin ki çekimli tedaviyse lastikleri ihmal etmeyin çok işe yarıyor onlar yemekten hemen sonra takın :)
canım benimki zincir lastık ve vidalar var diş etimde ona bağlılar ben zate takıp cıkarıcam bişi değil.bir ay sonra ya kontrol ozaman kendı değiştiryormus .. senınkıde baya rahat ya diş cekımı yok ooh baba yaa :)))
gırdık yola ya er yada gec bıtecek :))))
Ayy zincir falan yok ama diş çekimi olduya acaba bana da mı öyle yapacaklar boşluklar için
Bende seninkini ilk defa duydum canım vidaya bağlanmada mı oluyormuş :) Evet çok rahatım görüştüğüm diş hekimleri genelde diş çekimi olur demişti ama tedaviyi yapan doktorum çekimsiz yaptı ve inci gibi dişlerim oldu bir ve ya iki ay sonra da çıkacak büyük ihtimal çok mutluyumm :) diş teli takan herkese de zaman su igib akıp geçe inş :)canım benimki zincir lastık ve vidalar var diş etimde ona bağlılar ben zate takıp cıkarıcam bişi değil.bir ay sonra ya kontrol ozaman kendı değiştiryormus .. senınkıde baya rahat ya diş cekımı yok ooh baba yaa :)))
gırdık yola ya er yada gec bıtecek :))))
ne kadar taktın telleriBende seninkini ilk defa duydum canım vidaya bağlanmada mı oluyormuş :) Evet çok rahatım görüştüğüm diş hekimleri genelde diş çekimi olur demişti ama tedaviyi yapan doktorum çekimsiz yaptı ve inci gibi dişlerim oldu bir ve ya iki ay sonra da çıkacak büyük ihtimal çok mutluyumm :) diş teli takan herkese de zaman su igib akıp geçe inş :)
Bir buçuk yıl oldu. Bir iki ay içinde telin çıkacağı benim tahminim ama belki daha da uzun sürebilir :)ne kadar taktın telleri
Çekimsiz tedavinin bir farkı yok sadece boşluk oluşmadığı için tedavi daha kısa sürede tamamlanır. Bu arada diş çekimi olmasa da çok değişik tedavi şekilleri de uygulanabilir çene yapısına bağlı olarak :) Benim çekimsiz olmasına rağmen lastik kullanıyorum 5 aydır. Çekimli tedavi bence kolaya kaçmaktır asıl maharet çekimsiz olan dişleri bir sıraya inci gibi dizmek :)Kızlar çekimsiz tedavi hakkında bilgisi olan yaptıran var mı? Yardımcı olur musunuz hangi işlemleri uyguluyorlar dişinize