• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Doktorum bana geçen ki muayene de köpek dişiyle yanında ki dişle bağlantılı o iki diş arasına çok değişik bi tel yerleştirdi böyle çengel gibi. Burda yazmıştım ama anlatamamıştım galiba kimseden ses çıkmadı :) Boşlukları kapatmaya yarıyormuş hiç kullanan oldu mu bundan ?

hiç görmedim bileiorum varsa resım koysana belki daha cabuk gören biri olur.benımde diş kapama oluyor ma zincir lastıkler ile ..resımdekı gibi :)

Eklentiler

• images.jpg
    images.jpg
    4,5 KB · Görüntüleme: 544
OTE="HAMBOSPARA, post: 39490690, member: 34707"]ben dr sonuna kadar öneririm .. optımum'un orda resmi web sitesinden bakabilirsin .

www.drortodontist.com.tr/[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim:)).Bildiğim bir yer olması iyi oldu..Trabzondaki drlari sindiremedim içime..inşallahen kisa surede İstanbul a gelmek dileğiyle

Evet arkadaşlar bahsettiğim tel bu işte internette bulamadım kendim fotoğraf çektim :)

Eklentiler

• IMG-20150219-WA0008-1.jpg
    IMG-20150219-WA0008-1.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 147
arkadaşlar 23 yaşındayım ve porselen braket kullanıyorum. henüz 5.günümdeyim :) ilk gün biraz ağrıdı ve nerdeyse bir şey yiyemedim. ama ağrı kesici kullanacak kadar da ağrı hissetmedim. ve giderek ağrım azaldı şuan gayet iyiyim. porselen braket kullanan arkadaşlara sormak istiyorum gerçekten tedavi çok yavaş mı ilerliyor ve brakette sararma kısa sürede gerçekleşiyor mu .s
canım selam
Bende metal diş teli var benim de doktorum cem caniklioğlu bana sigara ve kahve kullanıyomuusn arada içerim dedim bana boşver sana metal takalım dedi sararma oluyo açıkçası çok iyi temizliğini yapman lazım görsel olarak metal ne kadar kötü olsada tedavide ilerleme ve temizlik olarak hepsinden en üstünü metal diş telleri doktorlarda bunu söylüyor zaten ...

ewet bende nette ğörmüştüm .. benımki vidalı işlem .. bu arada diş boşluğun ne kdar sürede kapandı 2 ila 4 ay dıyorlar :)
Bende hiç boşluk yoktu ki işin ilginç tarafı :) yani diş çekimi yapılmadı hiç sadece ön 4 dişe zincir lastik takmıştı doktorum o zincir lastik bir ay kaldı o 4 dişi birleştirdi tamamen ve sonra köpek dişiyle o yanındaki dişte çok çok ufak bi aralık kalmıştı galiba onun için bu teli taktı doktorum :) Sizin ki çekimli tedaviyse lastikleri ihmal etmeyin çok işe yarıyor onlar yemekten hemen sonra takın :)

Bende hiç boşluk yoktu ki işin ilginç tarafı :) yani diş çekimi yapılmadı hiç sadece ön 4 dişe zincir lastik takmıştı doktorum o zincir lastik bir ay kaldı o 4 dişi birleştirdi tamamen ve sonra köpek dişiyle o yanındaki dişte çok çok ufak bi aralık kalmıştı galiba onun için bu teli taktı doktorum :) Sizin ki çekimli tedaviyse lastikleri ihmal etmeyin çok işe yarıyor onlar yemekten hemen sonra takın :)

canım benimki zincir lastık ve vidalar var diş etimde ona bağlılar ben zate takıp cıkarıcam bişi değil.bir ay sonra ya kontrol ozaman kendı değiştiryormus .. senınkıde baya rahat ya diş cekımı yok ooh baba yaa :)))

gırdık yola ya er yada gec bıtecek :))))

canım benimki zincir lastık ve vidalar var diş etimde ona bağlılar ben zate takıp cıkarıcam bişi değil.bir ay sonra ya kontrol ozaman kendı değiştiryormus .. senınkıde baya rahat ya diş cekımı yok ooh baba yaa :)))

Ayy zincir falan yok ama diş çekimi olduya acaba bana da mı öyle yapacaklar boşluklar için :D :D

Bende seninkini ilk defa duydum canım vidaya bağlanmada mı oluyormuş :) Evet çok rahatım görüştüğüm diş hekimleri genelde diş çekimi olur demişti ama tedaviyi yapan doktorum çekimsiz yaptı ve inci gibi dişlerim oldu bir ve ya iki ay sonra da çıkacak büyük ihtimal çok mutluyumm :) diş teli takan herkese de zaman su igib akıp geçe inş :)

Kızlar çekimsiz tedavi hakkında bilgisi olan yaptıran var mı? Yardımcı olur musunuz hangi işlemleri uyguluyorlar dişinize

çekimsiz tedavide ekstra bişey yok vida zinzir lastik işlemleri olmuyo (bence daha rahat) doktor çekimli dersede ikna etmeye çalışmanı tavsiye ederim

Bende seninkini ilk defa duydum canım vidaya bağlanmada mı oluyormuş :) Evet çok rahatım görüştüğüm diş hekimleri genelde diş çekimi olur demişti ama tedaviyi yapan doktorum çekimsiz yaptı ve inci gibi dişlerim oldu bir ve ya iki ay sonra da çıkacak büyük ihtimal çok mutluyumm :) diş teli takan herkese de zaman su igib akıp geçe inş :)
ne kadar taktın telleri

Dun çekilecek olan son dişimi de çektirdim toplamda 3 dişim gitti artık tellerle olan tedaviye devam ediyorum iki farklı doktorla görüştum tedaviye başlamadan önce ikisi de çekimli olacak dedi cekimsiz olması için ısrar ettim ama olmadı ne yazık ki :) bakalım neler olacak

Kızlar çekimsiz tedavi hakkında bilgisi olan yaptıran var mı? Yardımcı olur musunuz hangi işlemleri uyguluyorlar dişinize
Çekimsiz tedavinin bir farkı yok sadece boşluk oluşmadığı için tedavi daha kısa sürede tamamlanır. Bu arada diş çekimi olmasa da çok değişik tedavi şekilleri de uygulanabilir çene yapısına bağlı olarak :) Benim çekimsiz olmasına rağmen lastik kullanıyorum 5 aydır. Çekimli tedavi bence kolaya kaçmaktır asıl maharet çekimsiz olan dişleri bir sıraya inci gibi dizmek :)

Back