• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Çekimsiz tedavinin bir farkı yok sadece boşluk oluşmadığı için tedavi daha kısa sürede tamamlanır. Bu arada diş çekimi olmasa da çok değişik tedavi şekilleri de uygulanabilir çene yapısına bağlı olarak :) Benim çekimsiz olmasına rağmen lastik kullanıyorum 5 aydır. Çekimli tedavi bence kolaya kaçmaktır asıl maharet çekimsiz olan dişleri bir sıraya inci gibi dizmek :)
zaten alt dişlerim sıkışık bayağı ama boşu boşuna sağlam dişleri çekmek istemedi doktorum. İnşallah kolay olur

diş tellerinin daha kısa ve öz şekilde kullnılması gerekmez mi ya?

bende cekmeyelım dedım ama agız dar zate dişler ne sağa ne sola kayıyor ve dahada öne ğeldi .. diş doktrom ortodontıye gitmeden bana sölemişti dişini cekmek isteyecektır ama bu işin kolayına kaçmak değildir sadece agızının hafıfletmek için.. ortodontıs cekelım dedi cekmedik sonrakı ay daha da önde dişler.. cektıkten sonrakı ay dişler dizilmeye başladı .. şimdi arkaya cekılıor dişlerkı öndekı fırtlark dişelr olmasın diye :)
arkadasım cektırmedı cıkınca arkasında sabıtleyıcı olsada kaydı haflften daha 3 ay içinde ve dedıkı sımdi anlıorum nedenını .. simdi gece aparaı felanla kontrol altında tutmaya calılıolar :)))

Diş teli için 4 bin tl normal mi sizce ??

6000 e yapan yerler bile var. Ben 4100 e yaptırıyorum porselen olandan.

İstanbul. Çok gibi geldi bana ücret. 2 buçuk normal olan bence yada 3 bin :/

genelde ortodontistler dolar hesabıyla çalışıyorlar. Dişinin durumu nedir? yani çarpık diş ayrık diş vs.. bu duruma göre tedavi süresi uzuyor,zor olabiliyor ona göre ücret belirliyorlar. Demir ya da porselen hangisini istiyorsun hem alta hem üste mi takılacak vs. bu gibi durumlara göre sana fiyat vereceklerdir. Öncelikle Bir dişciye giderek röntgen çektirip kontrol ettirmen ve porselenmi demir mi onu belirtmen gerekir. 3000$ civarı olabiliyor. Sana eğer bköy e yakından ortodontist Onur Selçuk öneririm uygun fiyata yapıyor.

Telleri söylendiği tarihlerde çıkan var mı aranızda ? Yakında aklımı oynatıcam galiba 1.5 sene diye başladık 2 senem doldu ne zaman çıkar diyorum en az bir sene daha diyo... Hayır biliyorum genelde böyle olur da ben bütün planlarımı buna göre yapmıştım ağlıcam valla artık:mad:

bende cekmeyelım dedım ama agız dar zate dişler ne sağa ne sola kayıyor ve dahada öne ğeldi .. diş doktrom ortodontıye gitmeden bana sölemişti dişini cekmek isteyecektır ama bu işin kolayına kaçmak değildir sadece agızının hafıfletmek için.. ortodontıs cekelım dedi cekmedik sonrakı ay daha da önde dişler.. cektıkten sonrakı ay dişler dizilmeye başladı .. şimdi arkaya cekılıor dişlerkı öndekı fırtlark dişelr olmasın diye :)
arkadasım cektırmedı cıkınca arkasında sabıtleyıcı olsada kaydı haflften daha 3 ay içinde ve dedıkı sımdi anlıorum nedenını .. simdi gece aparaı felanla kontrol altında tutmaya calılıolar :)))
Merhaba sanırım hemen hemen aynı tedavi uygulanıyor ikimize de benim de diş çekimim oldu.. Başta endişelerim vardı ama bir bildikleri var gerçekten.. Ne kadar oldu tel takalı yada çıktı mı hala kullanıyormusun ?

Telleri söylendiği tarihlerde çıkan var mı aranızda ? Yakında aklımı oynatıcam galiba 1.5 sene diye başladık 2 senem doldu ne zaman çıkar diyorum en az bir sene daha diyo... Hayır biliyorum genelde böyle olur da ben bütün planlarımı buna göre yapmıştım ağlıcam valla artık:mad:
bana en az 6 ay en fazla 18 ay dedi şuan 10 ay ama altlara yeni takıldı yani kafan 1 sene kadar daha var. ayrıca bu bittikten sonra plak tarzı bir şey daha takıcakmışım :S:S:S

Back