Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim 2 gündür ağzımda oluşacak boşluğu düşünüyorum. Bir de önce diş aralarına lastik takıcam dedi acaba bu ne içindir o anda panik olduğumdan sormayı unutmuşum :) :)
Hiç meraklanma farketmiyosun bile sanki dişlerim hala duruyo gibi benim. Diş aralarına mı, yoksa teller takıldıktan sonraki lastik tedavisinden mi bahsetti ?
Diş aralarına takacakmış telden önce :/
İlk defa duyuyorum böyle bir yöntem canım, bir fikrim yok yani :/
Ben de araştırayım dedim biraz ne olduğunu anlamak için ama tedavi sırasında takılan lastiklerden bahsediyor her yerde, dişin arasına takılan lastik diye bir şey çıkmıyor
Dişlerin arasina takılan lastiklerden bende kullandim. Iki dis arasinda bant takmak icin yer acti benim doktorum çünkü dişlerim cok birlesikti lastik takinca iki dis birbirinden ayriliyor azcık
kızlar merhaba benim üst çeneye aparey diye bir şey takılacak 10 gün sonra nedir bu yaçok acıyor sadece sıvı beslenmek gerekiyor falan dedi arkadaşlar ne kadar süre kalacak dedim doktora 6 ay dedi aparey hakkında bilginiz varsa benimle paylaşır mısınız rica etsem
kızlar merhaba benim üst çeneye aparey diye bir şey takılacak 10 gün sonra nedir bu yaçok acıyor sadece sıvı beslenmek gerekiyor falan dedi arkadaşlar ne kadar süre kalacak dedim doktora 6 ay dedi aparey hakkında bilginiz varsa benimle paylaşır mısınız rica etsem
kızlar teşekkür ederim cevaplarınız için ben 2 diş için gitti başıma neler geldi ya neyse buna da şükür konuşma olayına takıldım biraz çünkü işim telefonla konuşmak ve insanlara bilgi vermek üzerine 2-3 günde alışırsın dediler sabitmiş bi de kendim takıp çıkaramayacakmışım bende 32-33 yaşındayım bu yaştan sonra dertsiz başımızı derde soktuk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?