Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım lastik, tedavinin son aşamalarında takılır hemen takılmaz merak etme :) ama bu senin dişlerinin durumuyla da alakalı eğer hekimin gerekli görüyorsa lastik tedacisine geçebilir. Mesela benim 14 ay oldu tedaviye başlayalı iki aydır lastik takıyorum ve doktorum artık dişlerimin tamamen düzeldiğini çene hareketi için lastiği takıldığını söyledi. Zaman çabuk geçiyor merak etme bol bol fotoğraf çek zaten mutlu olursun onlarla :)Geçmiş olsun canım. Ben ilk kontrolüme gitmedim daha 11 gün oldu ama bir şey sormak istiyorum lastik tedavisine ne zaman başladın ? Acaba ben ilk muayeneye gittiğimde başlatacak mı diye merak ettim de
Canım lastik, tedavinin son aşamalarında takılır hemen takılmaz merak etme :) ama bu senin dişlerinin durumuyla da alakalı eğer hekimin gerekli görüyorsa lastik tedacisine geçebilir. Mesela benim 14 ay oldu tedaviye başlayalı iki aydır lastik takıyorum ve doktorum artık dişlerimin tamamen düzeldiğini çene hareketi için lastiği takıldığını söyledi. Zaman çabuk geçiyor merak etme bol bol fotoğraf çek zaten mutlu olursun onlarla :)
Cevizli de gülen tip merkezi var. Murat haliloglu na yaptiriyorum ben. Trabzonluyum ordayken dislerime 4000 istediler 2500 e yaptiriyorum. Gecen kasim da taksitlerimi bitirdim elden.Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum ve ben de tellenmeye karar verdim şuan dişçi arama aşamasındayım İstanbulda yaşıyorum bana önerebilir misiniz ?
Selaamm.. benimde cekimli tedavi. Ben 3.ayda basladim lastiklere. Doktorum daha vermeyecekti lastik ben istedim. Normalde 2 yila yakin diye konustuk tedavi surecini suan daha kisa surede bitecek insallah. Tabi lastik istedim ama cok nadir zamanlar haric hic aksatmadim taktim lastikleri. Ben ucgen sekilde takiyorum bastan beri oylede bitecek dedi tedavin.lastikler en onemli sey bu tel tedavisinde
Selaamm.. benimde cekimli tedavi. Ben 3.ayda basladim lastiklere. Doktorum daha vermeyecekti lastik ben istedim. Normalde 2 yila yakin diye konustuk tedavi surecini suan daha kisa surede bitecek insallah. Tabi lastik istedim ama cok nadir zamanlar haric hic aksatmadim taktim lastikleri. Ben ucgen sekilde takiyorum bastan beri oylede bitecek dedi tedavin.lastikler en onemli sey bu tel tedavisinde
Cevizli de gülen tip merkezi var. Murat haliloglu na yaptiriyorum ben. Trabzonluyum ordayken dislerime 4000 istediler 2500 e yaptiriyorum. Gecen kasim da taksitlerimi bitirdim elden.
Canım lastik, tedavinin son aşamalarında takılır hemen takılmaz merak etme :) ama bu senin dişlerinin durumuyla da alakalı eğer hekimin gerekli görüyorsa lastik tedacisine geçebilir. Mesela benim 14 ay oldu tedaviye başlayalı iki aydır lastik takıyorum ve doktorum artık dişlerimin tamamen düzeldiğini çene hareketi için lastiği takıldığını söyledi. Zaman çabuk geçiyor merak etme bol bol fotoğraf çek zaten mutlu olursun onlarla :)
Teşekkür ederim canım :) Benim üstten 2 diş çekimli tedavim bana da boşluklar kapanmadan lastiğe başlamaz gibi geliyor ama bilemiyorum
Tel taktırma sebebiniz neydi? Doktor banada diş çekme dedi de ben kesinlikle diş çektirmeyeceğimi söyledim ve çektirmedim, başladım tedaviye.
ben de çok çekinmiştim diş çekiminden benden 3 tane cekti 2 si üstten çekim şu an ilk haliyle inanamazsınız bu kadar beklememiştim. 10 ay oldu takılalı tabiTel taktırma sebebim ön dişlerimdeki yamukluk canım. Doktorum diş çekimi olmadan da tedavi olabileceğimi söyledi ama yine dudakların kapanışından memnun kalmayabilirsin daha iyi bir görüntü için çekilse daha iyi olur ve daha mutlu olursun dedi. Ben de doktoruma güveniyorum ve kabul ettim.
ben de çok çekinmiştim diş çekiminden benden 3 tane cekti 2 si üstten çekim şu an ilk haliyle inanamazsınız bu kadar beklememiştim. 10 ay oldu takılalı tabi
4 . aydan sonra başladı kapanmaya benimkiler ama sabit damaklık da vardı bende 8. ayda çıkardı onuTam anlamıyla kaçıncı ayda kapandı boşluklar canım, ben de sabırsızlıkla bekliyorum kapanacağı günü ama çok yeniyim daha
4 . aydan sonra başladı kapanmaya benimkiler ama sabit damaklık da vardı bende 8. ayda çıkardı onu
merak etme 4. aydan sonra dişlerine bakmaya doyamacaksın. Biraz agrın olacak kontrollerden sonra ama bu iyiye işarettir.Anladım canım, bende damaklık yok sadece üstten iki çekimim oldu ve ilk randevumda üst ve alt tellerim takıldı. Şimdi kısmetse 3 4 hafta sonra ilk kontrolüme gidicem
azıcık tabiri caizse dişini sıkıcaksın canım sonra inci gibi dişler. Benim varsa atayım öncesi sonrası hatta moral olur daha daAy hadi inşallah canım ağzından bal damlıyo, valla hiç kapanmıcak gibi geliyo bana zaman geçsin hemen de göriyim o günleri. Evet ön dişlerimde ağrı var şuan biraz dokununca falan sallanıyo gibi geliyo iyileşiyo heralde