Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hatta sonuncu fotoğraf 1 ay öncesi
Bana 12 saat dedi. Ben calismiyprum. Aksam 10 gibi takiyorum sabah 10 da cikariyorum mesela. Bazen daha kisa takiyorum. Bazen gunduz ara ara takiyorum. Bazen takmayi unutuyorumLastikleri kaç saat takmak gerekiyor canım? Ben çalıştığım için nasıl olacak bilmiyorum, yani konuşmaya engel oluyor mu
Super gorunuyor dislerin.
Teşekkür ederim 11 yıl sonra ancak oldu :)Super gorunuyor dislerin.
Bana 12 saat dedi. Ben calismiyprum. Aksam 10 gibi takiyorum sabah 10 da cikariyorum mesela. Bazen daha kisa takiyorum. Bazen gunduz ara ara takiyorum. Bazen takmayi unutuyorum
Aynen oyle cnmAnladım canım. Lastik takmak işin önemli kısmı sanırım bu tedavide
Rabbim şifa versin hepimizee :)) Çok geçmiş olsun..Ay hadi inşallah canım ağzından bal damlıyo, valla hiç kapanmıcak gibi geliyo bana zaman geçsin hemen de göriyim o günleri. Evet ön dişlerimde ağrı var şuan biraz dokununca falan sallanıyo gibi geliyo iyileşiyo heralde
Iyi geceler arkadaslar daha once yazmistim doktor arayisindayim diye bugun tavsiye uzerine bir doktorla gorustun ustten 1 alttan 2 disimin ve sapasaglam disimin cekilmesi gerektigini soykedi cekimler haric 4500tl fiyat verdi. Bn dis cekimine cok itiraz ettim dayanamadi o zmn once cekimsiz baslariz ama istedgn gibi orta hizada durmaz dedi. Ne yapmaliyim 28 yasindayim 3 disime kiyamiyorum
Iyi geceler arkadaslar daha once yazmistim doktor arayisindayim diye bugun tavsiye uzerine bir doktorla gorustun ustten 1 alttan 2 disimin ve sapasaglam disimin cekilmesi gerektigini soykedi cekimler haric 4500tl fiyat verdi. Bn dis cekimine cok itiraz ettim dayanamadi o zmn once cekimsiz baslariz ama istedgn gibi orta hizada durmaz dedi. Ne yapmaliyim 28 yasindayim 3 disime kiyamiyorum
Bende ilk ay cektirmeyelımd ıye ınat ettım ama dr oılmaz dedı cekılsınkı dişler agzında yayılsın dedı ama ben inatla hayır dedım ve 6 hafta sonunda dişler hareket halınde ama ne sağa ne sola ğdiyor ve on dişler dahada ortada ..sonra cektırdım üstten 2 diş ve nasılda fark ettı .. benım normal cekımlerı yapan diş dr arkadasım ve kendısıde dedı eğer cekmesen hiç bır anlamı olmaz ağız bi hafiflesin bi rahatlasınkı ortodontıst rahatca dizssin dişini dolu dolabı az boşalmassan yenılere yer olmaz dedı .. o yuzden tereddut etme cektır..
bu arada benden 1 sene once tel takan arkadasımda cektırmedı dişleer ewet duzeldi ama 6 ay gecmeden kaynaya başladı cunku agızda yer yok yerlesesecek .. kısaca arkadasım cektır dişleride başlasın tellerle hayat..