Merhaba arkadaşlar, 2 gün önce bende ŞEFFAF DAMON KAPAKLI tel taktırdım. Ama ben fazla gerginlik hissetmiyorum dişlerimde, sadece alt tarafta biraz, ama üst kısımda yok denecek kadar kadar az gerginlik hissi. Doktor olabilir herkes aynı derecede hissetmeyebilir dedi bilmiyorum kapaklı modellerin bir özelliği mi bu ama tel taktıran arkadaşlarımın hemen hepsi sıkıştırma kuvvetini yoğun hissettiklerini söylediler. Acaba yanlış olan birşeyler mi var sorusu geliyor akla. 1 sene süreceğini tahmin ediyor doc. Hayırlısı bakalım
Ben de başta oraya gittim de oradan biliyorum :)valla şöyle söyliyim ben hastanenin yeni açıldığı sıralarda başladım tedaviye ve bikaç tane doktor değiştirdim ama hiçbirinden şikayetim olmadı hepsi özenle ilgilendiler :) ama en son doktorum oydu :)
1 sene sürer eminim ay bu doktorlar öldürecek beni ya.. Benim de şeffaf kapaklı 1.5 sene dedi 2 sene oldu ne zaman çıkacak diyorum 4 5 belki daha fazla diyor.. Bu arada herkeste başka olabilir ağrı.. Ben bir hafta kendime gelemiyorum ama kuzenim 1 gün sonra gayet normale dönüyor hissetmiyor :)Merhaba arkadaşlar, 2 gün önce bende ŞEFFAF DAMON KAPAKLI tel taktırdım. Ama ben fazla gerginlik hissetmiyorum dişlerimde, sadece alt tarafta biraz, ama üst kısımda yok denecek kadar kadar az gerginlik hissi. Doktor olabilir herkes aynı derecede hissetmeyebilir dedi bilmiyorum kapaklı modellerin bir özelliği mi bu ama tel taktıran arkadaşlarımın hemen hepsi sıkıştırma kuvvetini yoğun hissettiklerini söylediler. Acaba yanlış olan birşeyler mi var sorusu geliyor akla. 1 sene süreceğini tahmin ediyor doc. Hayırlısı bakalım
peki nerde yaptırıyosunuz siz :)Ben de başta oraya gittim de oradan biliyorum :)
Ben özelde yaptırıyorum :) Valla umarım değer bugün randevum vardı inanılmaz ağrım var ve yara oluyor ölüm gibi.. 5 6 ay belki daha fazla var dedi bıktım yani artık..peki nerde yaptırıyosunuz siz :)
ama teller çıkınca o dişlerin görüntüsü var ya çekilen her şeye bedel..
benim tellerim çıkınca sanki hiç tel takmamışım gibi bi his olmuştu :)Ben özelde yaptırıyorum :) Valla umarım değer bugün randevum vardı inanılmaz ağrım var ve yara oluyor ölüm gibi.. 5 6 ay belki daha fazla var dedi bıktım yani artık..
Çıkartılırken herhangi bir ağrı oldu mu peki ? Birde o şimdi takılan ince tel rahatsız etmiyormu hiç seni ?benim tellerim çıkınca sanki hiç tel takmamışım gibi bi his olmuştu :)
bi tek ilk takıldığı hafta dişimde ağrı oldu o kadar. onun dışında sorun yaşamadım.. ama enselik vermişti bana onun kenarı felaket yara yapıyodu, zaten onuda kullanamamıştım..benim için ölçü alımları kabustu
işin en komik tarafı bu .. saatlerce dişine yapıştırıyolar ama tek seferde pıt diye çıkarıyolar.. ben saatlerce beklerim sandım bi baktım çıkmış..Çıkartılırken herhangi bir ağrı oldu mu peki ? Birde o şimdi takılan ince tel rahatsız etmiyormu hiç seni ?
ağrı falanda olmuyo, anlamıyosun bile :) ben yadırgarım sandım ama çıkınca hiç takmamışım gibi bi his oldu :)işin en komik tarafı bu .. saatlerce dişine yapıştırıyolar ama tek seferde pıt diye çıkarıyolar.. ben saatlerce beklerim sandım bi baktım çıkmış..sonra tabi temizleme aşaması var onda tabi biraz ıslanıyosun.. yok canım o tel hiç rahatsızlık vermiyo zaten düümdüz bi şey geçen annem baktı da bu muymuş ben dışındaki gibi sanıyodum falan dedi.. yalnız alt kısımları diş taşı oldu bende o kötü.. kırılırsa diyede temizleyemedim.. bi de sert şylerie lmayı falan ısıramıyosun kayma olabilir diye minik minik parçalar halinde yiyosun :)
Islanmak çok kötü ya o kadar insanın içinde aman neyse o günler gelsin de ben birde beyazlattırcağım çünkü :) Nasıl yani hala mı ısırmak yasakişin en komik tarafı bu .. saatlerce dişine yapıştırıyolar ama tek seferde pıt diye çıkarıyolar.. ben saatlerce beklerim sandım bi baktım çıkmış..sonra tabi temizleme aşaması var onda tabi biraz ıslanıyosun.. yok canım o tel hiç rahatsızlık vermiyo zaten düümdüz bi şey geçen annem baktı da bu muymuş ben dışındaki gibi sanıyodum falan dedi.. yalnız alt kısımları diş taşı oldu bende o kötü.. kırılırsa diyede temizleyemedim.. bi de sert şylerie lmayı falan ısıramıyosun kayma olabilir diye minik minik parçalar halinde yiyosun :)
üstüne naylonumsu bi şeyler geçiriyolarIslanmak çok kötü ya o kadar insanın içinde aman neyse o günler gelsin de ben birde beyazlattırcağım çünkü :) Nasıl yani hala mı ısırmak yasak
İyi bari o zaman :) Bizim kalabalık asistanlar falan da var :) O günler gelsin de çok umursamam herahlde :) onlar lekeleri temizliyor ben özel olarak beyazlattırmak istiyorum :) Ben tost yemeyi özledim ama yaa ısıra ısıraüstüne naylonumsu bi şeyler geçiriyolardaha çok sen değilde çıkartan ıslanıyo beyazlamayı da onlar gene yapıyolar yani aynı renge dönüştürüyolar değişen kısımları :) onlardan ıslanıyosun zaten :) bende kimse yoktu.. doktor ben annem kimse görmedi yani ya yasak mı değil mi hatırlamıyorum ama bende kayma oldu.. zaten psikolojikman yiyesin gelmiyo :)
beyazlattırmak zararlı dişi yıpratıyo demişlerdi banada.. iyice araştırdıysanız problem yok tabii :) aa yiyemiyo musunİyi bari o zaman :) Bizim kalabalık asistanlar falan da var :) O günler gelsin de çok umursamam herahlde :) onlar lekeleri temizliyor ben özel olarak beyazlattırmak istiyorum :) Ben tost yemeyi özledim ama yaa ısıra ısıra
O da umurumda değil o kadar çektim bembeyaz olsun istiyorum :) yok canım yiyemiyorum özellikle döner kokoreç bölerek bile yemedim hiç hasret kaldım resmenbeyazlattırmak zararlı dişi yıpratıyo demişlerdi banada.. iyice araştırdıysanız problem yok tabii :) aa yiyemiyo musunben yiyodum.. en kısa zamanda kavuşursun inşallah :)
kıyamam canım yaa.. zor iş tabiiO da umurumda değil o kadar çektim bembeyaz olsun istiyorum :) yok canım yiyemiyorum özellikle döner kokoreç bölerek bile yemedim hiç hasret kaldım resmen
benim ağlayasım geliyor işte öyle durumlarda tavşan gibi yandan kemirmeye çalışıyoruz resmenkıyamam canım yaa.. zor iş tabiiokulda hatırlıyorumda dido almıştım sağdan kemirdim, soldan kemirdim ısıramadım bi türlü.. o gün bugündürde hiç almadım ve tabi istediğin gibi gülemiyosunda ama şimdi rahatlıkla sırıtabiliyorum
Aynen yaa, kemir kemir nereye kadarbenim ağlayasım geliyor işte öyle durumlarda tavşan gibi yandan kemirmeye çalışıyoruz resmenBen gülmeyi çok severim şimdi bile sırıtıyorum sürekli
Bende baslarda yiyemiyordum. Bi iki aydir dikkatlice tost doner cekirdek bile yiyorum. Tabi paldir kuldur isirmiyorum ama isiriyorum yani. Bazi seylerim tadi isirarak cikiyor hakikaten. Benimde guya baharda cikacak insallahm cok sabirsizlaniyorumİyi bari o zaman :) Bizim kalabalık asistanlar falan da var :) O günler gelsin de çok umursamam herahlde :) onlar lekeleri temizliyor ben özel olarak beyazlattırmak istiyorum :) Ben tost yemeyi özledim ama yaa ısıra ısıra
benim kızım kullanıyor canım, hiç endişe etme ve korkma.Sonuçta bu senin hem sağlığın hem dış görünüşünü ilgilendirecek birşey.ben mesela böyle bir tedavi görmedim, şimdi dediğin gibi öndişler üst üste olduğundan araları temizlenmiyor ve diş kaybı yaşadım.şuan gençsin farkına varmazsın ama yarın öbürgün eyvah dersin iş işten geçer.kızım 3 aydır takıyor ve o eskisi gibi siyat siyah çirkin beti görüntüsü yok.şimdi tıp ilerledi diş doktorlarıda bu işi geliştirdiler.ama tabiiki iyibir diş doktoru bulmallısınki sonuçtan memnun ol.biz düzcede oturuyoruz,burda dişçimiz.sen hangi şehirdesin.Arkadaşlar aranızda diş teli kullanan var mı? Üst dişleriminden bir tanesi ileri doğru çıkık..Özellikle fotoğraflarımda çok belli oluyo,halbuki çok dikkat çeken bişe değil ama beni rahatsız ediyo ve tel taktırmak istiyorum.Beni bu konuda bilgilendirebilirmisiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?