• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Bende baslarda yiyemiyordum. Bi iki aydir dikkatlice tost doner cekirdek bile yiyorum. Tabi paldir kuldur isirmiyorum ama isiriyorum yani. Bazi seylerim tadi isirarak cikiyor hakikaten. Benimde guya baharda cikacak insallahm cok sabirsizlaniyorum
Çekirdek ben de yiyorum ama diğerlerine cesaret edemedim :D Şuan zaten sadece çorba içiyorum :( İnşallah çıkar dediği zamanda artık sıkıldım ben çok..

Canım sende öncesi sonrası diye fotoğraf var mı :)
ya maalesef ben o zamanlar resim çektirmeyi hiç sevmediğim için yok sonradan bende pişman oldum :( ama tel takılmadan bikaç sene önce dişlerimin hali var dur onu bulursam atarım şimdiki halinide çekerim :)

ya maalesef ben o zamanlar resim çektirmeyi hiç sevmediğim için yok sonradan bende pişman oldum :KK43: ama tel takılmadan bikaç sene önce dişlerimin hali var dur onu bulursam atarım şimdiki halinide çekerim :)
Valla çok sevinirim canım bana da moral olur hem :) Bizim doktor çekti kendisi önce sonra yapıp verecekmiş haha :D

Valla çok sevinirim canım bana da moral olur hem :) Bizim doktor çekti kendisi önce sonra yapıp verecekmiş haha :D
sizinki iyi yapmış :D gerçi bizimkide ölçü alınınca onla karşılaştırma yapabiliriz dedi ama bakmak aklımın ucundan bile geçmedi :) ben bulunca sana haber ederim :)

Merhaba kizlar ben de bu aksam tel taktirdim... Bu benim 2. Tedavim ilki 12-13 yil once olmustu 20 liklerim cikinca bozuldu tekrar... Ben de 2. Tedaviye basladim. 6-8 ay kadar surecek

Merhaba kizlar ben de bu aksam tel taktirdim... Bu benim 2. Tedavim ilki 12-13 yil once olmustu 20 liklerim cikinca bozuldu tekrar... Ben de 2. Tedaviye basladim. 6-8 ay kadar surecek
Hayirlimi olsun desem tuuh kotu olmus tekrar takilmasimi desem bilemedim. Yasin kac?

Hayirlimi olsun desem tuuh kotu olmus tekrar takilmasimi desem bilemedim. Yasin kac?
25 :)

Dugunumden once cikacak insallah dugun fotograflarimda guzel gulumsemek istiyorum... Ilk tedavi gibi degil tabi onceden kopek disim yukardaydi. Simdi sadece on dislerimde bozulma oldu biraz. Bi de fiyat ilkine gore daha uygun oldu 1500 tlye taktirdim

Kizlar cok agrim var bugun ne zaman gecer agrilar :((

Merhaba kizlar, ben de 1,5 senedir tedavi goruyorum. Estetik kaygim oldugu icin lingual tedaviyi sectim. Dis tellerimin oldugunu hickimse disardan farketmiyor bile :) ve dislerim gitgide daha duzgun bir hal aliyor doktorumdan da coooook memnunum. Benim acikcasi bu teknigin var oldugundan haberim yoktu. Arastirmalarim sonucu boyle bir alternatifin de oldugunu ogrendim ve sonuctan da cok memnunum. Sizleri de bilgilendirmek istedim. Bu arada doktorumun adi Cem Caniklioglu.Herkese gonul rahatligiyla tavsiye ederim :)

Kızlar yaa ben bugün özel bi kliniğe gittim. Doktor filan gayet iyi ama önerilen ücret ve tel tedavisinin süresi pek uymadı. Alt üst şeffaf diş teli ücretine 5 bin tl istediler sizce normal mi? ve ben 2-3 ay sonra farklı bi şehre taşınıcam nasıl olacak sizce gideceğim yerde mi yaptırsam?

Kızlar yaa ben bugün özel bi kliniğe gittim. Doktor filan gayet iyi ama önerilen ücret ve tel tedavisinin süresi pek uymadı. Alt üst şeffaf diş teli ücretine 5 bin tl istediler sizce normal mi? ve ben 2-3 ay sonra farklı bi şehre taşınıcam nasıl olacak sizce gideceğim yerde mi yaptırsam?
yanı ortalama bu civarlarda noırmal fiyat ama gidiceğin sehırde başla netıcede surec uzun :( bir süre sonra arkadas oluyorsun doktorla dusun :)))

yanı ortalama bu civarlarda noırmal fiyat ama gidiceğin sehırde başla netıcede surec uzun :KK43: bir süre sonra arkadas oluyorsun doktorla dusun :)))
Evet 1.5-2 sene dedi doktorda :/ her ay ben gelemem ki o da var.. Gideceğim yerle ilgili de hiçbir bilgim yok. Fiyat ortalamaysa orda yaptırıyım ben en iyisi ama iyi bir ortodondist bulabilecek miyim ki acaba? :))

Evet 1.5-2 sene dedi doktorda :/ her ay ben gelemem ki o da var.. Gideceğim yerle ilgili de hiçbir bilgim yok. Fiyat ortalamaysa orda yaptırıyım ben en iyisi ama iyi bir ortodondist bulabilecek miyim ki acaba? :))

burda verıceksın orda tekrardan vericeksin ucret neticede .. dr babasının hayrına bakmıcak :) ya araştırısın hem turkıyenın neresine ğidyorsun ve neden ?

Back