- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
Amin hepimizin inşallah :)Aynen yaa, kemir kemir nereye kadar
Ayy ne güzel yüzünüzden gülücük hiç eksik olmasın inşallah:) :)
Çekirdek ben de yiyorum ama diğerlerine cesaret edemedimBende baslarda yiyemiyordum. Bi iki aydir dikkatlice tost doner cekirdek bile yiyorum. Tabi paldir kuldur isirmiyorum ama isiriyorum yani. Bazi seylerim tadi isirarak cikiyor hakikaten. Benimde guya baharda cikacak insallahm cok sabirsizlaniyorum
Amiiin :)Amin hepimizin inşallah :)
Canım sende öncesi sonrası diye fotoğraf var mı :)Amiiin :)
ya maalesef ben o zamanlar resim çektirmeyi hiç sevmediğim için yok sonradan bende pişman oldumCanım sende öncesi sonrası diye fotoğraf var mı :)
Valla çok sevinirim canım bana da moral olur hem :) Bizim doktor çekti kendisi önce sonra yapıp verecekmiş hahaya maalesef ben o zamanlar resim çektirmeyi hiç sevmediğim için yok sonradan bende pişman oldumama tel takılmadan bikaç sene önce dişlerimin hali var dur onu bulursam atarım şimdiki halinide çekerim :)
sizinki iyi yapmışValla çok sevinirim canım bana da moral olur hem :) Bizim doktor çekti kendisi önce sonra yapıp verecekmiş haha
Tamam canım bekliyorum :)sizinki iyi yapmışgerçi bizimkide ölçü alınınca onla karşılaştırma yapabiliriz dedi ama bakmak aklımın ucundan bile geçmedi :) ben bulunca sana haber ederim :)
Hayirlimi olsun desem tuuh kotu olmus tekrar takilmasimi desem bilemedim. Yasin kac?Merhaba kizlar ben de bu aksam tel taktirdim... Bu benim 2. Tedavim ilki 12-13 yil once olmustu 20 liklerim cikinca bozuldu tekrar... Ben de 2. Tedaviye basladim. 6-8 ay kadar surecek
25 :)Hayirlimi olsun desem tuuh kotu olmus tekrar takilmasimi desem bilemedim. Yasin kac?
Merhaba kizlar ben de bu aksam tel taktirdim... Bu benim 2. Tedavim ilki 12-13 yil once olmustu 20 liklerim cikinca bozuldu tekrar... Ben de 2. Tedaviye basladim. 6-8 ay kadar surecek
Bi de siz pipetle kola iciyo musunuz kizlar
yanı ortalama bu civarlarda noırmal fiyat ama gidiceğin sehırde başla netıcede surec uzunKızlar yaa ben bugün özel bi kliniğe gittim. Doktor filan gayet iyi ama önerilen ücret ve tel tedavisinin süresi pek uymadı. Alt üst şeffaf diş teli ücretine 5 bin tl istediler sizce normal mi? ve ben 2-3 ay sonra farklı bi şehre taşınıcam nasıl olacak sizce gideceğim yerde mi yaptırsam?
Evet 1.5-2 sene dedi doktorda :/ her ay ben gelemem ki o da var.. Gideceğim yerle ilgili de hiçbir bilgim yok. Fiyat ortalamaysa orda yaptırıyım ben en iyisi ama iyi bir ortodondist bulabilecek miyim ki acaba? :))yanı ortalama bu civarlarda noırmal fiyat ama gidiceğin sehırde başla netıcede surec uzunbir süre sonra arkadas oluyorsun doktorla dusun :)))
Evet 1.5-2 sene dedi doktorda :/ her ay ben gelemem ki o da var.. Gideceğim yerle ilgili de hiçbir bilgim yok. Fiyat ortalamaysa orda yaptırıyım ben en iyisi ama iyi bir ortodondist bulabilecek miyim ki acaba? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?