- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim işler biraz karışık özelden yazayımburda verıceksın orda tekrardan vericeksin ucret neticede .. dr babasının hayrına bakmıcak :) ya araştırısın hem turkıyenın neresine ğidyorsun ve neden ?
Merhaba arkadaşlar. Yeni diş teli taktırdım 2 hafta arayla alt dişlerimede tel takıldı ve altada takıldıktan sonra gece salya akıntıları başladı. Bu normal mi ? Bu durumu yaşayan var mı ?
Korkmana gerek yok çok kuvvetli şekilde yapıştırıldı braketler dişine kolay kolay gevşeyip çıkmaz:) ama kolayı çok içmemeni tavsiye ederimArkadaşlar ben tel taktıralı daha bi hafta oldu sadece 2 3 gun agrıdı şuan ne agrı ne sıkma hiç birşey yok normal yiyeceklerden de yedim kolada içtim suan baya gevşemiş gibi acaba tellere zarar vermiş olabilirmiyim ://
Ankara'da bence gidebileceğin en iyi diş hekimlerinden ve fiyatı da çok uygun. Kendi doktorumu tavsiye edebilirim size. Makrodent Diş Kliniği- Hakan DemirelBen de tek taktırmak istiyorum ya siz ne kadara taktirdiniz telleri bi de ankarada uygun fiyatli ortidontist bilen yardimci olabilirmi lutfen
EveeetttBi de siz pipetle kola iciyo musunuz kizlar
arkadaşım dişinin tedaviden sonra kısaltıldığını söylemiştiBu arada tedaisi bitmiş olanalara bi sorum olcak teller çıkartıldığında dişlerle ilgili temizleme dışında bir işlem yapılıyıo mu? Benim ön dişlerim çok bozuktu şuan dümdüz oldular ama sanki ön iki dişim çok büyük gibi geliyor bana acaba bunla ilgili bi şey yapılıyo mu ?
Ne kadara tedavi oldun canım sen ben biraz sordum 5000 falan dediler bi de taksit yaptirmismiydinAnkara'da bence gidebileceğin en iyi diş hekimlerinden ve fiyatı da çok uygun. Kendi doktorumu tavsiye edebilirim size. Makrodent Diş Kliniği- Hakan Demirel
Canım ben 3500 tl ye anlaştım. Fiyat konusunda esnekler taksit imkanı da varNe kadara tedavi oldun canım sen ben biraz sordum 5000 falan dediler bi de taksit yaptirmismiydin
Teşekkür ederim:)arkadaşım dişinin tedaviden sonra kısaltıldığını söylemişti
Benim kadar dis fircasi degistiren varmi? Bir ay zor dayaniyor fircam. Ilk 7 ay ortodontik kullandim artik yiteerr diyerekten normal dis fircasina gectim... pek i farkta yok hani. Tellerden muhtemelen fircalar dayanmiyor. Gunde ortalama 6_8 kere fircaliyorum
Ben ne bilim baya fircaliyorum. Seffaf braketler oldugu icin sararma veya leke olmasindan korkuyorum. Aliskanlikta oldu heralde bisey yesem icsem rahatsiz oluyorum hemen fircaliyorum. Ne macun ne firca dayanmiyor.ya neden okdar cok fırcalıyorsun peki.. hanı yedıkce bişi kalsa bile sadece fırca ile fırcala aradakıler cıksın dıyee.. diş macunu tel oldugu için değilde diş mınesine hersekılde zarar verır düşüncesındyım
ben işyerınde normal fırcam ile fırcalıyorum ewde ortodontık fırcam var ama öle cok fırca yapmıyorm yanı eskısınden bi fazla .. yanı arada bır buskıvı yedıysem ğidip calkalaıyorum oda arda ğirenler cıksın dıee