- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
- 133
Az kalmış o zaman darısı başıma inşallah:) Ne sert gıdalar tüketiyorum ne asitli içecekler içebiliyorum 2 aydır korkumdan kopacakda tedavim aksayacak diye:) meyve suyu içsem fırçalıyorum. Üşeniyorum bazen ama sonra kızıyorum kendime düzgün ama sapsarı dişlerler mi dolaşacaksın kızım diye:) Çok şükür 2 aydır ne kopma ne sararma gibi sorunlarım olmadı. Bundan sonrada olmaz inşallah:) Çekimli mi oldu tedavin? Kaç yaşında taktırdın bu arada?
Sizin bu dikkat edislerinizi gorunce kendime kiziyorum ne kadar hor kullaniyorum diyevalla ben erik de yerim kolada icerim cips desen hak getire.. ama fircalamami duzenli yaparim gunde 4 kere yapilmali mutlaka.. Ben ustten 2 alttan 2 cektirdim canim. Seninki cekimli miydi? 16 yasinda taktirdim :)
Benimde çekimli oldu cnm. Ne kadar zamanda kapandı boşlukların? Ben 25 yaşındayım. Bazen geç kaldığımı düşünsemde genede tellerimle mutluyum:)
Yok canim gencsin masallah :) benim tel taktiran ogretmenlerim var..
Senin kopekdislerinin yanindaki disler mi cekildi? Cunku genellikle onlar cekiliyor.. Benim doktorum arka dislerimden cektirdi o yuzden gorunuste bosluk sorunu yasamadim pek. Lastik takinca 2-3 ayda kapaniverdi..
Bide
Malesef onlar çekildi cnmBen daha lastiklere başlamadım. Geçen ay sordum daha çok var dedi doktorum ama kimisine hemen ilk ayda takılıyomuş. Benimki farklı bi tedavi herhalde. Ön üst sağdaki dişim soldakinin baya bi üstündeydi. Gözle görülür derecede düzeldi 2 ayda çok mutluyum:) Eylül'ün 2 sinde kontrolüm var bakalım. Neler olacak:) Bu arada, sürekli olarak ağız gargarası kullandın mı? Bu listerinin alkollü olanı tellerin yapışkanlarına zarar veriyo mu bilgin var mı?
Evet tedaviden tedaviye degisiklik gosteriyor.. Agiz gargarasiyla ilgili bir bilgim yok malesef. Doktorum macundan baska bir sey kullanma demisti cunku. Olabilir o yuzden :)
Senin dişlerinde ne gibi problem vardı cnm.
Benim kopekdisimin biri ustten cikmisti. Alt dislerimde de caprasiklik vardi. Kapanma sorunu da vardi. Ama duzeldi cok sukur. :)
Çok şükür kurtulmuşsun:) Bide ben kurtulabilsem:)
Kurtulursun canim sabir isi bunlar..3 aya kadar inci gibi olur insallah. Takilir duzelsin der durursun duzelir cikincada is bitmiyor ki.. O zamanda bozulur mu acaba muhabbetleri yapicaz.. Dogustan duzgun disli insanlara gipta ediyorum valla :)
Dişlerin arkasından takılan sabit pekiştiriciler ömürlük oluyomuş, bozulmuyomuş dişler.
aL BENDEN DE OKADAR bende bıktım artık yeteeer ya çıksın şunlar19 aydır beraberiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?