- 27 Ağustos 2011
- 11.322
- 2.764
- 448
canım buldum fotolarınıaŞK OLSUN KİMSE YORUM YAPMAMIIIIŞ KÜSTÜM
kapanışında sorun varmış halolmuş güle güle kullan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım buldum fotolarınıaŞK OLSUN KİMSE YORUM YAPMAMIIIIŞ KÜSTÜM
Harika aaaaailk takılınca ve sırasıyla ay ay .. en son olan diş cekımı olduktan sonrakı :)diş cekımı olunca 1 ayda cok fark etti :)
Kızlar daha önce konu açmıştım yorum gelmedi hiç
Çapa ortodontide ne kadara yaptırıyosunuz tellerinizi
Bana ice braket için başka bi doktor 5.500 verdi fiyat olarak.. Son o kadara olur dedi. Beş dolgu diş çekimi dahil. Nasıl sizce fiyat? 250 lirayla başlarsın taksitlere dedi. İyi midir kızlar?
Çapa ne kadar veriyor? 4000 den başlıyo dedi. Bide burası minibüsle 20 dakika çapa daha uzak kalıyo bana. Önce tramvaya gitmem gerek sonra tramvayla çapaya. Ne yapayım kızlar bi yardımcı olur musunuz
Canim capayi bilmem ama ben dentaistanbulda yaptiriyorum bursa subesinde yani dolgular dis cekimi 4000emal oldu ki ben metal kullaniyorum zaten metalle arasinda 1000 tl oynuyor 5000li rakamlar bana normal geldi
Bu arada ben birsey sorucam benim kopek dislerim biraz yukardaydi asagi kaydirildi dis kesimini yada torpuleme ne zaman yapilir sizce sizinkiler ne zaman oldu?
Normal tele yani metale 5000 fiyat verdi. Ben ondan tiksiniyorum dedim(kızlar yanlış anlamayın kendim de istemiyorum garip bi takıntı kimseyi kırmak istemem). Bide kendim ödicem falan diyince sağolsun 5500 son olur normalde 6000-7000 civarıdır ice braket dedi. Ve iki seneyi bulur ice braket metale göre bi dört ay daha geç düzelir dedi. Baya dürüst yani. Tamam bunlar bilinen şeyler ama sonuçta yine de enine boyuna konuşuyor.
Ayda bir kez yirmi dakikalık işim düşecekmiş sizin kontroller ne durumda ne sıklıkta?
Damon tel nedir peki?benımde 5 bın tl .. aylık öduyorum.. yaa 3500 yaptıranlar var ama her onune gelenede ortodontı değil.. okuyoruz burada senelerdir bıtmedı yok ilğilenmıyor vs vs...
benım kontrol damon tel takıyorum dıye 6 haftada bir :)
birşey sorucam aylık ödüyorum demişsiniz ,aylık ne kadar ödüyorsunuz?benımde 5 bın tl .. aylık öduyorum.. yaa 3500 yaptıranlar var ama her onune gelenede ortodontı değil.. okuyoruz burada senelerdir bıtmedı yok ilğilenmıyor vs vs...
Canim capayi bilmem ama ben dentaistanbulda yaptiriyorum bursa subesinde yani dolgular dis cekimi 4000emal oldu ki ben metal kullaniyorum zaten metalle arasinda 1000 tl oynuyor 5000li rakamlar bana normal geldi
Bu arada ben birsey sorucam benim kopek dislerim biraz yukardaydi asagi kaydirildi dis kesimini yada torpuleme ne zaman yapilir sizce sizinkiler ne zaman oldu?
Kızlar daha önce konu açmıştım yorum gelmedi hiç
Çapa ortodontide ne kadara yaptırıyosunuz tellerinizi
Bana ice braket için başka bi doktor 5.500 verdi fiyat olarak.. Son o kadara olur dedi. Beş dolgu diş çekimi dahil. Nasıl sizce fiyat? 250 lirayla başlarsın taksitlere dedi. İyi midir kızlar?
Çapa ne kadar veriyor? 4000 den başlıyo dedi. Bide burası minibüsle 20 dakika çapa daha uzak kalıyo bana. Önce tramvaya gitmem gerek sonra tramvayla çapaya. Ne yapayım kızlar bi yardımcı olur musunuz
benımde 5 bın tl .. aylık öduyorum.. yaa 3500 yaptıranlar var ama her onune gelenede ortodontı değil.. okuyoruz burada senelerdir bıtmedı yok ilğilenmıyor vs vs...
Doktora gitmen en doğrusu bir de eğer o ayrıklık için istiyorsan galiba orayı doldurabiliyorlar bi ara vardı tvde. Dişlerin çok güzelmiş zaten yetişmese de sorun olmaz :)Selam kızlar :) sizlere sorularım olacak. 22 yaşındayım ve ön dişlerimden rahatsız oluyorum. Gizli diş teli diye bişe okudum onu düşünüyorum ama hiç doktora gitmedim bunun için. Tedavi ne kadar sürer ve fiyatı ne olur sizce?? Fotoğraf ekledim fikriniz olsun diye. Bu sene mezuniyet nişan filan var yetişir mi acaba
Eki Görüntüle 1244279
Dişlerinin arkadından takıyorlar. İlk başlarda konuşmada diline takılabilir ama zamanla alısıyorsun :) dişleriniz zaten düzgün ama bına rağmen teli en az 1 seneden önce çıkartmıyolar, zaten çıkartırmayında geri kayma ihtimali var çünkü. Ama görünmez braket taktıracaksanız sorun olmaz zaten belli olmuyor :) fiyatı diğer braketlere oranla daha pahalı. İyi günler....Selam kızlar :) sizlere sorularım olacak. 22 yaşındayım ve ön dişlerimden rahatsız oluyorum. Gizli diş teli diye bişe okudum onu düşünüyorum ama hiç doktora gitmedim bunun için. Tedavi ne kadar sürer ve fiyatı ne olur sizce?? Fotoğraf ekledim fikriniz olsun diye. Bu sene mezuniyet nişan filan var yetişir mi acaba
Eki Görüntüle 1244279
Doktora gitmen en doğrusu bir de eğer o ayrıklık için istiyorsan galiba orayı doldurabiliyorlar bi ara vardı tvde. Dişlerin çok güzelmiş zaten yetişmese de sorun olmaz :)
Allah tamamına erdirsin bu arada :)
Cevaplarınız için teşekkür ederim :)Dişlerinin arkadından takıyorlar. İlk başlarda konuşmada diline takılabilir ama zamanla alısıyorsun :) dişleriniz zaten düzgün ama bına rağmen teli en az 1 seneden önce çıkartmıyolar, zaten çıkartırmayında geri kayma ihtimali var çünkü. Ama görünmez braket taktıracaksanız sorun olmaz zaten belli olmuyor :) fiyatı diğer braketlere oranla daha pahalı. İyi günler....
canım hayırlı olsun aramıza hoşğelidnozamanm .. ya zaten ortodontı diş temizliğini cekımı vs yapmıor klinık tarzı yerlerde oluyor bazenn.. zaten ortodontı dişci değil bencede dişçinin işini yapmamalı..bugün ortodontiste gittim metal teller (boyları standart küçük braket yok dedi) için 4500 dedi 1000tl peşin kalan da aylık 300tl taksitle kesin olarak üstten 2 dişim çekilecek diş röntgeni, çekim ve diş temizliğini de başka yerde yaptıracaksın dedi bu arada şehir Çanakkale çok seçenek yok en güvenilir gelen yere gittim başlamaya karar verdim