Ben yiyorum cok canim isteyince. Dikkatli olarak tabiki. Riskli cunku. Braketler kirilabilir.Selam arkadaşlar bana bi yardımcı olur musunuz. Kabuksuz olarak fındık yemek yasaklar arasında mı? biraz önce birkaç fındık yedim yerken herhangi bir baskı acı vs hissetmedim ama biraz önce dilim üst köpek dişimin arkasına değdi çok hafif sallanıyor.. Ortodonti de dişler zaten sallanabiliyomuş falan ama fındığın bi zararı olmuş mudur korktum bianda biraz pimpirikliyim de:))
Hayirli olsun. Darisi basimiza. Evet lutfen resim bekleriz. Birde teller cikti diye buralari terk etme19 aylık mücadele dün sonlandıırldışükürler olsun en kısa zamnda resim atıcam kızlaaaaaaaaaaar
ya zate cıkınca teller kople bir temizleme olucak .. ama sonrasında sararmaması ıcın yediklerine ictıklerıne ve telledı ğibi dewaöm temizliğeee:=)ben rahat olamıyorum birtürlü yaahadi o lekeler gitti diyelim genel bi sarılaşma da var.
Bende 8.ayimdayim. seffaf braketlerim var. Firca ve macun surekli elimde. Cay kahvede pek tuketmiyorum. Ona ragmen braketlerin yapisti kisimda minik siyah sari gibi lekeler var. Cok yakindan bakinca anlasiliyor. Anladigim kadariyla teller cikarken temizleniyor. Doktorun curume yok dediyse yoktur. Zaten surekli fircaliyoruz.arkadaslar merhaba;
ben 9 aydır tel takıyorum metal olan deilde seffaf olan braketlerden. dikkat etmeme ve sürekli fırcalamama ragmen dişlerim sarardı braketlerin etrafında lekelenmeler var. doktoruma sorduguma bişe yok cıkınca temizlenir dior ama ben yinede emin olamıyorum.
Merhaba ben yarın metal tel taktırıyorum, 15 yaşındayım. Dişlerim düzeleceği için her türlü acıya sızıya razıyım fakat merakta ediyorum. Acaba görünümümde nasıl bir değişiklik olur, normalde ön dudağım alt dudağımdan biraz arkada. Şimdi nasıl olur ve ilk hafta nasıl geçirmeliyim, teşekkürler.
aŞK OLSUN KİMSE YORUM YAPMAMIIIIŞ KÜSTÜM
neye yorum yapılacak canım söyle fotoya mıaŞK OLSUN KİMSE YORUM YAPMAMIIIIŞ KÜSTÜM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?