Arkadaşlar tedavinin ilk aylarında diş etlerinde kanaması olan var mı? Az bi miktar kanıyo diş etlerim doktoru arayıp söylesem mi bilemedim :44: böyle bi durumla karşılaşan var mı? Ağız bakımına da çok dikkat ediyorum bişey yemesem bile elimde arayüz fırçasıyla geziyorum neden kanıyo anlamıyorum
Kizlar ya kimse niye dislerinin resmini koymuyor?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar evin vampiri seçildim lastiklerle çocuklarım bana bu ismi uygun buldularne hallere düştük:))
ayne canım yaa annem de açma şu ağzını oof çıkart artık şunları diyip duruyoo sanki ben bayılıyorum ,,misafir gelir takmıycaksın dimi şu şeyleri diyip duruyoo hey allahım yaa
aynen ya ben bitsin hayırlısıyla koyucam walla hıııh
Sabrinizdan dolayı hepinizi kutluyom..valla ben daha taktirmadan sabirsizim...yarin sabah buyuk gunum ve simdiden vakit geçmiyor. ..
Telliyken alkol alınabiliyor mu ? Bira raki ???
Telliyken alkol alınabiliyor mu ? Bira raki ???
Takildi :)))) hic bir agri yok...alta 1 ay sonra takilacak...dondurma yemege gidiyorum...ilk yemegim bu olsun bakalim :)))
Takildi :)))) hic bir agri yok...alta 1 ay sonra takilacak...dondurma yemege gidiyorum...ilk yemegim bu olsun bakalim :)))
Hayırlı olsun bendede agrı olmadı çok şukur ama ilk ay 1 hafta sızı vardı yemek yerken :) sonra randevuya gittikçe 2-3 gun :) oda dıslerımı bırbırıne degdiremıyor ve yemek yerken ısırmaya çalışırken agrı oluyor.:)
Merhaba, düzce'de yada kocaeli'de diş teli taktıran varsa nerede taktırdığınızı öğrenebilirmiyim? ödemelerde taksitlendirme yapılıyor mu?
yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?