Tesekkur ederim..internet sitelerinde yazan bilgilere gore tedavi oncesi el bilek rontgeni kafanin fotosu agiz ici fotosu falan cekilir yaziyor.benim dr.bunlari da yapmadi ? Sizlerde yapildimi tum bunlar ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Colgate veya signal white now kullaniyorum. Cok beyaz degil aslinda ama iyi yine :)) lastikte 4.aydayim ben canim. Tabiki cok farkediyor.hic ihmal etme takmayi.
hadi ya o kadar uzunmu kullanılıyor, sende en az 12 saat mi takıyorsun, bana 12 saat dendi
Daha baya kullanicaz canim. Oyle bir iki aylik degil. Somuna kadar hatta lastikler takiliyor.
hadi tellere alıştık konuşmak yemek bir şekilde oluyor, ama lastiklerle sürekli düşünemiyorum, insan zor konuşuyor ayrıca görüntü kalitem düştü iyice:)) neyse şaka bi yana güzelleşmek için azda olsa çirkinleşmek lazım sanırım:) iyi geceler...
Bu hafta sonu randevum var tel taktirmak icin. randevu oncesi baska bir dis hekiminde dis taslarimi temizlettim az once.bu dr a da sordum dis teli tedavisi yaparmisin diye.panoromik rontgenle bakmam lazim dedi ve röntgen cekti.orada kanal tedavili disim oldugunu gordu ve kanal tedavili dise tel takilmaz dedi.takilsa bile uzun vadede o dis esnemeyecegi icin ya tel işe yaramaz yada kanal tedavili dis cekilmek zorunda kalinir dedi..ozetle; kanal tedavisine ragmen tel takilan varmi ?
Daha baya kullanicaz canim. Oyle bir iki aylik degil. Somuna kadar hatta lastikler takiliyor.
Canım lastikleri doktor mu takıyor ve ayda bir mi değişiyor? Kalın lastiklerden mi bahsediyosun acaba 12 saat olarak? Bide minik saç lastiği gibi olanlar var onlar da üstten alta doğru takılıyomuş sanırım o mu 12 saat
Ben ucgen seklinde takiyorum. Hergun degistiriyorum lastikleri. En az 12 saat takmam lazim. Kendim takiyorum. Kalin lastiklerden bahsediyorum. Her braketin ustunde olan minnacik olanlardan degil. Resimde gorduysen hani onlari diyorum
Tamam canım teşekkür ederim bilgi için. Bir arkadaşıma dokor takıyomuş bir ay boyunca kalıyomuş kontrolde değiştiriyolarmış da tedaviye göre değişiyo demekki. Bu arada listerine kullanıyor musun ortodonti çin alkollü mü alkolsüz mü daha iyidir bilgin var mı
Tamam canım teşekkür ederim bilgi için. Bir arkadaşıma dokor takıyomuş bir ay boyunca kalıyomuş kontrolde değiştiriyolarmış da tedaviye göre değişiyo demekki. Bu arada listerine kullanıyor musun ortodonti çin alkollü mü alkolsüz mü daha iyidir bilgin var mı
4. Ayıma girdim. Kaldı 1 sene 2 ay:))))
Tabi tahmin edilen. İnşallah uzamaz. Yakında duvara çizik atacam gün saymak için:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen canımbenımde 10 ay kaldı o hesaba gore 12 aydı 2 ay bitmek uzere
4. Ayıma girdim. Kaldı 1 sene 2 ay:))))
Tabi tahmin edilen. İnşallah uzamaz. Yakında duvara çizik atacam gün saymak için:)
Ben listerin kullanıyorum 6 etkili olan mor olan telden once alkollusunu kullanıyordum yapışkana zarer verirmi bilmiyorum o yüzden simdi alkolsuzunu kullanıyorum.bırazda kendı rahatlığım ıcın alkollüsü kullanırken gargaradan sonra bi sure ıgnelenır gibi oluyor dıs etlerın zaten ağzımız tellerle dolu onla uğraşmamak için :)
Ay bişi kalmamış kız. 10 ay dediğin ne ki:))))
inşallah canım :)iyiymiş bende deniyim:) inşallah arkadaşım hiçbirimizin uzamaz, uzatmalara kalmak istemeyiz...:)
Ben de ondan alıyım canım, senin de 2 ay olmuş sanırım. lastiklerin takıldı mı ve sadece üst dişlerinde mi var şuan tel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?