Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Siz isirabiliyormusunuz on dislerinizle? Ben ilk gunden beri isirmiyorum braketlere zarar gelmesin diye.zatende hassas isiramam.

cok sert seyler ısırmıyorum ama ısırıyorum lahmacun hamburger bi sorun olmuyor o kadar narin değiller denedim :) elma falan yerken dilimleyip arka dişlerimle yıyorum ama cok sert yiceklerle zorlamadım :) dişlerim hassas değil suan sadece kontrolden sonra 2-3 gun sızlıyor.bırazda bızım korkup çekinmemizden kırılır diye yoksa o kadarda narin bişey değiller :)

Son düzenleme:

Metalmi senin braketler? Benim seffaf. Benim dislerdede guc kalmamis :) isirmayi denemistim bikac kere boyle bi degisik isirma gucu yok

Metalmi senin braketler? Benim seffaf. Benim dislerdede guc kalmamis :) isirmayi denemistim bikac kere boyle bi degisik isirma gucu yok

Metal braket tabi biraz daha dayanikli diye okumustum şeffaf hassas biraz daha diye biliyorum.aslinda isirma gucu varda bence fazla evham yapiyorsundur ilk ay bende yapiyordum ablamin arkadasi da telli onun sayesinde cesaret geldi rahat yiyorum çok evhamliydim bende kırılır diye.cok sukur hic kırılmadi ama gündüz kirilsada doktora yakin evim iki dakka giderim onun rahatligi var biraz:)valla tel takicak aarkadaşlar evine yakin yere yaptirsin imkan varsa diger turlu yolda çok zaman geçtiğinden useniyor insan gitmeye. Bakalim benim doktorda tasincakmis özel muayene acicakmis napicam :)

Guc olmama seyi isirmaya cekindiginden oluyor ilk isirma cabalarim geldi aklima lahmacunla denemistim ilk bi anda gozumde canlandi

Arkadaşlar guldukten sonra agzimi geru toplayamiyorum..o minik seylerin ucundaki kancamsi cikinti dudagima takılıyor. .elimle kurtariyorum dudagimi..bu gecermi yoksa ayarmi yapilmasi lazim.sizlere de olmusmyydu?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabaa herkeze bende yeni taktiriyorum braket mi adi emin degiljm ama metal kare gibi yapistirilarak takilan parca takildi carsamba teller gecicek cok heycanliyim benden bask bursa varmii

Ayyy olmazmi ilk ay ne cekmistim.agzimin ici paramparca olmustu.bak hic abartmiyorum. Sık sık mum koy braketlerin uzerine.karbonatli suyla calkala agzini. Cok zor ama zamanla gececek.

Bu arada ben BABY_DRK
Adimi degistirdim :)

Son düzenleme:

gayet normal zamanla uyum sağlayacaksın :)

Merhabaa herkeze bende yeni taktiriyorum braket mi adi emin degiljm ama metal kare gibi yapistirilarak takilan parca takildi carsamba teller gecicek cok heycanliyim benden bask bursa varmii

braket değildir sanırım cunku ılk defa senden duyuyorum braketın takılıp telinin sonradan yerleştirilmesini benım dıscı koltuğuna oturduğum zaman detaylar temızlık vs hariç braket takıldı tel geçirildi teli tutması için lastıkler takıldı ligratürdu sanırım ismi

Ayyy olmazmi ilk ay ne cekmistim.agzimin ici paramparca olmustu.bak hic abartmiyorum. Sık sık mum koy braketlerin uzerine.karbonatli suyla calkala agzini. Cok zor ama zamanla gececek.

Karbonatı tavsıye etmıyorum cunku karbonat beyazlatıyor dıslerı braketın altı aynı renk kalıp çevresinin rengı acılabılır leke dedigimiz olay dıs mınesine zarar verdiginide okumuştum.Ben ılık suda tuzlu su kullandım(gargara) ilk zamanlar jelden daha ıyı hemen rahatlatır ve iyileştirir :)

Bu arada ben BABY_DRK
Adimi degistirdim :)
hayırlı olsun :)

Son düzenleme:
başka sitelerdende bilgi araştırıyorum bırının tedavi sonrası su yazısını okuyunca içim rahatladı şeffaf taktırmadığım ıcın aklım kalıyordu :)

''Ve sonrasında da en zorlu kısma geldik; braketleri sökmek. Metal tüpler çok kolay çıktı ama şeffaf braketlerimi sökerken aşırı derecede canım acıdı. Hatta dişimi de söküp çıkaracağını sandım bazılarında. Bu kadar çok acımasının nedeni şeffaf braket olmasıymış. Metaller gerçekten kolayca çıkıyor, hiç zorlanmıyor ve acımıyor.'' ALINTI

23.Eylül.2013 - 13.Temmuz.2014
10. ayımı dolduruyorum.Şimdi gerçekten görüyorum işte gelişimleri ve etrafımdakiler farkediyor.Biraz geç oldu yavaş ilerledi ama önemli olan sonuçtur bence Buarada alt dişlerime halen takılmadı.Sanırsam ön dişlerime fazla baskı yapıyor buaralar biran önce düzelsin diye.Ve alt dişlerime de takarsa ağrıya dayanamayacağım için mi bilemedim.Yada prensibidir bu Ne olursa olsun doktoruma çok güveniyorum bu güvende bu süreci çabucak atlatmamı sağlıyor. İyiki varsın Murat Selek

Son düzenleme:
Ben gecen sene taktirdim doktorun hala cikarmaya niyeti yok bu gidişle telli duvakli gelin olucam

hayırlı olsun canım gerçekden cok buyuk düzelme olmuş :)

Ben gecen sene taktirdim doktorun hala cikarmaya niyeti yok bu gidişle telli duvakli gelin olucam

gece gece hıc gulecegım yoktu
resım varmı takılmadan veya bozuk ve suankı hali :)

hayırlı olsun canım gerçekden cok buyuk düzelme olmuş :)

gece gece hıc gulecegım yoktu
resım varmı takılmadan veya bozuk ve suankı hali :)

Bu su anki hali
Eski hali yok çünkü agzim acik gulemiyordum bozuktu baya :)

Eklentiler

• $1405210232353.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 81
Hangi doktora gidiyosun adres verebilirmisin.ben üst çeneyi yaptırmak istiyorum seninki iki taraf mi? Bide dişlerinin fotografi varsa koyabilirmisin.

Son düzenleme:

Merhaba ben istanbulda yasiyorum, doktorunuzun adi ne ve istanbulda nerede calisiyor acaba?

Masallah baya duzelmis. Nekadar varmis bitmesine tedavinin? Murat selek i duymustum.bi arkadas onda tedavi olmustu. Ben Aydan hanimda tedavi oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…