Siz isirabiliyormusunuz on dislerinizle? Ben ilk gunden beri isirmiyorum braketlere zarar gelmesin diye.zatende hassas isiramam.
cok sert seyler ısırmıyorum ama ısırıyorum lahmacun hamburger bi sorun olmuyor o kadar narin değiller denedim :) elma falan yerken dilimleyip arka dişlerimle yıyorum ama cok sert yiceklerle zorlamadım :) dişlerim hassas değil suan sadece kontrolden sonra 2-3 gun sızlıyor.bırazda bızım korkup çekinmemizden kırılır diye yoksa o kadarda narin bişey değiller :)
Metalmi senin braketler? Benim seffaf. Benim dislerdede guc kalmamis :) isirmayi denemistim bikac kere boyle bi degisik isirma gucu yok
Arkadaşlar guldukten sonra agzimi geru toplayamiyorum..o minik seylerin ucundaki kancamsi cikinti dudagima takılıyor. .elimle kurtariyorum dudagimi..bu gecermi yoksa ayarmi yapilmasi lazim.sizlere de olmusmyydu?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar guldukten sonra agzimi geru toplayamiyorum..o minik seylerin ucundaki kancamsi cikinti dudagima takılıyor. .elimle kurtariyorum dudagimi..bu gecermi yoksa ayarmi yapilmasi lazim.sizlere de olmusmyydu?
Merhabaa herkeze bende yeni taktiriyorum braket mi adi emin degiljm ama metal kare gibi yapistirilarak takilan parca takildi carsamba teller gecicek cok heycanliyim benden bask bursa varmii
Ayyy olmazmiilk ay ne cekmistim.agzimin ici paramparca olmustu.bak hic abartmiyorum. Sık sık mum koy braketlerin uzerine.karbonatli suyla calkala agzini. Cok zor ama zamanla gececek.
hayırlı olsun :)Bu arada ben BABY_DRK
Adimi degistirdim :)
hayırlı olsun canım gerçekden cok buyuk düzelme olmuş :)23.Eylül.2013 - 13.Temmuz.2014
10. ayımı dolduruyorum.Şimdi gerçekten görüyorum işte gelişimleri ve etrafımdakiler farkediyor.Biraz geç oldu yavaş ilerledi ama önemli olan sonuçtur benceBuarada alt dişlerime halen takılmadı.Sanırsam ön dişlerime fazla baskı yapıyor buaralar biran önce düzelsin diye.Ve alt dişlerime de takarsa ağrıya dayanamayacağım için mi bilemedim.Yada prensibidir bu Ne olursa olsun doktoruma çok güveniyorum bu güvende bu süreci çabucak atlatmamı sağlıyor. İyiki varsın Murat Selek
Eki Görüntüle 1187519 Eki Görüntüle 1187520
Ben gecen sene taktirdim doktorun hala cikarmaya niyeti yok bu gidişle telli duvakli gelin olucam
hayırlı olsun canım gerçekden cok buyuk düzelme olmuş :)
gece gece hıc gulecegım yoktu
resım varmı takılmadan veya bozuk ve suankı hali :)
Bu su anki hali
Eski hali yok çünkü agzim acik gulemiyordum bozuktu baya :)
Cok tesekkur ederim Allah tamamen duzeldigi zamanlarida gosterir insallah :)
Cok tesekkur ederim Allah tamamen duzeldigi zamanlarida gosterir insallah :)
inşallah canım :)
Ben Düzce 'de yaptırıyorum.Doktorum ayda bir İstanbul'dan geliyo.Aylık 250 tl ödüyorum.Toplam tedavi ücreti 3000 -3500 arasında değişiyomuş.7.ayım bitti tedavimde doktorumdan da memnunum. Sormak istediğin bişey olursa yardımcı olabilirim.
23.Eylül.2013 - 13.Temmuz.2014
10. ayımı dolduruyorum.Şimdi gerçekten görüyorum işte gelişimleri ve etrafımdakiler farkediyor.Biraz geç oldu yavaş ilerledi ama önemli olan sonuçtur benceBuarada alt dişlerime halen takılmadı.Sanırsam ön dişlerime fazla baskı yapıyor buaralar biran önce düzelsin diye.Ve alt dişlerime de takarsa ağrıya dayanamayacağım için mi bilemedim.Yada prensibidir bu Ne olursa olsun doktoruma çok güveniyorum bu güvende bu süreci çabucak atlatmamı sağlıyor. İyiki varsın Murat Selek
Eki Görüntüle 1187519 Eki Görüntüle 1187520
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?