• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Arkadaşlar tedavinin ilk aylarında diş etlerinde kanaması olan var mı? Az bi miktar kanıyo diş etlerim doktoru arayıp söylesem mi bilemedim :44: böyle bi durumla karşılaşan var mı? Ağız bakımına da çok dikkat ediyorum bişey yemesem bile elimde arayüz fırçasıyla geziyorum neden kanıyo anlamıyorum

Doktoruna soyle tabi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar ya kimse niye dislerinin resmini koymuyor?

kızlar evin vampiri seçildim lastiklerle çocuklarım bana bu ismi uygun buldular:D ne hallere düştük:))

ayne canım yaa annem de açma şu ağzını oof çıkart artık şunları diyip duruyoo sanki ben bayılıyorum ,,misafir gelir takmıycaksın dimi şu şeyleri diyip duruyoo hey allahım yaa :19::41:

ayne canım yaa annem de açma şu ağzını oof çıkart artık şunları diyip duruyoo sanki ben bayılıyorum ,,misafir gelir takmıycaksın dimi şu şeyleri diyip duruyoo hey allahım yaa :19::41:

Bana kimse bisey demiyor cok sukur. Herkes destek. Ablam biraz dalga geciyor okadar.

aynen ya ben bitsin hayırlısıyla koyucam walla hıııh :20::1:

Ya bitmesini beklemeyin gelismeleri birlikte takip edelim. Ben koymustum gecen gun. Benim cok var daha tedavinin bitmesine

Sabrinizdan dolayı hepinizi kutluyom..valla ben daha taktirmadan sabirsizim...yarin sabah buyuk gunum ve simdiden vakit geçmiyor. ..

benım hiç bir gelişme olmadığından koymadım ilk takıldığında ve muayeneden sonra resım çektim arşivde düzelsın koyucam.Yıllardır utanç kaynağım dişimi duzelmıs resimi ıle koymak istiyorum :30:
dişleri düzelen forumdan ayrılmış geçmiş konuların coguna baktım resım koyucam dıyen kaybolmuş keşke gelseler bize destek olurlardı yalnız kaldık :59:

Son düzenleme:
Telliyken alkol alınabiliyor mu ? Bira raki ???

Alkolle ilgili pek fikrim yok ama bira asitli zannimca zarar verebilir.

Bir kac sitede bu soruyu soranlari gormustum bira asitli oldugu icin braketin yapiskanina zarar veriyormus rakinin zarar vermedigini okumustum ama kesin bi bilgi degil arastirmadim

Tesekkur ederim. .yarin dr a sorayim..bakalim ne cevap verevek.yazarim buraya...

Merhaba, düzce'de yada kocaeli'de diş teli taktıran varsa nerede taktırdığınızı öğrenebilirmiyim? ödemelerde taksitlendirme yapılıyor mu?
yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Takildi :)))) hic bir agri yok...alta 1 ay sonra takilacak...dondurma yemege gidiyorum...ilk yemegim bu olsun bakalim :)))

Takildi :)))) hic bir agri yok...alta 1 ay sonra takilacak...dondurma yemege gidiyorum...ilk yemegim bu olsun bakalim :)))

Hayirli olsun. Ilk gunden sonra agri basliyor zaten.

Tesekkur ederim.ust dislerim cok da gerekli degildi aslinda.nevrim tutuldu ona da tak diyiverdim.

Hayırlı olsun bendede agrı olmadı çok şukur ama ilk ay 1 hafta sızı vardı yemek yerken :) sonra randevuya gittikçe 2-3 gun :) oda dıslerımı bırbırıne degdiremıyor ve yemek yerken ısırmaya çalışırken agrı oluyor.:)

Hayırlı olsun bendede agrı olmadı çok şukur ama ilk ay 1 hafta sızı vardı yemek yerken :) sonra randevuya gittikçe 2-3 gun :) oda dıslerımı bırbırıne degdiremıyor ve yemek yerken ısırmaya çalışırken agrı oluyor.:)

Siz isirabiliyormusunuz on dislerinizle? Ben ilk gunden beri isirmiyorum braketlere zarar gelmesin diye.zatende hassas isiramam.

Merhaba, düzce'de yada kocaeli'de diş teli taktıran varsa nerede taktırdığınızı öğrenebilirmiyim? ödemelerde taksitlendirme yapılıyor mu?
yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Ben Düzce 'de yaptırıyorum.Doktorum ayda bir İstanbul'dan geliyo.Aylık 250 tl ödüyorum.Toplam tedavi ücreti 3000 -3500 arasında değişiyomuş.7.ayım bitti tedavimde doktorumdan da memnunum. Sormak istediğin bişey olursa yardımcı olabilirim.

Back